Lees de Officiële Beschrijving

CIS - Het College voor Internationale Studies is een Amerikaanse universiteit wiens ideologie is gebaseerd op humanistische en liberale principes, opgericht in 1981. Gelegen in het hart van Madrid, in de wijk Salamanca, in een van de beste delen van de stad, toegankelijk en erg veilig voor onze buitenlandse studenten. We bieden een alternatief voor het Spaanse onderwijssysteem, gaan een heel ander systeem aan, het Amerikaanse systeem, een systeem dat veel toegankelijker is voor de student.

CIS - Het is een universiteit, maar ook een groot gezin, waarin studenten zich prettig voelen, verzorgd en georiënteerd zijn bij het nemen van belangrijke academische beslissingen.

Voordelen van het Amerikaanse systeem

Het Amerikaanse onderwijssysteem is het model dat gevolgd moet worden door vele andere onderwijssystemen die vandaag veranderingen ondergaan en hervormingen ondergaan; De beste en meest prestigieuze universiteiten ter wereld volgen het.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het Amerikaanse onderwijssysteem:

  • We verminderen het risico op fouten per abuis. Onze studenten hoeven hun carrière niet te kiezen aan het einde van hun baccalaureaat, ze leggen contact met verschillende kernvakken binnen het studiegebied dat ze de eerste twee jaar hebben gekozen, om na de derde te beslissen over een carrière.
  • Het is heel eenvoudig om van loopbaan te veranderen, omdat veel onderwerpen gebruikelijk zijn.
  • Je kunt ook van universiteit veranderen binnen het netwerk van Amerikaanse universiteiten omdat het kredietsysteem hetzelfde is.
  • De student is degene die zijn eigen curriculum organiseert en uitwerkt.
  • Het is gebaseerd op praktijk versus theorie. Het belangrijkste is dat de student het concept begrijpt en behoudt, niet om het te onthouden en het vervolgens te vergeten.
  • We werken elke dag, de student internaliseert het dagelijkse werk voor het laatste minuutwerk en dat zal hem vergezellen in zijn leven in al zijn facetten.
  • De evaluatie is continu, waarbij consistentie wordt bevorderd als een werkmethode.
  • De student is gemotiveerd om veel kortetermijndoelen te hebben en verantwoordelijk te zijn voor zijn eigen curriculum.

Academische partner: Endicott College

Sinds 1995, toen CIS-The College for International Studies de samenwerkingsovereenkomst ondertekende met het Endicott College, waar studenten die zijn ingeschreven in CIS hun studiepunten ontvangen, brengen we elk jaar meer dan 40% van onze studenten naar hun campus.

De student van het CIS , die de eerste twee jaar in CIS Madrid heeft voltooid, kan kiezen tussen een Amerikaanse universiteit in de wereld, en een aanvraag indienen voor toelating, of ze kunnen naar Endicott College gaan , in dit geval een 'overdracht' omdat het onze Academische partner

accreditatie

In 1995 ondertekenden The College for International Studies en Endicott College een samenwerkingsovereenkomst waarbij CIS-studenten die deelnamen aan Endicott College-programma's hun credits ontvingen, die kunnen worden overgedragen aan een Amerikaanse universiteit.

Endicott College, Massachusetts, is geaccrediteerd door de Association of Colleges and Universities of New England (NEASC - New England Associations of Schools and Colleges).

CIS is door de Gemeenschap van Madrid geautoriseerd als een buitenlandse universiteit in Spanje (BOCM nummer 81, van 6 april 1998).

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

BSc

CIS - The College For International Studies

Business is een programma dat vakken van Business Studies aanbiedt, met een onderwijsbelading van 126 studiepunten voor de bacheloropleiding, waarmee 65 credits worden be ... [+]

De studies van Bedrijfskunde zijn ontworpen om de autoriteit en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen die nodig zijn voor een succesvol management. Van leidinggevende tot algemeen directeur, het curriculum bereidt u voor om uw bedrijf effectief te beheren in een steeds complexere en zeer competitieve omgeving.

Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door de ervaring in het bedrijf leren studenten zich voor te bereiden op hun toekomst en weten ze hoe de dagelijkse praktijk is. Mogelijke werkwijzen omvatten personeelsmanagement, consumentenproductbeheer, winkelbeheer en het management van non-profitorganisaties.

Resultaten van lerenDemonstreer de probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen van bedrijfsmanagement aan te gaan.Een reeks 'best practices' toepassen voor bedrijfsbeheer in een professionele omgeving.Erken het belang van ethisch gedrag in de professionele omgeving.Demonstreer de onderzoeks- en kritische analysevaardigheden die nodig zijn om constructief deel te nemen aan het intellectuele discours van bedrijfsmanagement.Communiceer effectief, zowel mondeling als schriftelijk.... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
CIS - The College For International Studies

Marketingcommunicatie is een programma dat onderwerpen op het gebied van marketing en communicatie aanbiedt, met een onderwijsbelading van 126 studiepunten voor de bachel ... [+]

Via hun werk aan de universiteit onderzoeken studenten die communicatie bestuderen hoe de media het individu en de samenleving beïnvloeden en beïnvloeden, zowel lokaal als internationaal. Studenten krijgen een solide academische achtergrond die geschreven schrijven en kritisch denken verbetert, evenals theoretische en toegepaste kennis.

Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door de ervaring in het bedrijf leren studenten zich voor te bereiden op hun toekomst en weten ze hoe de dagelijkse praktijk is. Onder de mogelijke praktijken kunnen we noemen radio-, televisie- en filmproductie, reclame en marketing, en geschreven en online pers.

Resultaten van lerenVerwerven en ontwikkelen van een basiskennis van de theorieën en concepten op het gebied van communicatie.Demonstreer begrip van de fundamentele ethische waarden die inherent zijn aan best practices op het gebied van media (marketingcommunicatie, internet, digitale journalistiek).Demonstreer dat ze de onderzoeksmethoden begrijpen die worden gebruikt op de verschillende communicatievelden;Articuleer de complexe rol die de media ontwikkelen in maatschappij en cultuur.Communiceer effectief schriftelijk binnen de conventies en stijlen van de communicatie.Demonstreer de kritische onderzoeks- en analysevaardigheden die nodig zijn om constructief deel te nemen aan het intellectuele discours van de communicatiediscipline.Marketingcommunicatie is een programma dat onderwerpen op het gebied van marketing en communicatie aanbiedt, met een onderwijsbelading van 126 studiepunten voor de bacheloropleiding, met 65 studiepunten in de eerste twee jaar.... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

CIS - The College For International Studies

Liberal Studies is een programma dat vakken van Business Sciences and Humanities aanbiedt, met een leerbelasting van 65 studiepunten. Het programma biedt studenten verpli ... [+]

Door Liberale Studies te studeren, kunnen studenten door kennis van kunsten, menswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot de vrije kunsten verkennen, en de sterke verbanden ontdekken tussen politiek, literatuur, wetenschap, sociologie, kunst en geschiedenis. Blootstelling aan de verschillende studiegebieden aangeboden door de Liberal Studies-cursussen zorgt voor de verwerving van een brede basis van kennis, evenals de ontwikkeling van kritisch denken, de capaciteit voor analyse en de verbetering van schriftelijke communicatie.

Stages zijn een integraal onderdeel van het curriculum. Door de ervaring in het bedrijf leren studenten zich voor te bereiden op hun toekomst en weten ze hoe de dagelijkse praktijk is. Mogelijke praktijken zijn kunstgalerijen, musea, hotels en evenementenbeheersbedrijven.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
CIS - The College For International Studies

Elite Soccer University Program geeft je de mogelijkheid om je universitaire studie te doen in Spanje, aan een van de belangrijkste universiteiten in de VS. (CIS Endicott ... [+]

Elite Soccer University Program geeft je de mogelijkheid om je universitaire studie te doen in Spanje, aan een van de belangrijkste universiteiten in de VS. (CIS Endicott International) en zich ontwikkelen in het profvoetbal dankzij het programma met hoge sportprestaties.

Het is een gezamenlijk programma van universitaire studies en high performance training in het voetbal.

Elite Soccer University Program is gericht op studenten van over de hele wereld, die hun universitaire studies willen afronden in een van de belangrijkste Amerikaanse universiteiten (CIS Endicott International) terwijl ze een high performance-programma in het voetbal ontvangen.

De student kan tegelijkertijd het onderwijsprogramma en de sportactiviteit uitvoeren.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands