CETA Escola Universitària de Turisme - Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

veteraan Centro_de_estudios

De School voor Toerisme CETA is een internationaal gerenommeerd centrum en pionier op het gebied van toerisme training met meer dan 40 jaar ervaring. De ervaring opgedaan in de loop jaar werk in opleiding en onderzoek op het gebied van toerisme Het stelt ons in staat om antwoorden en oplossingen voor de behoeften van toeristische bedrijven bieden in een meer en meer dynamische, open en concurrerende omgeving.

CETA Het biedt en zorgt voor een op hoog niveau toerisme trainingGepersonaliseerde, gespecialiseerde en veelzijdig, met behulp van moderne lesmethoden gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten, het bevorderen van vaardigheden en communicatieve vaardigheden, relatie en teamwork en creativiteit, fantasie en initiatief.

We werken nauw samen met meer dan 500 toeristische bedrijven over de hele wereldDie zij hebben afspraken met onze school naar werk pácticas in verschillende gebieden van de toeristische sector te bieden met een belangrijke job board voor onze studenten en alumni ondertekend.

Om de behoeften van een dynamische en voortdurend ontwikkelende industrie, CETA moedigt haar studenten en alumni van de voortgezette opleiding met een aanbod van meesters en postdoctorale opleidingen en gerenommeerde in de toeristische sector, zowel nationaal als internationaal.

CETA Vermogen beslist onderzoek, taalcursussen en, in verband met het netwerk van UNESCO-scholen centrum, Respect voor het culturele en natuurlijke erfgoed. Deze factoren maken het School voor Toerisme CETA een pionier in het toerisme onderzoek en een centrum uitstekende projectie op nationaal en internationaal niveau.

Waarom CETA?

Wij geven 15 redenen om te kiezen CETA als een universitair centrum, waar een auto te nemen:

 1. Plan flexibele, gepersonaliseerde en bijgewerkte studies dat de communicatie, teamwork, creativiteit en verbeelding van de studenten verbetert.
 2. De praktijk wordt onderwezen in de verschillende gebieden van deskundigheid heeft een reële impact op de samenleving.
 3. CETA is onderdeel van het netwerk van scholen in verband met de UNESCO, opgericht in 1953 met het oog op internationale samenwerking en vrede te bevorderen.
 4. CETA is betrokken bij onderzoeksprojecten die verband houden met toerisme en andere disciplines zoals cultureel erfgoed management, sociologie, milieu, economie, marketing en communicatie.
 5. Voorrang geven aan kleine groepen tutorials versterking en het gebruik van nieuwe technologieën.
 6. We consolideren leren van talen met internationale uitwisselingsprogramma's.
 7. Tal van uitwisselingsprogramma's die het mogelijk maken onze studenten om een deel van hun studie in het buitenland.
 8. Job en Stage hoge plaatsing tarief en gericht op alle sectoren en sub - sectoren van toerisme en recreatie.
 9. Hechten aan internationalisering en multiculturaliteit: naast elkaar bestaan in ons centrum studenten van verschillende nationaliteiten en achtergronden .
 10. Onze educatieve projecten omvatten waarden in verband met de verdediging en bescherming van de natuurlijke en culturele erfgoed, waarden die we overwegen een belangrijk aspect in de opleiding van het toerisme professionals.
 11. Begeleiding en begeleiding volledig aangepast.
 12. Onze toewijding aan opleiding die studenten ontvangen de kant van de top professionals door middel van wekelijkse conferenties.
 13. Ons engagement dat studenten zijn in voortdurend contact met het toerisme dankzij de "CETA uitgangen".
 14. CETA is betrokken bij diverse internationale projecten als een lid van de Kamer van Koophandel van Barcelona.
 15. Onze toewijding aan onze studenten maken een persoonlijke studie van de professionele ontwikkeling om hun vaardigheden te verbeteren en zo een bijdrage aan het toerisme entiteit Barcelona, van de Latijns-Amerikaanse Commissie, het Instituut voor Buitenlandse Handel en Operations Center van Koophandel van Catalonië in universitaire opleiding het gebied van toerisme en recreatie.

Hier en CETA

WAT IS DE AQU?

L'Agencia de Qualitat van de System Universitari de Catalunya, AQU Catalunya, is het belangrijkste instrument voor promotie en evaluatie van de kwaliteit in de Catalaanse universitaire systeem. AQU Catalonië heeft als doel de evaluatie, accreditatie en certificering van de kwaliteit op het gebied van universiteiten en hogescholen van Catalonië (onderzoek, onderwijs, en de service center).

AQU Catalunya is de oprichter en het aanzien van de European Association for Quality Assurance in het hoger onderwijs (ENQA) lid, en heeft een van de top drie agentschappen in de Europese Quaility Assurance Register voor het Hoger Onderwijs (EQAR) geweest. Hij is lid van het International Network for Quality Assurance Agencies in het Hoger Onderwijs (INQAAHE) van het Spaanse netwerk van University Quality Agencies (REACU) en het European Consortium for Acreditarion (ECA). Het was de eerste Europese Quality Agency gecertificeerd met ISO.

AQU Catalonië heeft zijn oorsprong in consortium Bureau voor de kwaliteit van de University System in Catalonië die, opgericht op 29 oktober 1996, was de eerste kwaliteit bureau dat is gemaakt in Spanje. Met de goedkeuring van de Llei d'Universitäts de Catalunya 2003 heeft het consortium werd de huidige Agency.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen CETA, de UDG en AQU werd ondertekend in 2013. Het programma van de evaluatie door AQU in CETA werd in 2009 gehouden.

Volgens de meest recente gegevens AQU over het bevorderen van CETA 2007 en zijn huidige arbeidsverhouding, krijgen we de volgende interessante feiten die de weerspiegeling CETA goede filosofie en de kwaliteit van hun onderwijs:

infografia_AQU-01

Locaties

Barcelona

Address
Carrer de Sabino Arana, 42-44
08028 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden