Lees de Officiële Beschrijving

CIS - College for International Studies werd opgericht in 1981, een Amerikaanse universiteit, is gelegen in het hart van Madrid in een van de mooiste delen van de stad. Ons gebouw is gemakkelijk bereikbaar en in een extreem veilige omgeving. We zijn er trots op Europese studenten een Amerikaanse hoger onderwijs dichter bij huis aan te bieden, net zoals we de Amerikanen precies aanbieden wat ze gewend zijn, alleen hier in Spanje.

CIS-Endicott is een ongewoon hechte leergemeenschap, die vaak wordt omschreven als "als een grote familie." Beheerders en professoren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze studenten zich op hun gemak voelen terwijl we hen begeleiden naar wat uiteindelijk een van de grootste gebeurtenissen van hun leven in een buitengewoon internationale omgeving - in veel gevallen in het buitenland. Elk lid van ons personeel en onze faculteit op CIS-Endicott hebben in het buitenland gewoond en gestudeerd, dus we begrijpen de behoeften van onze niet-Spaanse studenten die Madrid hun tijdelijke thuis maken, evenals de behoeften van onze Spaanse studenten die uiteindelijk hun Bachelor's Degree elders.

Amerikaanse systeemvoordelen

Het Amerikaanse hoger onderwijs systeem is wereldwijd geïmplementeerd bij enkele van de beste en meest succesvolle instellingen ter wereld.

De belangrijkste voordelen van het "Amerikaanse systeem" zijn als volgt:

 • Minder risico op academisch falen. Omdat jonge mensen zelden of nooit 100% zeker weten wat ze over tien jaar willen doen, hoeven studenten niet verplicht te worden opgesloten in een studiegebied, in sommige gevallen al in hun tweede jaar van de middelbare school. In feite zijn studenten zelfs niet verplicht om definitief te kiezen bij het begin van de universiteit. Studenten worden aangemoedigd om een focus of major te kiezen, maar zeker niet gestraft als ze van gedachten veranderen tijdens de eerste twee jaar van hun studie, die meestal algemene onderwijsvereisten impliceren die bijna universeel zijn voor alle opleidingen. Tegen het derde jaar moeten studenten een beslissing nemen, maar studenten in het derde jaar zijn doorgaans beter in staat om zo'n beslissing te nemen.
 • Het is heel gemakkelijk om van opleiding te veranderen omdat de algemene vakken die vereist zijn in alle majors die worden aangeboden bij CIS-Endicott consistent blijven ongeacht of een student bedrijfskunde of journalistiek studeert. Evenzo, als een student verandert van bedrijf naar journalistiek, voldoen de bedrijfscursussen aan de vrije keuzevakken die zijn opgenomen in algemene cursussen. Dit is echt het meest flexibele systeem ter wereld en we vinden dat jonge studenten tijd en vrijheid nodig hebben om te ontdekken wie ze zijn, in plaats van academisch vast te zitten in iets waar ze op een dag spijt van zouden kunnen krijgen.
 • Het kredietsysteem is consistent tussen de Amerikaanse hogescholen en universiteiten over de hele wereld, dus het overzetten is ook relatief eenvoudig.
 • Studenten organiseren en ontwerpen hun eigen lesrooster onder begeleiding en begeleiding van onze ervaren decanen.
 • Het is meer gebaseerd op de praktische toepassing van concepten dan op theorie. We zijn ervan overtuigd dat studenten beter leren door echt te doen wat ze bestuderen dan door simpelweg te proberen gegevens te onthouden. De gegevens zijn belangrijk, maar er moet een minder abstracte manier van denken over zijn om ervoor te zorgen dat de informatie echt wordt geleerd.
 • Er zijn wekelijkse opdrachten, dus het studeren wordt dagelijks gedaan, in plaats van aan het einde van het semester te blokken voor examens. Het ontwikkelen van studievaardigheden op een dergelijke manier heeft de neiging om een levenslange troef te worden.
 • Continue evaluatie bevordert de consistentie en moedigt studenten aan hun best te doen, zelfs als ze slechter presteren dan verwacht op een examen of project, omdat ze een veelheid aan mogelijkheden hebben om hun kennis en bekwaamheid aan te tonen.
 • Studenten worden gemotiveerd door vele doelen op korte termijn, en zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor hun eigen studierooster en werklast.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Academische partner: Endicott College

Sinds 1995 werkt CIS - het College voor Internationale Studies nauw samen met onze academische partner, Endicott College , een samenwerkingsverband waarmee studenten die zijn ingeschreven in het GOS, Endicott-studiepunten kunnen ontvangen. Elk jaar verhuist 40% van onze studenten die op zoek zijn naar een volledig diploma naar de campus van het Endicott College in het prachtige Beverly, Massachusetts om de laatste twee jaar van hun bachelor af te ronden.

Na voltooiing van hun eerste twee jaar bij CIS-Endicott Madrid krijgen studenten de mogelijkheid om een transfer naar een Amerikaanse universiteit in de wereld aan te vragen om hun diploma af te ronden, bij ons te blijven voor geselecteerde programma's of rechtstreeks naar Endicott College in Massachusetts te gaan. , zoals veel van onze studenten logisch doen.

Interessante feiten over Endicott:

 • Opgericht in 1939.
 • Gelegen op ongeveer 30 minuten van Boston, Massachusetts.
 • Meer dan 2400 studenten wonen elk jaar bij.
 • Grote Amerikaanse campus met zijn eigen stranden, cafetaria's, sportscholen, studiezalen, eetzalen, studentenresidenties, sportvelden, winkels en alles wat een student ooit op de campus nodig zou kunnen hebben. Het is vergelijkbaar met wonen in een kleine stad.
 • Amerikaanse universitaire sfeer.
 • Zeer veilige campus voor buitenlandse en nationale studenten.

Een van de top 25 Regional Universities North (een stijging van # 34 in 2018)

Een overweldigende meerderheid (95%) van de CIS-studenten die uiteindelijk afstudeerden aan het Endicott College in Massachusetts, vertelde ons dat de ervaring academisch en persoonlijk verrijkend was en dat ze Endicott College ten zeerste aanbevelen.

accreditatie

In 1995 sloten The College for International Studies en Endicott College een affiliatieovereenkomst waarbij CIS-studenten die zijn ingeschreven aan de academische opleidingen van Endicott College Endicott College Credit ontvangen, dat kan worden overgedragen aan een Amerikaanse universiteit of universiteit.

Endicott College (Massachusetts, VS) is geaccrediteerd door de New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

CIS is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd als een buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM 6 april 1998).

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

CIS Endicott International

Business Management is een programma dat 126 studiepunten vereist voor een bachelordiploma, waarvan er 65 in de eerste twee jaar zijn voltooid. Het programma biedt studen ... [+]

De Bachelor in Business Management is ontworpen om een gezaghebbend perspectief en persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle bedrijfsmanagers nodig hebben. Van supervisor tot CEO, deze track helpt studenten effectieve managers te worden in complexe omgevingen. Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door ervaring in de praktijk leren studenten zich voorbereiden op hun toekomstige beroepen. Mogelijke stagetrajecten zijn onder meer human resource management, consumer product management, retail management en non-profit management.

LeerresultatenDemonstreer de analytische en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om complexe uitdagingen in bedrijfsbeheer aan te gaan.Een reeks 'beste werkwijzen' voor bedrijfsbeheer toepassen in een professionele omgeving.Erken het belang van ethisch handelen in een professionele omgeving.Demonstreer de kritische onderzoeks- en analysevaardigheden die nodig zijn om constructief deel te nemen aan intellectueel discours binnen de context van bedrijfsbeheer.Communiceer effectief - zowel mondeling als schriftelijk.Curriculum VereistenKernvereisten algemeen onderwijs (6 studiepunten)DUT 111 Kritisch lezenDUT 112 Kritieke uitlezingIndividueel en maatschappij (3 credits)PSY 100 Psychology - 3 studiepuntenWereldwijde problemen (3 credits)ECN 201 Macro-economie - 3 studiepuntenLiteraire perspectieven (3 credits)DUT 102 Inleiding tot de literatuur - 3 creditsWaarden en ethisch redeneren (3 credits)PHL 104 Ethiek - 3 studiepuntenEsthetisch bewustzijn en creatieve expressie (3 credits)ART 102 Visuele kunst en culturele waarden II - 3 creditsKwantitatief redeneren (3 credits)MTH 126 Toegepaste statistieken - 3 creditsWetenschap en technologie (3 credits)ENV 150 Milieuproblemen - 3 creditsWereldculturen (3 credits)IST 315 Interculturele communicatie - 3 creditsGratis keuzevakken (12 studiepunten)ENG 103 Speech - 3 creditsENG 106 Nederlandse communicatie - 3 creditsENG 204 Amerikaanse literatuur - 3 creditsIST 100 Inleiding tot wereldwijde... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
CIS Endicott International

Marketingcommunicatie is een programma dat bestaat uit cursussen op het gebied van marketing en communicatie, met 126 verplichte studiepunten voor een bachelordiploma, wa ... [+]

Door middel van hun cursuswerk verkennen studenten die communicatie uitvoeren de vele manieren waarop de media het individu en de samenleving beïnvloeden, zowel lokaal als internationaal. Studenten worden voorzien van een solide academische achtergrond die schriftelijke en kritische denkvaardigheden, evenals theoretische en toegepaste kennis bevordert. Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door daadwerkelijke werkervaring tijdens het programma, zijn studenten beter voorbereid op hun toekomstige beroepen. Mogelijke stageplaatsen zijn die in de film-, tv- en radioproductie, reclame- en marketingactiviteiten, maar ook geschreven en online persproductie - plus nog veel meer.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

CIS Endicott International

Liberal Studies is een 65-credits programma dat bestaat uit cursussen op het gebied van business en humaniora. Het programma biedt studenten algemene vereisten, evenals k ... [+]

Door het volgen van Liberal Studies-cursussen die een groot aantal verschillende disciplines bestrijken, kunnen studenten een breed scala aan onderwerpen uit de vrije kunsten verkennen, en de krachtige en onmiskenbare verbanden ontdekken tussen gebieden als politiek, literatuur, wetenschap, sociologie, kunst en geschiedenis. Blootstelling aan meerdere gebieden van studenten met een brede kennisbasis en verbeterde kritische lees-, schrijf- en denkvaardigheden. Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door daadwerkelijke werkervaring tijdens het programma, zijn studenten beter voorbereid op hun toekomstige beroepen. Mogelijke stages zijn onder meer ervaring in kunstgalerijen, musea, hotels, maar ook bedrijven in kunst- en evenementenbeheer - en nog veel meer.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
CIS Endicott International

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om in Spanje te studeren aan een van de bekendste hogescholen in de VS (CIS-Endicott International) tijdens het voetballen o ... [+]

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om in Spanje te studeren aan een van de bekendste hogescholen in de VS (CIS-Endicott International) tijdens het voetballen op professioneel niveau.

Het Elite Soccer University-programma is een gezamenlijk streven dat hoger onderwijs en hoogwaardige voetbaltraining samenbrengt.

Het Elite Soccer University-programma is ontworpen voor studenten van over de hele wereld die hun studie willen voortzetten aan een gerenommeerde Amerikaanse universiteit, terwijl ze tegelijkertijd deelnemen aan een krachtige voetbaltraining gericht op de algemene academische en professionele atletische verbetering van de student.

Het programma loopt van oktober tot mei van elk academiejaar voor twee perioden.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Study Abroad - Madrid

Location address
Calle de Velázquez,140
Community of Madrid, 28006 ES
Social Media
Location address
Hale Street 376
Beverly, Massachusetts, 01915 US