Hacer Creativo School of Fashion Design

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hacer Creativo is de enige school die door de regionale regering van Aragon is gemachtigd om Fashion Design te geven en een officiële en erkende graad in Fashion Design te verlenen. Hacer Creativo traint al bijna 20 jaar nieuwe talenten en geniet een grote reputatie bij mode- en designbedrijven over de hele wereld.

Bij HC genieten en delen we elke dag onze roeping met onze studenten en medewerkers en moedigen jullie aan om ons te ontmoeten en uit de eerste hand de zoete emotie van professioneel ontwerp te ervaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Internationale Ba In Modeontwerp

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Spanje Zaragoza

Hacer Creativo's studie Abroad-programma voor de opleiding is gemaakt in een spannende multi-campus-benadering. Ons programma staat open voor alle studenten die in het Engels mode willen studeren in Spanje en deze studies combineren met cursussen in het buitenland. De drie volledige academische jaren zijn in het Engels. [+]

Hacer Creativo's studie Abroad-programma voor de opleiding is gemaakt in een spannende multi-campus-benadering. Ons programma staat open voor alle studenten die in het Engels mode willen studeren in Spanje en deze studies combineren met cursussen in het buitenland. De drie volledige academische jaren zijn in het Engels.

Je gaat 2 jaar naar een internationaal Bachelor of Arts-programma in Fashion Design in Zaragoza, Spanje (120 ECTS). In je derde jaar breng je je studie over naar de HC-campus in een samenwerkende universiteit in Londen om de laatste 2 semesters (60 ECTS) uit te voeren.

HC faciliteert je transfer naar de London School en integreert de cursussen in Londen (vooraf goedgekeurd door onze Academic Direction) in je einddiploma in Fashion Design.... [-]


Contact

Adres Alcalde Sainz de Varanda 1-3 (CAI Escuela de Negocios).
50009 Zaragoza, Spanje