CIS Endicott International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

CIS - College for International Studies werd opgericht in 1981, een Amerikaanse universiteit, is gelegen in het hart van Madrid in een van de mooiste delen van de stad. Ons gebouw is gemakkelijk bereikbaar en in een extreem veilige omgeving. We zijn er trots op Europese studenten een Amerikaanse hoger onderwijs dichter bij huis aan te bieden, net zoals we de Amerikanen precies aanbieden wat ze gewend zijn, alleen hier in Spanje.

CIS-Endicott is een ongewoon hechte leergemeenschap, die vaak wordt omschreven als "als een grote familie." Beheerders en professoren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze studenten zich op hun gemak voelen terwijl we hen begeleiden naar wat uiteindelijk een van de grootste gebeurtenissen van hun leven in een buitengewoon internationale omgeving - in veel gevallen in het buitenland. Elk lid van ons personeel en onze faculteit op CIS-Endicott hebben in het buitenland gewoond en gestudeerd, dus we begrijpen de behoeften van onze niet-Spaanse studenten die Madrid hun tijdelijke thuis maken, evenals de behoeften van onze Spaanse studenten die uiteindelijk hun Bachelor's Degree elders.

Amerikaanse systeemvoordelen

Het Amerikaanse hoger onderwijs systeem is wereldwijd geïmplementeerd bij enkele van de beste en meest succesvolle instellingen ter wereld.

De belangrijkste voordelen van het "Amerikaanse systeem" zijn als volgt:

 • Minder risico op academisch falen. Omdat jonge mensen zelden of nooit 100% zeker weten wat ze over tien jaar willen doen, hoeven studenten niet verplicht te worden opgesloten in een studiegebied, in sommige gevallen al in hun tweede jaar van de middelbare school. In feite zijn studenten zelfs niet verplicht om definitief te kiezen bij het begin van de universiteit. Studenten worden aangemoedigd om een focus of major te kiezen, maar zeker niet gestraft als ze van gedachten veranderen tijdens de eerste twee jaar van hun studie, die meestal algemene onderwijsvereisten impliceren die bijna universeel zijn voor alle opleidingen. Tegen het derde jaar moeten studenten een beslissing nemen, maar studenten in het derde jaar zijn doorgaans beter in staat om zo'n beslissing te nemen.
 • Het is heel gemakkelijk om van opleiding te veranderen omdat de algemene vakken die vereist zijn in alle majors die worden aangeboden bij CIS-Endicott consistent blijven ongeacht of een student bedrijfskunde of journalistiek studeert. Evenzo, als een student verandert van bedrijf naar journalistiek, voldoen de bedrijfscursussen aan de vrije keuzevakken die zijn opgenomen in algemene cursussen. Dit is echt het meest flexibele systeem ter wereld en we vinden dat jonge studenten tijd en vrijheid nodig hebben om te ontdekken wie ze zijn, in plaats van academisch vast te zitten in iets waar ze op een dag spijt van zouden kunnen krijgen.
 • Het kredietsysteem is consistent tussen de Amerikaanse hogescholen en universiteiten over de hele wereld, dus het overzetten is ook relatief eenvoudig.
 • Studenten organiseren en ontwerpen hun eigen lesrooster onder begeleiding en begeleiding van onze ervaren decanen.
 • Het is meer gebaseerd op de praktische toepassing van concepten dan op theorie. We zijn ervan overtuigd dat studenten beter leren door echt te doen wat ze bestuderen dan door simpelweg te proberen gegevens te onthouden. De gegevens zijn belangrijk, maar er moet een minder abstracte manier van denken over zijn om ervoor te zorgen dat de informatie echt wordt geleerd.
 • Er zijn wekelijkse opdrachten, dus het studeren wordt dagelijks gedaan, in plaats van aan het einde van het semester te blokken voor examens. Het ontwikkelen van studievaardigheden op een dergelijke manier heeft de neiging om een levenslange troef te worden.
 • Continue evaluatie bevordert de consistentie en moedigt studenten aan hun best te doen, zelfs als ze slechter presteren dan verwacht op een examen of project, omdat ze een veelheid aan mogelijkheden hebben om hun kennis en bekwaamheid aan te tonen.
 • Studenten worden gemotiveerd door vele doelen op korte termijn, en zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor hun eigen studierooster en werklast.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Academische partner: Endicott College

Sinds 1995 werkt CIS - het College voor Internationale Studies nauw samen met onze academische partner, Endicott College , een samenwerkingsverband waarmee studenten die zijn ingeschreven in het GOS, Endicott-studiepunten kunnen ontvangen. Elk jaar verhuist 40% van onze studenten die op zoek zijn naar een volledig diploma naar de campus van het Endicott College in het prachtige Beverly, Massachusetts om de laatste twee jaar van hun bachelor af te ronden.

Na voltooiing van hun eerste twee jaar bij CIS-Endicott Madrid krijgen studenten de mogelijkheid om een transfer naar een Amerikaanse universiteit in de wereld aan te vragen om hun diploma af te ronden, bij ons te blijven voor geselecteerde programma's of rechtstreeks naar Endicott College in Massachusetts te gaan. , zoals veel van onze studenten logisch doen.

Interessante feiten over Endicott:

 • Opgericht in 1939.
 • Gelegen op ongeveer 30 minuten van Boston, Massachusetts.
 • Meer dan 2400 studenten wonen elk jaar bij.
 • Grote Amerikaanse campus met zijn eigen stranden, cafetaria's, sportscholen, studiezalen, eetzalen, studentenresidenties, sportvelden, winkels en alles wat een student ooit op de campus nodig zou kunnen hebben. Het is vergelijkbaar met wonen in een kleine stad.
 • Amerikaanse universitaire sfeer.
 • Zeer veilige campus voor buitenlandse en nationale studenten.

Een van de top 25 Regional Universities North (een stijging van # 34 in 2018)

Een overweldigende meerderheid (95%) van de CIS-studenten die uiteindelijk afstudeerden aan het Endicott College in Massachusetts, vertelde ons dat de ervaring academisch en persoonlijk verrijkend was en dat ze Endicott College ten zeerste aanbevelen.

accreditatie

In 1995 sloten The College for International Studies en Endicott College een affiliatieovereenkomst waarbij CIS-studenten die zijn ingeschreven aan de academische opleidingen van Endicott College Endicott College Credit ontvangen, dat kan worden overgedragen aan een Amerikaanse universiteit of universiteit.

Endicott College (Massachusetts, VS) is geaccrediteerd door de New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd als een buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM 6 april 1998).

Locaties

Gemeenschap van Madrid

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Gemeenschap van Madrid, Spanje

Beverly

Address
Hale Street 376
01915 Beverly, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden