L'Idem Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

20 jaar geweldige mensen en professionals trainen

Internationale studies voor beroepen zonder grenzen

L'Idem Barcelona


L'Idem Creative Arts School traint toekomstige professionals in animatie en grafisch ontwerp voor hun succesvolle en onmiddellijke integratie in het arbeidsproces. De sleutel tot ons succes is weten dat trainingprofessionals mensen trainen.

Met een campus in Perpignan, al 20 jaar een referentie in Frankrijk, is onze school een internationaal creatief platform voor talent dat zich inzet voor een multidisciplinaire en competitieve academische formule:

 • We hebben een 100% professioneel pedagogisch team dat wereldwijd wordt erkend
 • Een gedegen artistieke en technische training
 • Echte weergave van de werkomgeving en -praktijken in een breed netwerk van meer dan 1.000 bedrijven over de hele wereld.
 • Een geïndividualiseerde follow-up van elke student
 • Erkend dubbel diploma, Frans en Europees


Een internationaal en multicultureel pedagogisch concept

Het pedagogische concept dat is gebaseerd op de realiteit van de dubbele campus:

 • Engelse en Franse lessen om communicatie en uitwisseling te vergemakkelijken.
 • De onderwijsteams van beide campussen werken in permanente coördinatie: de inhoud en diploma's zijn identiek om onze studenten in staat te stellen hun studie geheel of gedeeltelijk in Spanje of Frankrijk te doen.


Nauwe relatie met professionals en de industrie

L'Idem Creative Arts School heeft een internationaal pedagogisch team van actieve professionals, die jongeren begeleiden en begeleiden bij het aanleren van technische vaardigheden, de ontwikkeling van hun artistieke vaardigheden en de ontwikkeling van de beste professionele vaardigheden.

 • Masterclasses, workshops en conferenties met experts op het gebied van animatie en grafisch ontwerp.
 • Meer dan 1.000 bedrijven hebben onze studenten verwelkomd en werken samen aan de definitie van inhoud, wat de toekomstige tewerkstelling van studenten vergemakkelijkt.
 • De positieve reacties van de bedrijven, die praktijken verwelkomen en onze studenten aannemen, stellen ons in staat om voortdurend te verifiëren dat de geïmplementeerde pedagogische hulpmiddelen adequaat en efficiënt zijn.


L'Idem Awards Erkende Franse en Europese titels

Concepteur bij Communication Visuelle

Niveau II ingeschreven bij RNCP-Répertoire National des Certifications Professionnelles.

Code NSF 320t enregistre par l'arrêté publli au journal officiel du 17/03/2016.

Concepteur et Réalisateur Numérique d'Animation 2D-3D

Niveau II ingeschreven bij RNCP-Répertoire National des Certifications Professionnelles.

Code NSF 320v enregistre par l'arrêté publli au au officiel officiel du 11/07/2018.

Internationale bachelor in grafisch ontwerp

Commissie de labellisation numéro B-11-20 van 12 septembre 2011

Internationale bachelor in 2D-3D-animatie

Commissie de labellisation numéro B-11-20 van 12 septembre 2011


L'IDEM past het European Credit Transfer System (ECTS) toe, dat de gelijkwaardigheid tussen internationale studieprogramma's vergemakkelijkt en de Europese academische erkenning van de studiejaren valideert (60 credits per cursus). Op deze manier kan elke student overwegen om zijn studie in Europa voort te zetten.

L'Idem is het platform voor toekomstig talent en inzet voor een innovatieve en competitieve academische formule:

 • 20 jaar ervaring
 • Dubbel Frans en Europees diploma
 • 100% professioneel pedagogisch team
 • Degelijke artistieke en technische training
 • Echte werkomgeving
 • Taalonderwijs met branchespecifieke woordenschat
 • Uitwisselingen tussen de studenten van Barcelona en Frankrijk
 • Aanwezigheid op internationale festivals en beurzen
 • Beurzen geregeld met samenwerkende bedrijven
 • Netwerk van meer dan 1000 bedrijven van over de hele wereld om stages te doen
 • Jaarlijkse ontmoetingen tussen belangrijke Europese animatiestudio's en onze studenten
 • Netwerken georganiseerd door de school
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in 2D / 3D-animatie en videogames

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Animatiebioscoop is een uiterst dynamische sector en animators met een Frans diploma zijn de meest gewilde over de hele wereld. Wij zijn een van de 10 beste animatiescholen in Frankrijk en we behoren tot de prestigieuze groep van de 50 beste animatiescholen ter wereld. Naast film- en videogames, is 2D / 3D-animatie ook zeer aanwezig in de grafische sector en in internetcommunicatie. Animatie is een steeds bredere en constant evoluerende sector die artistieke en technische vaardigheden vereist. [+]

Double Degree: Frans en Europees

Duur: 4 jaarCredits: 240 ECTSUren: 6 uur per dag / 30 uur per weektalen:SpaansEngels (masterclass van uitgenodigde professoren en externe professionals)Entry profiel: BaccalaureatePrijs:Contante betaling: € 8.900 Plaatsreservering: € 500 € 8.400 vóór 16/7/2019Betaling in 4 termijnen: € 9.200 Plaatsreservering: € 500 50% vóór 15/7/2019 (€ 4.350) 25% vóór 6/12/2019 (€ 2.175) 25% vóór 01/04/2020 (2.175 €) €)

Animatiebioscoop is een uiterst dynamische sector en animators met een Frans diploma zijn de meest gewilde over de hele wereld. Wij zijn een van de 10 beste animatiescholen in Frankrijk en we behoren tot de prestigieuze groep van de 50 beste animatiescholen ter wereld.... [-]


Bachelor in grafische vormgeving en visuele communicatie

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Digitaal ontwerp en visuele communicatie vertegenwoordigen een sector in constante evolutie die meer en meer onderling verbonden gebieden omvat. Hiervoor is een uitstekende training nodig om creatieve en professionele vaardigheden te bevorderen. Het is belangrijk dat dit allemaal wordt ontwikkeld in een werkomgeving die de internationale bureaus emuleert. We werken met studenten zodat ze, in de best mogelijke omstandigheden, kunnen integreren met de belangrijkste internationale bureaus. Daarom hebben we een pedagogisch project volledig in het Engels ontwikkeld, gebaseerd op de absolute beheersing van de competenties van digitaal ontwerp, art direction en creatieve richting. [+]

Double Degree: Frans en Europees

Duur: 3 jaarCredits: 180 ECTSUren: 6 uur per dag / 30 uur per weekTaal: EngelsEntry profiel: BaccalaureatePrijs:Contante betaling: € 8.900Plaatsreservering: € 500 € 8.400 vóór 16/7/2019Betaling in 4 termijnen: € 9.200Plaatsreservering: € 50050% vóór 15/7/2019 (€ 4.350)25% vóór 6/12/2019 (€ 2.175)25% voor 01/4/2020 (€ 2.175)Digitaal ontwerp en visuele communicatie vertegenwoordigen een sector in constante evolutie die meer en meer onderling verbonden gebieden omvat. Hiervoor is een uitstekende training nodig om creatieve en professionele vaardigheden te bevorderen. Het is belangrijk dat dit allemaal wordt ontwikkeld in een werkomgeving die de internationale bureaus emuleert.... [-]

Contact
Bezoekadres
C/ Ciutat de Granada, 53-57 Barcelona Districte 22 @ Barcelona
Barcelona, Catalonië, 08005 ES
Social Media