IE University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Redefining uniciteit

Een transformerende ervaring die uw unieke waarde zal verbeteren en u in staat om een ​​leidende rol te spelen in het vormgeven van de wereld.

IE University is voor studenten die benaderen leren als een manier van leven, en die open staan ​​voor de wereld en voor de transformerende rol van het hoger onderwijs. Wij bieden een ondersteunende gemeenschap waar studenten en docenten communiceren met elkaar in het leerproces.

De unieke leeromgeving aan IE University is gebouwd op het samenkomen van een persoonlijke, student-centric gemeenschap te brengen, in een open omgeving die een rijke diversiteit van individuen, ideeën en benaderingen omarmt. Elk jaar meer dan 100 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd op de campussen in Segovia en Madrid, met meer dan 65% van de studenten afkomstig van buiten Spanje.

IE University is erkend voor zijn kwaliteit in het onderwijs en leren die zij tot 's werelds beste universiteiten telt. Bovendien, zijn de undergraduate programma's erkend door de meest prestigieuze verenigingen in hun respectieve domeinen.

Met een humanistische benadering, ondernemingsgeest, vernieuwende visie en focus op academische discipline, is IE University toegewijd aan het opleiden van professionals en experts die een verschil maken in de samenleving zal maken. Onze praktijkgerichte benadering van het leren begint in de klas en blijft in verschillende delen van de wereld om volledig voor te bereiden IE University studenten om internationale professionals.

Als u wilt een inspirerende en uitdagende opleiding die vorm zullen geven aan wie je bent en wie je zal worden, IE University zal je horizon te verbreden, sluit u aan de wereld, en begeleiden u op de unieke weg die nodig is om uw doelen te bereiken.

Tien redenen om te studeren aan de Universiteit IE Een unieke leeromgeving

IE University biedt een unieke leeromgeving die vandaag de dag is het herdefiniëren van het hoger onderwijs voor professionals. Wij zullen u voor te bereiden op succes door u in staat om uw eigen standpunt te ontwikkelen en ontdek je volledige potentieel. IE University is erkend voor zijn kwaliteit in het onderwijs en leren die zij tot 's werelds beste universiteiten telt.

Een leerling-gerichte aanpak

IE University neemt een gepersonaliseerde en studentgerichte benadering van onderwijs, waar professoren en studenten actief betrokken zijn bij de leerervaring. Je komt terecht in een ondersteunende gemeenschap die uw unieke waarden en zal u begeleiden als je je eigen pad vorm te geven.

Een ongeëvenaarde internationale ervaring

Onze rijke verscheidenheid biedt een omgeving die u de internationale oriëntatie nodig is om succesvol te zijn in een geglobaliseerde wereld. Met meer dan 65% van onze studenten afkomstig uit het buitenland, die meer dan 100 landen, zal je studie met een werkelijk diverse gemeenschap. Exchange studies met onze gerenommeerde partners wereldwijd en stagemogelijkheden over de hele wereld bieden een ongeëvenaarde internationale ervaring.

Een divers faculteit, toegankelijk voor u

diverse faculteit van de IE Universiteit bestaat uit zowel een uitstekende academici en ervaren professionals met internationale ervaring en nauwe banden met de zakenwereld. Wat meer is, onze professoren zijn toegankelijk voor jou. U ontvangt dagelijks interactie met uw docenten, die je steunen met regelmatige feedback en sluit u aan de professionele wereld.

Breng de onconventionele in je

Wij bieden een omgeving waarin je openstaat voor nieuwe manieren van denken kan zijn, je creativiteit los te maken en venture in het onbekende.

Kies je eigen pad naar succes

Onze innovatieve opleidingen zijn erkend door de meest prestigieuze verenigingen in hun vakgebied, en de integratie van een verscheidenheid van onderwijs benaderingen en opties waarmee u uw eigen opleiding vorm te geven op basis van uw professionele aspiraties.

Zet je leren in de praktijk

We combineren theorie met de praktijk van het moment dat je je studie te beginnen. Je neemt wat je leert in de klas en toe te passen op het echte leven gevallen en wanneer het beheer van uw eigen projecten. Elk jaar kunnen studenten een scala aan stage opties kiezen, het werken op de campus, in Spanje en over de hele wereld, en het verwerven van een indrukwekkende set van vaardigheden en professionele ervaring die ze zeer gewild bij het afstuderen.

Leren voor morgen

IE University is gerangschikt in de top tien universiteiten wereldwijd voor innovatie in technologie en onderwijs. Wij leveren een praktische en relevante opleiding die je voorbereidt op de professionele uitdagingen die u zal worden geconfronteerd in de toekomst te voldoen.

Leef je studentenleven in de ruimste

Je komt terecht in een levendige en diverse studentenpopulatie gemeenschap die hun universitaire leven ten volle. Genieten van het leven in Spanje, reizen, en de deelname aan alle buitenschoolse kansen zult u zich iE University hebben.

Uw manier om uw toekomst

Wij helpen onze afgestudeerden hun carrière te lanceren over sectoren en over de hele wereld. Werkgevers van toonaangevende bedrijven wereldwijd overwegen IE University behoort tot de top universiteiten waar ze willen werven. Wat meer is, zal je behoort tot een gemeenschap van meer dan 45.000 IE alumni wereldwijd, vrienden voor het leven te maken, en geniet van een actieve alumni-netwerk dat je altijd kunt vertrouwen op in uw professionele reis.

Locaties

Madrid

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
34 921 412 410

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited