ESART Campus Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ESART

ESART Campus Barcelona is een International Higher Studies Centre dat BA (Hons) graden geeft in Interpretatie, Muziektheater, Dans, Muziek: Creatie en Productie, Artistiek Management en Productie, allemaal geaccrediteerd door Bath Spa University (Verenigd Koninkrijk). Zowel op Spaans als internationaal niveau hebben alle graden officiële erkenning gegarandeerd door het Verdrag van Bologna in het kader van de Europese hogeronderwijsruimte.

ESART Campus Barcelona is geïntegreerd in Grup Montcau. Deze groep, opgericht in 1965, bestaat uit verschillende educatieve centra.

Grup Montcau werkt al meer dan een decennium samen met prestigieuze instellingen in het Verenigd Koninkrijk. ESART start zijn activiteit in 2013, ons hoofdkantoor in Sant Cugat del Vallès, het ESART Center of Studies, en in 2015 is het wanneer ESART Campus Barcelona zijn activiteit in Barcelona begint.

We bieden universitaire studies aan die zijn geaccrediteerd door Pearson International en Bath Spa University of the United Kingdom:

  • BA (Hons) in Acting (Interpretation and Musical Theatre)
  • BA (Hons) in dans (dans)
  • BA (Hons) in commerciële muziek (muziek: creatie en productie)
  • BA (Hons) in management (artistiek management en productie)

De pedagogische filosofie van ESART richt zich op:

  • De centrale plaats van de student en zijn persoonlijke leren.
  • Een balans tussen theorie en praktijk die het belang van oefenen in leren benadrukt.
  • De tutorialbegeleiding van de student in zijn leerproces.
  • De ontwikkeling van persoonlijke autonomie en eigen verantwoordelijkheid in leerprocessen.
  • De ondersteuning van een team bestaande uit leraren en internationale experts uit het academische en professionele veld van elke graad.

Onze graden

Dankzij accreditatie- en goedkeuringsovereenkomsten ondertekend met Pearson (VK) en Bath Spa University (VK) hebben ESART-programma's geleid tot de toekenning van een reeks Britse universitaire diploma's.

Zoals gebruikelijk in het Verenigd Koninkrijk, zijn undergraduate studies (BA Hons) drie jaar lang en bestaan ze uit 180 ECTS-credits. De ESART-programma's bestrijken de eerste twee jaar (120 ECTS / 240 Britse credits) via een Pearson-diploma dat bekend staat als het BTEC Higher National Diploma (HND).

Door een homologatieproces valideert Bath Spa University de BTEC HND-graad als gelijkwaardig aan de eerste twee jaar en ESART-studenten gaan naar het laatste jaar van het programma in Barcelona volgens dezelfde onderwerpen en inhoud als de programma's van de Bath Spa University. .

Samenvattend: Bachelor's degree - HND en BA (Hons) - onderwezen door ESART en uitgereikt door Pearson en Bath Spa University zijn officieel en internationaal erkend volgens de normen vastgelegd in zowel het kader "European Quality Framework" (EQF) en het Verdrag van Bologna en de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

Pearson:

Het Pearson-label wordt ondersteund door 150 jaar ervaring en biedt momenteel meer dan 200 graden in 20 verschillende studiegebieden. Het is de toonaangevende onderwijsdienstverlener ter wereld die internationaal erkende graden en accreditatie- en kwaliteitsbeoordelingsdiensten aanbiedt aan scholen en instellingen voor hoger onderwijs in 75 landen over de hele wereld. Internationaal studeren meer dan 1 miljoen studenten, geaccrediteerd door Pearson.

Bath Spa University:

Bath Spa University, opgericht in 1852, is een van de meest prestigieuze instellingen voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. In de ranglijst (2015) behoorde het tot de top 5 van universiteiten voor innovatie en behoort het tot de top 10 van de kwaliteit van hun onderwijs. Bath Spa biedt zijn 7000 studenten niet-gegradueerden aan in meer dan 230 disciplines.

Locaties

Barcelona

Address
Carrer Còrsega, 409
08037 Barcelona, Catalonië, Spanje