Marbella International University Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan MIUC?

Marbella International University Centre is een wereldwijde academische instelling die een nieuw soort leerervaring gebaseerd op een geavanceerde curriculum, cutting-edge technologie en een unieke leefomgeving. MIUC is trots op zijn dynamische undergraduate en postgraduate programma's, die interactief onderwijs praktijken te combineren met state of the art faciliteiten en persoonlijke diensten voor studenten.

Gelegen in het hart van de Spaanse havenstad van Marbella, MIUC is toegewijd aan de ontwikkeling van nieuwe generaties leiders in Bedrijfsleven, politiek, media en reclame.

Wij bieden Bologna geaccrediteerd BA en MA-programma's met een sterke focus op de mondiale aspecten van kennis, vaardigheden en competenties op maat gemaakt voor de moderne tijd. Al onze opleidingen worden gegeven in het Engels, om het toekomstige succes van de studenten in de steeds sterker concurrerende internationale arbeidsmarkt te waarborgen. Met ingang van studiejaar 2016/17, zal MIUC een kans om een ​​Britse graad MIUC cursussen zullen worden gevalideerd door de Universiteit van West-Londen, UK openbare universiteit te verdienen, genoemd als de nummer hebben 1 moderne universiteit in Londen voor afgestudeerde werkgelegenheid.

Academische opleidingen Overzicht

Marbella International University Centre biedt het hoger onderwijs voor zowel undergraduate en postgraduate niveaus, in vier belangrijke gebieden:

internationale bedrijfsleven Reclame en Marketing: Communicatie en PR internationale betrekkingen Media en Journalistiek

Een leerling-gerichte aanpak op MIUC combineert kleine werkgroepen met op maat gemaakte productie-installaties, het waarborgen van onze studenten zijn voorzien van de specifieke vaardigheden nodig om door te gaan in de huidige mondiale wereld van de internationale zaken, het bedrijfsleven en de media. De ontwikkeling en implementatie van praktische analytisch denken wordt gegeven speciale aandacht krijgen, met studenten voorbereid op toekomstige plaatsingen binnen de internationale multiculturele industrie.

Combinatie van geavanceerde lesmethoden en cutting-edge technologie in de klas zorgt ervoor dat onze studenten komen uit MIUC als individuen nemen van verantwoordelijkheid, vertrouwen in het maken van hun eigen beslissingen en bovenal, in staat om het draaien van hun dromen te realiseren.

Onze programma's worden gegeven door succesvolle academici en professionals uit de industrie die hun tijd tussen krachtige onderzoek en innovatief ondernemerschap te verdelen. Een moderne, tech-savvy aanpak in de klas wordt aangevuld door gespecialiseerde workshops geleid door senior business leiders en invloedrijke politieke actoren. Wij bieden ook geavanceerde business training voor midden en senior managers om uw prestaties te verbeteren als een leider en geven u de drive, ambitie en kennis om te slagen in het bedrijfsleven vandaag de dag.

Persoonlijke begeleiding en begeleiding van professoren gewijd aan de student te persoonlijke groei en professionele ontwikkeling

Elke student krijgt een persoonlijke tutor bij inschrijving, die beschikbaar zal zijn voor privé-lessen om te reflecteren op de algemene vooruitgang van de student, plannen maken om verder te ontwikkelen en te versterken zwakkere gebieden toegewezen. Bovendien, academische ondersteuning Klassen die zijn ontworpen om te fine-tunen van de nodige vaardigheden voor academisch succes, zoals methoden van onderzoek, hoe u een A + Analyse en Public Speaking onder anderen. MIUC faculteit biedt studenten een unieke combinatie van academische theorie en praktijk bewezen zorgen voor iedere afgestudeerde is uitgerust met vaardigheden die een leven lang meegaan.

Een GLOBAL NETWORK

Overeenkomsten set-up met partnering universiteiten bieden studenten de mogelijkheid om een ​​of meer semesters doorbrengen in een dergelijk internationaal gerenommeerde instellingen als de IPAG Business School (Parijs, Frankrijk), Teikyo University (Tokyo, Japan) en Singidunum University (Belgrado, Servië). Lees meer over onze partneruniversiteiten.

Gratis iPad voor iedere student

Alle klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards en camera's die het opnemen en audio van alle lezingen. Deze opnamen, evenals de lezing dia's die gaan door het interactive whiteboard worden geüpload naar Blackboard, een virtuele leeromgeving en natuurlijk management systeem dat is vooraf geïnstalleerd in de gratis iPad elke student ontvangt bij inschrijving. belangrijkste kenmerken Blackboard omvatten student chatten, student-docent discussiethreads, leerstof, toegang rang en online opdracht indienen waardoor studenten en docenten om gemakkelijk te delen gedachten, vragen, ideeën en kennis

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA International Business

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Málaga

[+]

Studenten zullen leren om een ​​hoge brandstapel beslissingen nauwkeurig en efficiënt te nemen tijdens de bouw en het aanscherpen van hun vermogen om anderen te beïnvloeden effectief tussen culturen, zakelijke functies en hiërarchieën.

Bovendien, onze zeer ervaren leden Business Faculty ervoor te zorgen dat de theoretische kennis wordt vergeleken met en in de juiste context met hun eigen diepgaande ervaring als ervaren senior executives in de frontlinie van het bedrijfsleven.

Key Disciplines binnen:

Marketing Business Strategy Ondernemingsschap

* Afgezien van de ziektekostenverzekering die wij u voorzien, moet u ook een reisverzekering indienen die verplicht is voor de visumprocedure.... [-]


BA Internationale Betrekkingen

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Málaga

Krijgen een diep begrip van de belangrijkste onderwerpen en kwesties in de hedendaagse internationale systeem, van de banden tussen lokale, nationale en internationale structuren, alsmede van de mechanismen van global governance. [+]

Krijgen een diep begrip van de belangrijkste onderwerpen en kwesties in de hedendaagse internationale systeem, van de banden tussen lokale, nationale en internationale structuren, alsmede van de mechanismen van global governance.

Internationale betrekkingen is een gebied van de politieke wetenschap dat de relaties tussen landen, de rol van soevereine staten, inter-gouvernementele organisaties, internationale niet-gouvernementele organisaties, non-gouvernementele organisaties en multinationals bestudeert.

De omvang van de internationale betrekkingen begrijpt de globalisering, de diplomatieke betrekkingen, de staatssoevereiniteit, internationale veiligheid, ecologische duurzaamheid, nucleaire proliferatie, nationalisme, economische ontwikkeling, wereldwijde financiële, alsmede terrorisme en georganiseerde misdaad, de menselijke veiligheid, de buitenlandse inmenging, en mensenrechten.... [-]


BA Marketing & Advertising: Communications & PR

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Málaga

[+]

Vergoedingen

De collegegeld omvat het volgende:

Visum en immigratie advies en ondersteuning 24/7 dagelijkse studentenondersteuning

9.450,00 € per semester of 18.900,00 € jaarlijks bedrag

* Voor de jaarlijkse betalingen van tevoren bieden wij 5% korting.

[-]

BSc

Bsc Informatiesystemen En Data Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Málaga

Begrijp de mogelijkheden voor en het potentieel van automatisering in het bedrijfsleven, en gebruik geschikte theorie, praktijken en tools voor het verzamelen, analyseren en presenteren van data om effectieve beslissingen te maken. [+]

Begrijp de mogelijkheden voor en het potentieel van automatisering in het bedrijfsleven, en gebruik geschikte theorie, praktijken en tools voor het verzamelen, analyseren en presenteren van data om effectieve beslissingen te maken.

Duur: 8 semester, 4 jaar

Taal: Engels

Graad toegekend: Bologna geaccrediteerde Bachelor of Science in de informatietechnologie (240 studiepunten)

Tegenwoordig computers zijn essentieel bedrijven te beheren van belangrijke informatie. Elke dag wordt steeds belangrijker innovatie en de toepassing en het beheer van de technologie om waarde voor een bedrijf te creëren in deze steeds hevige concurrentie op de mondiale markten.

Bovendien, de technologie is essentieel in ons dagelijks leven: laptops, mobiele telefoons, websites, medische dossiers, online winkelen, slimme huizen, etc. Bij elk gebruik van de technologie, kan een nieuw record met informatie met betrekking tot een bepaalde activiteit mogelijk worden gevolgd. Alles wat meetbaar kunnen digitaal worden opgeslagen. Daarom is het gemakkelijk om de enorme hoeveelheid gegevens die beschikbaar zijn voor grote multinationals, ziekenhuizen, overheden, luchthavens of onderzoekslaboratoria stel onder vele anderen instellingen. Het kunnen analyseren en te leren zo veel mogelijk van deze gegevens is een echte uitdaging in de IT-gemeenschap om elementen zoals de kosten gerelateerde procedures, beoordeling van klanten of de gezondheid van de mens wereldwijd te verbeteren.... [-]


BSc Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Málaga

Dit is een dynamisch studieprogramma dat studenten een uitgebreid begrip van de psychologie als wetenschap geeft die van belang is voor alle maatschappelijke processen, waardoor ze inzicht krijgen in fundamentele theoretische en methodologische concepten, concepten en raamwerken van de psychologie als wetenschappelijke discipline en door middel van de verschillende professionele / toegepaste opleidingen, kwalificeren ze om verder te gaan op het gebied van hun interesse, zoals psychologische counseling, psychotherapie, coaching, selectie en werving van personeel, marketing. [+]

Dit is een dynamisch studieprogramma dat studenten een uitgebreid begrip van de psychologie als wetenschap geeft die van belang is voor alle maatschappelijke processen, waardoor ze inzicht krijgen in fundamentele theoretische en methodologische concepten, concepten en raamwerken van de psychologie als wetenschappelijke discipline en door middel van de verschillende professionele / toegepaste opleidingen, kwalificeren ze om verder te gaan op het gebied van hun interesse, zoals psychologische counseling, psychotherapie, coaching, selectie en werving van personeel, marketing.

Duur: 8 semester, 4 jaar

Taal: Engels

Graad toegekend: Bologna geaccrediteerde Bachelor of Science in de psychologie (240 studiepunten)... [-]


Bachelor

Claude Littner Bachelor In Sportmanagement

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Spanje Málaga

MIUC's BA in Sports Management is een innovatief programma dat je helpt om van je passie een carrière te maken. Van het opzetten van een merk tot het verkopen van een sponsorschap, je zult real-world expertise ontwikkelen door onze rigoureuze cursussen en praktisch leren die cruciaal zijn voor het succes van de hedendaagse sportbeoefening. [+]

MIUC's BA in Sports Management is een innovatief programma dat je helpt om van je passie een carrière te maken. Van het opzetten van een merk tot het verkopen van een sponsorschap, je zult real-world expertise ontwikkelen door onze rigoureuze cursussen en praktisch leren die cruciaal zijn voor het succes van de hedendaagse sportbeoefening.

Duur: 3 jaar (180 ECTS)

Taal Engels

Programma titel: Sport Management

Toegekend: Bachelor in Sport Management

Als u van sport houdt, als u bedrijfsgericht bent en klaar bent om een ​​uitdagende en dynamische professionele carrière aan te gaan, dan is ons programma in Sports Management een uitstekende manier om deel te nemen aan de sport- en sportwereld.... [-]


Contact

Marbella International University Centre

Adres Marbella International University Centre Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo Marbella
29601 Málaga, Spanje
Website http://www.miuc.org/
Telefoon + 34 952 860 000