Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

presentatie

De Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) is de instelling die door de Universitat de Girona (UdG) is opgericht om wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op alle gebieden van de Universiteit van Girona te bevorderen en ten dienste te staan van de samenleving van dat hoort erbij.

Het belangrijkste doel is om de vooruitgang van de samenleving te bevorderen en bij te dragen aan de opleiding en ontwikkeling van burgers, evenals om de overdracht van kennis tussen de Universiteit van Girona en het bedrijfsleven te bevorderen. Om dit doel te bereiken, beheert de Stichting de activiteiten van de UdG in haar eigen studies van permanente opleiding en culturele en wetenschappelijke verspreiding.

Sinds de oprichting in 1997 heeft de Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació een uitgebreid aanbod van UdG-programma's gepromoot en beheerd. Meer dan 40.000 professionals hebben enkele van hun meesters, postdoctorale graden of diploma's voltooid op de verschillende kennisgebieden die zij voorstellen.

De Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació is ook de houder van het Postgraduate Studies Centre, een eigen centrum verbonden aan de Universiteit van Girona dat universitaire masters, eigen masters, postdoctorale diploma's en postacademische cursussen onderwijst volgens de door de UdG goedgekeurde voorschriften.

Locaties

Girona

Address
XRPG+7V Girona, Espanha
Girona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden