University CEU - Cardenal Herrera

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De CEU Cardenal Herrera University is een onderdeel van de San Pablo CEU University Foundation, onderwijsinstelling, non-profit in handen van de ACDP en een piek van meer dan 75 jaar ervaring op het gebied van onderwijs. De Stichting werd ingehuldigd in Valencia in 1971 en goedgekeurd de wet betreffende de oprichting van de universiteit in 1999, zodat we de eerste particuliere universiteit in de Valenciaanse Gemeenschap in internationale rankings en de top vier Spaanse universiteiten.

De CEU Cardenal Herrera University biedt een training en innovatieve leerprogramma waarin de student speelt een centrale en actieve rol te spelen, naar het model van de meest prestigieuze universiteiten in de wereld door het aanbieden van een gedegen opleiding, kwaliteit en voorzien van een echt internationaal testament. Elke groep vormde voor praktische werk bestaat uit een klein aantal studenten. Op deze manier onze leerlingen eens niet hun opleiding is voltooid, zal de wereld van het werk in te voeren in een Europees land, waardoor ze een breed scala aan mogelijkheden geeft. Daarnaast hebben we veel overeenkomsten waardoor studenten om stages te ondernemen in de externe, niet alleen in Spanje, maar ook in aanwezig in de meeste Europese landen erkende centra en in veel instellingen buiten Europa.

onze missie

Wij zijn een katholieke universiteit, een pionier in de ontwikkeling van innovatieve educatieve projecten. Ons doel is ervoor te zorgen dat de mensen die hier te studeren onder de discipline ze leren en kan zij alsnog hun werk met integriteit en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Wij handhaven humanistische waarden van de christelijke inspiratie die onze manier van denken en handelen voor het welzijn van de samenleving te definiëren.

Wij streven ernaar om de mondiale samenleving tot stand te brengen:

 • Mensen volledig opgeleid en bereid zijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van de samenleving en de verbetering van het milieu.
 • Goed onderzoek, het genereren van kennis en innovatie.
 • Een ondernemende geest, die kan worden toegepast op de economische en sociale projecten.

onze Vision

Wij streven ernaar om onze universiteit plaats te consolideren internationaal, De innovatieve geest en ondernemend handelen, zodat het geeft deze waarden aan de universitaire gemeenschap, die ze vervolgens doen toekomen te wenden tot het bedrijf.

Ons doel is om train kwaliteitsmensen in elk opzicht - intellectuele, professionele en menselijke - en we zijn voortdurend op zoek naar de opleiding te verbeteren.

De universiteit zal hebben, door zichzelf of via de afgestudeerden, een impact hebben op de samenleving bij te dragen aan de verbetering. Zij wil ook een internationale referentie op het gebied van het hoger onderwijs te worden.

8 redenen om te kiezen de CEU Cardenal Herrera University

1. Excellence, algemene en persoonlijke aandacht onderwijs

We hechten veel belang aan academische en professionele excellentie, en de opleiding van onze studenten. Het leren dan de eenvoudige kader van de cursus en voor ons, gepersonaliseerde onderwijs is van cruciaal belang.

Aan de Universiteit CEU Cardenal Herrera, zijn wij van mening dat het eerste jaar is een kans voor de student om de toekomstige richting te kiezen en gaan ervan uit zijn academische toezegging dat zal worden gevraagd tijdens haar studies. Vanaf de eerste dag, zal de student worden ondersteund dankzij de nabijheid onderhouden door alle leerkrachten, persoonlijke ontmoetingen en universitaire dienst.

De docenten zijn goed van bewust dat hun rol is niet alleen te leren, maar ook om ervoor te zorgen dat de studenten leren en volwassen intellectueel. Om dit te doen hun werk als docent veel verder reikt dan de cursus.

2. Het leren van talen: een belangrijke troef

Een van onze belangrijkste prioriteiten is ook het leren van talen. Onze studenten hebben toegang tot vele cursussen die onze taal Service biedt het hele jaar door:

 • Chinees
 • Engels
 • Spaans
 • Duits

3. Stages en werk

De universiteit biedt studenten de juiste infrastructuur om hun opleiding, waarin zij reële situaties zal worden geconfronteerd. Dat is waar ze hun vroege stadia te realiseren.

Bovendien is een universiteit specifieke dienst bevordert en beheert stages van studenten in het Spaans of buitenlandse instellingen.

4. De nationale en internationale uitwisselingen

Tijdens het academiejaar, bieden wij de mogelijkheid voor studenten om te studeren in andere Europese universiteiten in het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma's +.

De CEU Cardenal Herrera University heeft meer dan 250 samenwerkingsovereenkomsten gesloten met Europese en Amerikaanse universiteiten.

Onze Mobility Office organiseert het hele jaar informatieve sessies om studenten van alle internationale ontwikkeling mogelijkheden om hen te informeren. Ze bieden dezelfde kwaliteit van de dienstverlening aan studenten naar het buitenland gaan.

5. Uitrusting

Wij bieden onze studenten de beste middelen en faciliteiten om hen in staat te stellen hun opleiding (laboratoria, tandheelkundige kliniek, veterinaire ziekenhuis, boerderij, computer kamers, bibliotheek, ...) te voltooien.

6. International Calling

Meer dan 1300 studenten van onze universiteit zijn internationaal. Ze komen uit de hele wereld hebben gekozen voor de CEU Cardenal Herrera University, niet alleen voor academische uitmuntendheid, maar ook voor de locatie.

Internationale studenten ook goed te integreren met onze universiteit als nationale studenten. Alle kamers hebben volledige toegang tot de aangeboden door onze diensten agentschappen. Wij bieden ook exclusieve diensten op maat van de specifieke behoeften van internationale studenten.

7. Regels en wetenschappelijk onderzoek

De CEU Cardenal Herrera University behoort tot de top vier Spaanse universiteiten aan onderzoek (Shanghai ranking Expanded, IAls, Ranking Internacional SCImago). Ze is ook de particuliere universiteit Hoogst geklasseerde Valencia.

Onze vestiging is zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek (meer dan 1,3 miljoen euro aan investeringen en meer dan 40 projecten) het ontwikkelen en optimaliseren van de academische uitmuntendheid die onze studenten profiteren en in het algemeen, het bedrijf .

8. Bevoorrechte standplaats

De regio Valencia heeft een gunstige ligging aan de Middellandse Zee. Het is gelegen aan de oostkust van het Iberisch schiereiland, die hem in staat stelt om een ​​gematigd klimaat en aangenaam het hele jaar door genieten. Met een oppervlakte van 23.505 km2 en ongeveer 500 km van de kust, wordt in het noorden begrensd door Catalonië en het zuiden door de regio Murcia, en grenst aan de gemeenschappen van Castilla-La Mancha en Aragon in het westen.

De regio Valencia is onderverdeeld in drie provincies: Alicante, Castellón en Valencia, de hoofdstad. De Universiteit CEU Cardenal Herrera in de drie provincies van de campus. Valencia in cijfers:

 • 800 000 inwoners
 • 3e plaats in Spanje
 • 2000 jaar geschiedenis
 • 7 km van de stranden
 • 45 musea
 • 16 theaters
 • 30 parken en tuinen
 • Meer dan 300 monumenten, gebouwen en historische bezienswaardigheden
 • Meer dan 1700 restaurants
 • 600 conferenties / evenementen per jaar
 • Jaarlijkse Temperatuur: 17,9ºC
 • Meer dan 300 zonnige dagen per jaar

Locaties

Moncada

Universidad CEU Cardenal Herrera

Address
46113 Moncada, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje
Telefoonnr.
+34 961 36 90 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden