IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Professionals voor innovatieve en binnenlandse stedelijke habitat.

Madrid, vitaal, licht en epicentrum van cultuur, entertainment en kunst.

IED Madrid is een Private Higher Art Education Center van het behoren tot IED Design Group, een internationaal netwerk van het onderwijs in Design and Management in Italië geboren in 1966 en vandaag heeft dertien vestigingen verspreid tussen Italië, Spanje en Brazilië.

In 2014 vierde hij zijn 20ste verjaardag; een ervaring die heeft geresulteerd in een breed scala aan opleidingen met een innovatieve, unieke en herkenbare academische model in staat is aan te passen aan de behoeften van een veranderende samenleving, die heeft geresulteerd in een groot aantal leerlingen uitgereikt in de nationale en internationale prestigieuze competities , paraderen in de beste catwalks en real-projecten in nauwe samenwerking met bedrijven.

IED Madrid biedt hogere graden in Design, wat overeenkomt met de rang College, beroepsopleiding Higher Level kwalificaties in het hoger Technician in Plastic Kunst en Vormgeving, Diploma IED, een jaar cursussen, Masters, Intensive Masters, Masters of Design and Innovation, Cursussen specialisatie Cursussen en Summer Junior Courses.

Sinds de opening, is IED Madrid opgeleid meer dan 30.000 studenten per jaar en heeft 1.500 nieuwe studenten.

ontwerp

IED ontwerp beantwoordt volledig aan de eisen van de markt en de verwachte inhoud, talen, expressief en functionele codes in de meest uiteenlopende sectoren.

Product Design, Interior Design, straatmeubilair, ontwerp mode-accessoires, Automobile zijn enkele gebieden waar de waarde van het ontwerp is de afgelopen jaren toegenomen. In die zin is de ontwerper, als een vernieuwer van vormen en functies, biedt trends en functionele eisen van het moment en neemt zijn ontwikkeling en implementatie.

IED ontwerp cursussen ontwikkelen van deze vaardigheden die leerlingen verwerven technische vaardigheden door middel van deelname aan workshops en samenwerking met toonaangevende bedrijven in de sector.

mode

Samenwerking met bedrijven en modeprofessionals is essentieel en is vastbesloten om grote internationale ontwerpers.

De school leert hoe te leven en voel mode in al zijn aspecten te werken met professionaliteit en te innoveren met nieuwe creaties.

De cursussen trainen toekomstige professionals op verschillende gebieden, de creatieve strategische, organisatorische commercieel, marketing-imago-gerelateerde en communicatieactiviteiten.

visuele communicatie

IED Visual Communication is de creatieve laboratorium waar instrumenten worden geleerd, communicatieve en expressieve taal, nieuwe technieken en vaardigheden om projecten te ontwikkelen visuele communicatie technologieën.

We leven in een wereld waar de audiovisuele elementen maken deel uit van ons dagelijks leven en zijn de belangrijkste voertuig van de waarden en betekenissen die ideeën en productieve realiteit inclusief zo ​​divers als mode, vormgeving, diverse industriële productie over te brengen, reclame maar ook de cultuur, politiek en sociale kwesties.

Het bestaan ​​van een concept of project, verre van een accessoire maar draagt ​​dit bij aan het succes van communiceren van een bericht.

Bewegen met professionaliteit en deskundigheid op dit gebied betekent dat een eclectische, cross-cultuur, gebaseerd op een grondige kennis van de ene kant van de sociaal-culturele context waarin ze werken en aan de andere kant van de nieuwe informatietechnologieën veranderen constant het papier beelden en geluiden in de communicatie.

Vandaag wordt geprojecteerd en geproduceerd in het systeem van multimedia; maar de multimedia zal altijd geïnterpreteerd in twee perspectieven: de onstuimige en de voortdurende ontwikkeling van digitale technologieën en, tegelijkertijd, het naast elkaar bestaan ​​van verschillende audiovisuele media dat verschillende expertise en creativiteit nodig.

De IED Visuele Communicatie cursussen zijn een onderdeel van de rijkdom dat deze school een unieke training center binnen de Italiaanse panorama maakt. De voortdurende actualisering van het beschikbaar voor studenten technologieën, dankzij een lange traditie, in een onderzoekslaboratorium binnen waarin het wordt ervaren om de creativiteit van zowel de inhoud als de talen te ontwikkelen, waardoor trainen en kwalificeren hun leerlingen, zodat ze op de arbeidsmarkt vandaag de dag kan komen.

Management & Communicatie

De IED Management training voorstel beantwoordt aan een continue behoefte aan nieuwe professionals in extreem dynamische en groeiende gebieden: reclame, public relations, marketing en human resources.

De faculteit heeft een uitgebreide ervaring en opleiding en is in staat om de inhoud van de cursussen om continue productie en technologische veranderingen aan te passen.

De filosofie van de school wordt aangevuld met een directe relatie met de professionals, de studie van de eisen van de markt, de opneming in studiegroepen en analyse voor onderzoek en projectontwikkeling.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)

Bekijk Bachelors » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Summer courses » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Europees Double Degree-programma in grafisch ontwerp en communicatieontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

Het doel van dit programma is om professionals op te leiden in nieuwe communicatie in een Europese omgeving. In dit scenario zijn grafisch ontwerp en reclame volledig met elkaar verbonden. Je kunt de een niet zonder de ander begrijpen. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS EN ITALIAANS.

Het doel van dit programma is om professionals op te leiden in nieuwe communicatie in een Europese omgeving. In dit scenario zijn grafisch ontwerp en reclame volledig met elkaar verbonden. Je kunt de een niet zonder de ander begrijpen. Op deze manier veronderstelt de dubbele graad in grafisch ontwerp en ontwerp van de communicatie een differentiële waarde voor alle programma's die in een of andere discipline van onafhankelijke wijze verdiepen.

Twee landen en culturen (Spanje en Italië), drie talen (Spaans, Italiaans en Engels) en een innovatief en ambitieus educatief curriculum, bouwen een programma dat is gericht op die studenten die hun professionele carrière willen ontwikkelen in een internationale omgeving.... [-]


Europees Double Degree-programma in interieurontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

Het Europese Double Degree-programma in Interior Design biedt een innovatief en ambitieus curriculum dat is ontwikkeld in twee referentielanden (Spanje en Italië) en in twee talen (Spaans en Italiaans). Je neemt de eerste twee jaar in Madrid, de derde in Milaan en de laatste opnieuw in Madrid. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS EN ENGELS.

Dit programma is bedoeld om toekomstige ontwerpers van ruimten en gebruikerservaringen te trainen die door Europa worden geëist: professionals die zich inzetten voor de realiteit die hen omringt en het milieu, kennis en transmissies van de ontwerpcultuur, hooggekwalificeerd in het management van nieuwe technologieën en op de hoogte van de nieuwste materiaalinnovaties.

Door deze internationale ervaring wordt de student getraind in het ontwerpen van ervaringen, het ontwerpen van bedrijfsruimten en -merken, het ontwerpen van kortstondige ruimtes en window-dressing, virtual reality, ontwerp voor iedereen, etc.

Studeren in twee van de belangrijkste Europese hoofdsteden, ondergedompeld in het grootste internationale netwerk van design en het verwerven van de knowhow van de alt = "IED, bereidt de toekomstige ontwerper voor om zichzelf te positioneren aan het hoofd van zijn professionele veld.... [-]


Europees Double Degree-programma in modeontwerp en modestylist

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

Word een expert in modeontwerp, leer stijl te creëren en maak het beeld de juiste taal om goed te communiceren en jezelf te onderscheiden van de rest. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS EN ITALIAANS.

Word een expert in modeontwerp, leer stijl te creëren en maak het beeld de juiste taal om goed te communiceren en jezelf te onderscheiden van de rest.

Dit programma ontwikkelt de eerste twee jaar in Madrid, de derde in Milaan en het laatste jaar opnieuw in Madrid. Met deze dubbele titel word je lid van enkele van de belangrijkste merken, catwalks, showrooms en uitgeverijen in Spanje en internationaal. Je zult in staat zijn nieuwe bedrijfsstrategieën te ontwikkelen en mode correct te communiceren en in tal van ondersteuningen en online en offline platforms (modeshows, webdesign, modefilms, evenementcreatie).

De training wordt voltooid met een specialisatie in stijl, beeld en communicatie, waarbij niet alleen het technische gedeelte van een kledingstuk wordt geleerd, maar ook hoe een communicatief proces, een organisatie, een art direction of een bedrijfsstrategie kunnen worden gecommuniceerd en haalbaar gemaakt. Evenzo versterkt het onderwijs in drie talen (Spaans, Italiaans en Engels) het concurrentieprofiel van de student en vult het de portfolio van de ontwerper aan.... [-]


Europees Double Title-programma in productontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

Het Europese Double Degree-programma in Product Design biedt een innovatief en ambitieus curriculum dat is ontwikkeld in twee referentielanden (Spanje en Italië) en in twee talen (Spaans en Italiaans). Je neemt de eerste twee jaar in Madrid, de derde in Milaan en de laatste opnieuw in Madrid. [+]

CURSUSTAAL: SPAANS EN ITALIAANS.

Dit programma is bedoeld om toekomstige ontwerpers van door Europa geëiste producten, services en systemen te trainen: professionals die zich inzetten voor duurzaamheid, transmitters van de ontwerpcultuur, hooggekwalificeerd in het gebruik van nieuwe technologieën, in staat om te anticiperen op hun tijd. Door deze internationale ervaring wordt de student getraind in interactief ontwerp, zelfproductie, ontwerp van openbaar nut, virtual reality, ontwerp voor iedereen, enz.

Studeren in twee van de belangrijkste Europese hoofdsteden, ondergedompeld in het grootste internationale netwerk van design en het verwerven van de knowhow van de alt = "IED, bereidt de toekomstige ontwerper voor om zichzelf te positioneren aan het hoofd van zijn professionele veld.... [-]


Officiële undergraduate-graad in grafisch ontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

De officiële undergraduate-graad in grafische vormgeving leidt studenten op tot creatieve professionals met de technische en innovatieve kennis om succesvolle projecten voor de huidige markt te ontwikkelen. Tijdens de laatste twee jaar van het programma, zullen de studenten worden opgeleid in een toekomstig beroep, gespecialiseerd in het gebied van hun keuze, met een methodologie die specifiek is voor dat beroep. [+]

DIT PROGRAMMA WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De officiële undergraduate-graad in grafische vormgeving leidt studenten op tot creatieve professionals met de technische en innovatieve kennis om succesvolle projecten voor de huidige markt te ontwikkelen. Tijdens de laatste twee jaar van het programma, zullen de studenten worden opgeleid in een toekomstig beroep, gespecialiseerd in het gebied van hun keuze, met een methodologie die specifiek is voor dat beroep. Na het succesvol afronden van het programma, krijgen de studenten een officieel diploma.

Graphics: Studenten verwerven een solide technische en humanistische basis, waardoor ze een goed begrip van het grafische ontwerp en toonaangevende projecten van visuele analyse en identiteit, typografisch ontwerp, verpakking en bewegwijzering en redactionele productie, voor gedrukte en digitale media kunnen verwerven.... [-]


Officiële undergraduate-graad in interieurontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

De officiële undergraduate-graad in interieurontwerp leidt studenten op met een solide basis in de grondbeginselen van het ontwerpen van ruimten en het definiëren van perceptieve, fysieke en functionele kenmerken van de omgeving. [+]

DIT PROGRAMMA WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De officiële Undergraduate-graad in Interior Design leidt studenten op met een solide basis in de grondbeginselen van het ontwerpen van ruimten en het definiëren van perceptieve, fysieke en functionele kenmerken van de omgeving.

Het programma is gebaseerd op het projectproces, waarbij creativiteit en techniek worden gecombineerd om verschillende situaties effectief op te lossen, rekening houdend met de relatie van de gebruiker met de ruimte op een emotioneel en fysiek niveau, evenals sociale elementen die de omgeving conditioneren, toegankelijkheid en duurzaamheid gebruiken als ontwerphulpmiddelen.

Interior Design: conceptualisering en ontwerp van binnen- en buitenruimtes, gebruikmakende van waarden als functionaliteit, comfort, esthetiek, toegankelijkheid en duurzaamheid.... [-]


Officiële undergraduate-graad in modeontwerp

Campus Voltijd 4 jaar October 2019 Spanje Madrid

De officiële undergraduate-graad in Fashion Design, vergelijkbaar met een universitair diploma, leidt studenten op in het proces van het modesysteem: identiteit en handelsmerk, ontwerp en productie van collectie, communicatiestrategieën, distributie en productie. [+]

DIT PROGRAMMA WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De officiële undergraduate-graad in Fashion Design , vergelijkbaar met een universitair diploma, leidt studenten op in het proces van het modesysteem: identiteit en handelsmerk, ontwerp en productie van collectie, communicatiestrategieën, distributie en productie.

De studenten leren de conceptuele, methodologische en projectgereedschappen gebruiken die nodig zijn voor het ontwerpen en ontwikkelen van collecties in verschillende sectoren: mannelijke en vrouwelijke Prêt-à-porter, kinderen, sportkleding, lingerie, zwemkleding, enz.

Professionele kansen: modeontwerper. Ontwerp assistent. Illustrator. Cool Hunter. Prototype manager. Productmanager. Productie Manager... [-]


Officiële undergraduate-graad in productontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Madrid

De officiële undergraduate-graad in Product Design leidt studenten op tot creatieve professionals met technologische en projectkennis waarmee ze producten en diensten voor consumenten kunnen ontwikkelen, rekening houdend met hun interventie met de omgeving. [+]

DIT PROGRAMMA WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De officiële undergraduate-graad in Product Design leidt studenten op tot creatieve professionals met technologische en projectkennis waarmee ze producten en diensten voor consumenten kunnen ontwikkelen, rekening houdend met hun interventie met de omgeving. Het ontwerp van allerlei soorten objecten, industrieel of ambachtelijk vervaardigd, om ze aantrekkelijk en nuttig te maken voor gebruikers. Productontwerpers anticiperen op de eisen en behoeften van de markt, ontwikkelen op een verantwoorde manier projecten, werken aan onderzoek en de implementatie van nieuwe methoden, materialen en productieprocessen.

Professionele profielen: ontwerper van stedelijke en huishoudelijke meubels; Product ontwerper; Huishoudproducten, bad- en woonaccessoires ontwerper, verlichting, speelgoed, artikelen, verpakkingen, sieraden, etc.... [-]


Videos

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Contact

IED Madrid

Adres C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Madrid, Spanje
Website http://www.ied.es/
Telefoon +34 914 48 04 44