ESEI International Business School Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze missie: mentor talent

Sinds de oprichting in 1989 werd ESEI Barcelona gedreven door zijn passie voor het bieden van een allround, internationaal gericht onderwijs dat academische excellentie in bedrijfskunde combineert met humanistische waarden om het karakter van onze studenten te ontwikkelen.

We bieden onderwijs op maat dat het verleden, het heden en de toekomst van elke student waardeert door de beste, meest innovatieve en meest geschikte tools te bieden om hun talenten te ontwikkelen en hun prestaties in een internationale werkomgeving te verbeteren.

Ons doel is om professionele en persoonlijke integriteit bij onze studenten te prenten; studenten die op een dag hun expertise inzetten voor het opbouwen van een betere samenleving die hen in staat zal stellen met succes een volledig en zinvol leven te leiden.

"Toen ik Esei Barcelona in 1989 oprichtte, opende ik een beslissend venster om internationale zaken te ontwikkelen in Barcelona. Vandaag ben ik er trots op de pionier van dit model te zijn geweest, omdat het het perspectief van mijn studenten heeft verbreed. "

Jorge Estera Sanza
Esei Barcelona oprichter

Waarom kiezen voor Esei International Business School?

Esei International Business School in Barcelona is een prestigieuze academische instelling die je de beste opleidingsmogelijkheden biedt in een echte, vertrouwde en vriendelijke sfeer.

We hebben ruime ervaring met het voldoen aan de behoeften en ambities van onze internationale studenten: we bereiden je voor op echt wereldwijd werken en werken overal ter wereld.

Uw succes hangt af van de balans tussen theoretische vaardigheden en praktische ervaring. Wij zijn experts in het dichter bij elkaar brengen van echte zakelijke praktijken.

Top tien redenen waarom u voor Esei zou moeten kiezen.

 • Uniek leerproject
 • Zeer erkende top business school
 • Betrokkenheid en individuele tutorials
 • Faculteit van toonaangevende experts uit de industrie
 • Multiculturele omgeving
 • Vriendelijke gemeenschap
 • Carrièremogelijkheden
 • Stageplaatsing - Real Life Experience
 • Internationale erkenning
 • Hoge mobiliteit

Getuigenissen

Eerdere en huidige getuigenissen van studenten kunnen je een echt inzicht geven in hoe het is om te studeren aan de ESEI International Business School. We hebben een aantal van hen gevraagd om te vertellen waarom ze voor ESEI hebben gekozen; hoe hun ervaring aan hun verwachtingen voldeed; de kwaliteit en leerstijl van hun cursus; leven in Barcelona; en nog veel meer onderwerpen!

"Na ESEI nam ik een jaar vrij om wat werkervaring op te doen en ik ben nu bezig met het volgen van een masterdiploma in Management aan de London School of Economics and Political Science terwijl ik werkte voor het Oostenrijkse Integratiefonds in het Knowledge Management Team. Ik moet zeggen dat ESEI door zijn persoonlijke benadering en focus erg behulpzaam was in het omgaan met vele uitdagingen in mijn professionele leven " Laura Neuper, Oostenrijk
"Ik hield van wat ik studeerde en waar ik het bestudeerde. ESEI gaf me een praktisch en "hands-on" perspectief op zaken. Tijdens en na mijn studie heb ik altijd geprobeerd me te concentreren op het gebied entertainment / audiovisuele media. Als gevolg daarvan ben ik filmregisseur geworden en heb ik al twee korte films geregisseerd " Mauricio Albin, Mexico
"Ik begon als ondernemer tijdens mijn laatste jaar van studies. Na ESEI werkte ik in Londen en verhuisde ik terug naar Colombia, waar ik mijn eigen bedrijven run. Ik heb een geweldige tijd gehad op ESEI en heb geweldige mensen ontmoet. Mijn advies aan huidige ESEI-studenten is om te beslissen wat je wilt, het te doen en nooit te stoppen voordat je het hebt bereikt. ESEI zal je de nodige tools geven om dit te doen! " Tomás Andrés Vera, Colombia
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans

Bekijk BA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA (Hons) Business Studies Degree

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Spanje Barcelona

ESEI’s three-year Business Studies Degree Programme (BA Hons) prepares undergraduates for a successful career in a wide range of industries and is accredited by the University of Worcester (UK). [+]

Work, study, and intern in Barcelona!

ESEI’s three-year Business Studies Degree Programme (BA Hons) prepares undergraduates for a successful career in a wide range of industries and is accredited by the University of Worcester (UK).

The internationally recognized bachelor’s degree is taught entirely in English and will equip you with the theory and practical skills necessary to distinguish yourself in a competitive international jobs market.

As a graduate, you will also qualify for a wide range of master’s degrees and postgraduate qualifications at ESEI and in other universities and institutions around the world.... [-]