Marbella International University Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom MIUC aan de MIUC ?

Marbella International University Centre is een wereldwijde academische instelling die een nieuw soort leerervaring biedt op basis van een geavanceerd curriculum, geavanceerde technologie en een unieke leefomgeving. MIUC is trots op zijn dynamische Undergraduate en Postgraduate programma's, die interactieve onderwijsmethoden combineren met ultramoderne faciliteiten en gepersonaliseerde studentenvoorzieningen.

Gelegen in het hart van de Spaanse havenstad Marbella, MIUC zich in voor de ontwikkeling van nieuwe generaties leiders in zaken, politiek, media en reclame .

We bieden Bologna-geaccrediteerde BA- en MA-programma's met een sterke focus op globale aspecten van kennis, vaardigheden en competenties die zijn afgestemd op de moderne tijd. Al onze opleidingen worden in het Engels gegeven om het toekomstige succes van de studenten in de steeds competitievere internationale banenmarkt te waarborgen. Vanaf academisch jaar 2016/17 zal MIUC mogelijkheid hebben om een ​​Brits diploma te behalen, omdat MIUC cursussen worden gevalideerd door de Universiteit van West London, de Britse universiteit, die de nummer 1 moderne universiteit in Londen wordt genoemd voor afgestudeerden.

Overzicht academische programma's

Marbella International University Centre biedt hoger onderwijs voor zowel undergraduate en postdoctorale niveaus, in vier belangrijke gebieden:

  • Internationale zaken
  • Marketing en reclame: communicatie en PR
  • Internationale relaties
  • Media en journalistiek

Een studentgerichte aanpak bij MIUC combineert kleine studiegroepen met op maat gemaakte productiefaciliteiten, waardoor onze studenten worden voorzien van de specifieke vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in de internationale wereld van vandaag, zaken en media. De ontwikkeling en implementatie van praktisch analytisch denken krijgen speciale aandacht, waarbij studenten worden voorbereid op toekomstige stages binnen internationale multiculturele industrieën.

MIUC" src="http://i.imgur.com/PTPynuI.jpg" alt="campus MIUC" />

Door de combinatie van geavanceerde lesmethoden en geavanceerde technologie in de klas, kunnen onze studenten uit MIUC als individuen die verantwoordelijkheid nemen, zelfverzekerd zijn in het nemen van hun eigen beslissingen en bovenal in staat zijn om hun dromen waar te maken.

Onze programma's worden gegeven door succesvolle academici en professionals uit de industrie die hun tijd verdelen tussen krachtig onderzoek en innovatieve zakelijke praktijken. Een moderne, technisch onderlegde aanpak in de klas wordt aangevuld met gespecialiseerde workshops die worden gegeven door senior bedrijfsleiders en invloedrijke politieke actoren. We bieden ook geavanceerde bedrijfstraining voor managers op midden- en hoger niveau om uw prestaties als leider te verbeteren en u de drive, ambitie en kennis te geven om vandaag succesvol te zijn in het zaken doen.

Persoonlijke begeleiding en begeleiding door professoren die zich inzetten voor de persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van de student

Elke student krijgt bij zijn inschrijving een persoonlijke begeleider toegewezen die beschikbaar is voor privélessen om na te denken over de algehele voortgang van de student, plannen te maken om zwakkere gebieden verder te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast zijn er wetenschappelijke ondersteuningsklassen die zijn ontworpen om de benodigde vaardigheden voor academisch succes, zoals onderzoeksmethoden, het schrijven van een analyse en spreken in het openbaar, bij te regelen. MIUC Faculty biedt studenten een unieke combinatie van academische theorie en bewezen praktijk, waardoor elke afgestudeerde beschikt over vaardigheden die een leven lang meegaan.

Een wereldwijd netwerk

Afspraken gemaakt met samenwerkende universiteiten biedt studenten de mogelijkheid om een ​​of meer semesters door te brengen in internationaal gerenommeerde instellingen zoals de IPAG Business School (Parijs, Frankrijk), Teikyo University (Tokio, Japan) en Singidunum University (Belgrado, Servië). Lees meer over onze partneruniversiteiten.

marbella02

Gratis iPad voor elke student

Alle klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards en camera's die beeld en geluid van alle colleges opnemen. Deze opnames, evenals de lezingen van de lessen die door het interactieve whiteboard gaan, worden geüpload naar Blackboard, een virtuele leeromgeving en een cursusbeheersysteem dat vooraf is geïnstalleerd op de gratis iPad die elke student bij inschrijving ontvangt. De belangrijkste functies van Blackboard zijn onder meer studentenchatten, discussie-threads voor studenten, discussielijnen, cursusinhoud, rangtoegang en online-opdrachtinzending waarmee studenten en faculteit gemakkelijk gedachten, vragen, ideeën en kennis kunnen delen

students iPad

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA Internationaal zakendoen en recht

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Marbella

Dit programma is bedoeld om studenten te trainen om organisatorische problemen te evalueren en te meten vanuit een juridisch perspectief en om zakelijke oplossingen te bedenken. Na het afronden van dit programma kunnen studenten zich bezighouden met en bijdragen aan de groeiende behoeften van professionals die willen zorgen dat de management- en wettelijke normen van de organisatie worden gehaald. [+]

Dit programma is bedoeld om studenten te trainen om organisatorische problemen te evalueren en te meten vanuit een juridisch perspectief en om zakelijke oplossingen te bedenken. Na het afronden van dit programma kunnen studenten zich bezighouden met en bijdragen aan de groeiende behoeften van professionals die willen zorgen dat de management- en wettelijke normen van de organisatie worden gehaald.

Duur: 4 jaar (240 sp.)Taal EngelsProgramma titel: Bachelor in Internationaal Zakelijk en RechtToegekende graad: Bachelor in de zaken met een rechtsgeheim

Wet en zaken gaan hand in hand in de huidige transnationale omgeving. Ondernemersgevoelige advocaten zijn de vrienden van ondernemers. Rechtsbewustzijn stelt ondernemers in staat om beslissingen te nemen die snelgroeiende en tech-first bedrijven bevorderen en ze lopen niet het risico om achtergelaten te worden bij de uitvaart van hun bedrijf.... [-]


BA International Business

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Marbella

[+]

Studenten zullen leren om een ​​hoge brandstapel beslissingen nauwkeurig en efficiënt te nemen tijdens de bouw en het aanscherpen van hun vermogen om anderen te beïnvloeden effectief tussen culturen, zakelijke functies en hiërarchieën.

Bovendien, onze zeer ervaren leden Business Faculty ervoor te zorgen dat de theoretische kennis wordt vergeleken met en in de juiste context met hun eigen diepgaande ervaring als ervaren senior executives in de frontlinie van het bedrijfsleven.

Key Disciplines binnen:

Marketing Business Strategy Ondernemingsschap

* Afgezien van de ziektekostenverzekering die wij u voorzien, moet u ook een reisverzekering indienen die verplicht is voor de visumprocedure.... [-]


BA Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Marbella

Krijgen een diep begrip van de belangrijkste onderwerpen en kwesties in de hedendaagse internationale systeem, van de banden tussen lokale, nationale en internationale structuren, alsmede van de mechanismen van global governance. [+]

Krijgen een diep begrip van de belangrijkste onderwerpen en kwesties in de hedendaagse internationale systeem, van de banden tussen lokale, nationale en internationale structuren, alsmede van de mechanismen van global governance.

Internationale betrekkingen is een gebied van de politieke wetenschap dat de relaties tussen landen, de rol van soevereine staten, inter-gouvernementele organisaties, internationale niet-gouvernementele organisaties, non-gouvernementele organisaties en multinationals bestudeert.

De omvang van de internationale betrekkingen begrijpt de globalisering, de diplomatieke betrekkingen, de staatssoevereiniteit, internationale veiligheid, ecologische duurzaamheid, nucleaire proliferatie, nationalisme, economische ontwikkeling, wereldwijde financiële, alsmede terrorisme en georganiseerde misdaad, de menselijke veiligheid, de buitenlandse inmenging, en mensenrechten.... [-]


BA Marketing & Advertising: Communications & PR

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Marbella

[+]

Vergoedingen

De collegegeld omvat het volgende:

Visum en immigratie advies en ondersteuning 24/7 dagelijkse studentenondersteuning

9.450,00 € per semester of 18.900,00 € jaarlijks bedrag

* Voor de jaarlijkse betalingen van tevoren bieden wij 5% korting.

[-]

BSc

BA in IT en Data Science

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Marbella

Alle methodologieën, concepten, kaders en technologieën die we studenten bieden, zijn academisch relevant en zijn uitgeprobeerd en getest door professionals in de bedrijfswereld. We passen nieuw verworven praktijken toe door middel van geëngageerde en interactieve praktijkgerichte training in real-world technologieën. [+]

Alle methodologieën, concepten, kaders en technologieën die we studenten bieden, zijn academisch relevant en zijn uitgeprobeerd en getest door professionals in de bedrijfswereld. We passen nieuw verworven praktijken toe door middel van geëngageerde en interactieve praktische training in real-world technologieën.

Duur: 8 semesters, 4 jaar

Taal Engels

Toegekende graad: Bologna geaccrediteerde Bachelor in IT en Data Science

Omdat de wereld waarin we leven een fundamentele verandering onderging van een industriële samenleving naar een "informatiemaatschappij", werd informatietechnologie de meest dynamische en invloedrijke industrie van onze tijd. Vanaf het begin, slechts een halve eeuw geleden, is computergebruik de bepalende kracht geworden van onze beschaving en verandert elk aspect van hoe we leven en werken.... [-]


BSc Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Marbella

Dit is een dynamisch studieprogramma dat studenten een uitgebreid begrip van de psychologie als wetenschap geeft die van belang is voor alle maatschappelijke processen, waardoor ze inzicht krijgen in fundamentele theoretische en methodologische concepten, concepten en raamwerken van de psychologie als wetenschappelijke discipline en door middel van de verschillende professionele / toegepaste opleidingen, kwalificeren ze om verder te gaan op het gebied van hun interesse, zoals psychologische counseling, psychotherapie, coaching, selectie en werving van personeel, marketing. [+]

Dit is een dynamisch studieprogramma dat studenten een uitgebreid begrip van de psychologie als wetenschap geeft die van belang is voor alle maatschappelijke processen, waardoor ze inzicht krijgen in fundamentele theoretische en methodologische concepten, concepten en raamwerken van de psychologie als wetenschappelijke discipline en door middel van de verschillende professionele / toegepaste opleidingen, kwalificeren ze om verder te gaan op het gebied van hun interesse, zoals psychologische counseling, psychotherapie, coaching, selectie en werving van personeel, marketing.

Duur: 8 semester, 4 jaar

Taal: Engels

Graad toegekend: Bologna geaccrediteerde Bachelor of Science in de psychologie (240 studiepunten)... [-]


Bachelor

Claude Littner Bachelor in sportmanagement

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Spanje Marbella

MIUC's BA in Sports Management is een innovatief programma dat je helpt om van je passie een carrière te maken. Van het opzetten van een merk tot het verkopen van een sponsorschap, je zult real-world expertise ontwikkelen door onze rigoureuze cursussen en praktisch leren die cruciaal zijn voor het succes van de hedendaagse sportbeoefening. [+]

MIUC's BA in Sports Management is een innovatief programma dat je helpt om van je passie een carrière te maken. Van het opzetten van een merk tot het verkopen van een sponsorschap, je zult real-world expertise ontwikkelen door onze rigoureuze cursussen en praktisch leren die cruciaal zijn voor het succes van de hedendaagse sportbeoefening.

Duur: 3 jaar (180 ECTS)

Taal Engels

Programma titel: Sport Management

Toegekend: Bachelor in Sport Management

Als u van sport houdt, als u bedrijfsgericht bent en klaar bent om een ​​uitdagende en dynamische professionele carrière aan te gaan, dan is ons programma in Sports Management een uitstekende manier om deel te nemen aan de sport- en sportwereld.... [-]


Videos

Study in Spain at MIUC: Learn, Live, Explore

MIUC's student, Ayah Shurbaji, admission story

MIUC's Master Graduate Student Testimonial Shayan Rashid Hashemi

Contact

Marbella International University Centre

Adres Marbella International University Centre Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo Marbella
29601 Marbella, Andalusië, Spanje
Website http://www.miuc.org/
Telefoon + 34 952 860 000