IED Grados España

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Erkenning en prestige

IED Madrid is een Superior Design Center behoren tot IED Group, een internationaal netwerk in Italië geboren in 1966 en vandaag heeft 11 kantoren tussen Italië, Spanje en Brazilië.

Met een breed scala van opleidingen op het gebied van fashion design, product, interieur, beeldende kunst, communicatie en het management heeft drie ruimtes in de stad, de grootste Ontwerp Campus van Madrid.

Hun klaslokalen, speciaal ontworpen om de verschillende specialiteiten van onze cursussen design, mode, beeldende kunst en communicatie tegemoet te komen, hebben de bibliotheek, multimedia labs, specifieke lokalen voor 3D-ontwerp, mode workshops met naaimachines, breien, mannequins, borden modelística en laboratoria voor modellen en prototypes, evenals twee fotografische platen (130m2) met natuurlijke en kunstmatige verlichting en drie cyclorama.

Daarnaast is de IED Madrid met faciliteiten als een zeefdruk winkel en sieraden, Lightlab, een analoge verwerking lab in zwart-wit, een workshop van de traditionele druktechnieken met machinegeweren Riso, een laser cutter Trotec, een 3D-printer, weefsel analyse laboratorium met microscopen, een weegschaal, oven drogen en kleur assessment booth, klaslokaal design patterns met computer en plotter voor het afdrukken van ontwerpen, met inbegrip van high-tech machines.

Onze ervaring van meer dan 20 jaar heeft geresulteerd in een innovatieve en unieke academische model dat design professionals in staat zich aan te passen aan een veranderende samenleving vormt.

studentenvoorzieningen

Ontdek alle diensten en afdelingen hebben tot uw beschikking als student van IED Madrid.

Uw eerste dagen van het contact met de school zijn essentieel voor de verschillende afdelingen en ondersteunende activiteiten die nuttig tijdens uw onderwijs zal zijn weten.

IED Madrid is een cultureel laboratorium dat genereert het hele jaar door verschillende culturele activiteiten die waarde toevoegen aan de rol van design en de relatie met de burger. Door middel van festivals, lezingen, workshops, markten en design awards, willen we dat u een actieve speler in al onze activiteiten.

Bovendien, als je eenmaal je studie af te ronden, volgen wij uw carrière en wij bieden u alle tools counseling, werkgelegenheid, professioneel netwerken en communicatie voor de verspreiding van uw projecten.

academische middelen

De IED Madrid biedt alle FDI verschillende academische gemeenschap middelen die elkaar aanvullen en verrijken leren.

Door hun werk, we specifiek voor elk specialisme leerinhoud gemaakt, maken we een workshop en laboratorium digitale productie en prototyping, we genereren en verspreiden theorie over de huidige cultuur van het project, we volgen altijd attent trends en nieuwsgierig als goede ontwerpers en geven toegang alle diensten IED Madrid.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Geavanceerde graad in het ontwerpen van producten, het niveau officiële universitaire opleiding

Campus 4 jaar October 2019 Spanje Madrid

In deze cursus leert u de tools die nodig zijn om objecten, diensten en business modellen gereedschappen te ontwerpen. [+]

Cate & Nelson, oud-studenten van de Bachelor Degree in Product Ontwerp van IED Madrid on Vimeo.

De Senior titel in Product Design, Level Officiële College Degree (4 jaar - 240 ECTS), hoe je allemaal nodig om voorwerpen van welke aard dan ook te ontwerpen, diensten en bedrijfsmodellen gereedschappen.

Het product designer speelt in op de wensen en behoeften van de markt en de samenleving, het ontwikkelen van projecten op verantwoorde wijze, het werken in onderzoek en toepassing van nieuwe methoden, materialen en productieprocessen. Stelt en design diensten en nieuwe product concepten zoals apparaten, speelgoed, sportartikelen, meubels, verpakkingen, etc.

Career Outlook: Er zijn veel carrièremogelijkheden voor productontwerper, veel meer dan bekend. Beide Designer in multidisciplinaire studies, voor een bedrijf of als freelancer. Maar het kan ook zijn designer voorwerpen voor het huis: meubels, lampen, textiel, bestek, etc, en als apparaten Product ontwerper, stedelijk meubilair, sieraden, speelgoed, verpakkingen, etc. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om hun eigen bedrijf en industriële of ambachtelijke activiteit of self-productie productie en ontwerper van strategieën, systemen of diensten te beheren.... [-]


Contact
Bezoekadres
Flor Alta 8
Madrid, Madrid, 28004 ES
Social Media
Bezoekadres
Avenida Pedro Díez, 3
Madrid, Madrid, 28019 ES
Bezoekadres
Calle Larra, 14
Madrid, Madrid, 28004 ES