University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University College of Hotel Management en Culinary Arts StPOL

Sinds zijn oprichting heeft StPOL altijd een zeer duidelijk idee gehad: de ideale omgeving voor hoteltraining is die van een University Hotel-School, een pionier in deze trend in Europa. Daarom werd in 1966 een trainingsprogramma opgezet, gevormd door een hotelschool met een restaurant, waar universiteitsgastvrijheidstudenten hun praktijk onmiddellijk konden uitvoeren met echte klanten onder supervisie en directe beoordeling van professioneel onderwijzend personeel.

Een van onze motto's werd dus ontwikkeld: "leren door te doen", waarschijnlijk de beste filosofie en concept van een hotelschool waar niets vanzelfsprekend is totdat het zo vaak is geoefend als nodig in een echte werkomgeving. en bevestigd door het criterium van de professional.

EUHT StPOL was ook de eerste school in Spanje die een programma en een specifieke trainingsmethodologie van de theorie-praktijk in het management van hospitality creëerde op een moment dat trainingsplannen in Spanje nauwelijks onderscheid maakten tussen gastvrijheid in het toeristengebied.

Toen, net als nu, stond het voorop, niet alleen in de vorm maar ook in de basis en de vele generaties leidinggevenden en hotelmanagers, chefs met Michelin-sterren, sommeliers, diensthoofden ... enz., Die de Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar in hun curricula, waardoor EUHT StPOL kan blijven innoveren en nieuwe wegen kan inslaan op het gebied van 'training'.

Missie
De missie van EUHT StPOL is om toekomstige afdelingshoofden en algemeen managers van hotel- en restaurantbedrijven van topkwaliteit te trainen, ongeacht hun locatie. EWHT StPOL's visie is om een ​​baanbrekende school in Europa te blijven en de benchmark in een sector met een integraal kwaliteitstrainingmodel waarin theorie, praktijk en onderzoek elkaar aanvullen door de formule van een hotelschool:


"Hij vertelde hem en hij vergat;
hij zag het en geloofde;
hij deed het en begreep "

Confucius, 554-479 v. Chr.

De strategische actie van EUHT StPOL is gebaseerd op zijn identificerende waarden, actiegidsen en karakteristieke overtuigingen. De serie identiteitswaarden omvat met name de kwaliteit van de service, gepersonaliseerde aandacht door begeleiding en een onderwijsmethodologie die studenten motiveert om hun persoonlijke capaciteiten te verbeteren.

Dankzij een grondige kennis van en ervaring met de sector is EUHT StPOL al meer dan 45 jaar de norm voor studenten, professionals en bedrijven. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest als de school niet rigoureus trouw was gebleven aan haar principes van voortdurende investeringen in onderzoek, analyse en studie van zaken en nieuwe tendensen gericht op de specialisatieprogramma's die het best aangepast zijn aan haar studenten en marktvereisten .Locaties

Barcelona

Address
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: