Microfusa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het leven op school

Elke dag op School Microfusa Het is verdeeld tussen lestijden: theorieën, praktijken, computerruimte en studie ... De lessen worden begeleid door gekwalificeerde docenten, die de methode van de school te volgen en hun ervaring bij te dragen. Ook door uren studie en praktijk uitgevoerd op school, adequate infrastructuur en een werkomgeving vol met studenten te popelen om hun zorgen, interesses, kennis, talent te delen ... altijd in een vriendelijke omgeving.

school

Studenten die gemakkelijk komen uit verschillende delen van de planeet. De mensen hier en daar met een gemeenschappelijk doel, te leren en maken het grootste deel van elke minuut te krijgen om hun droom te verwezenlijken, een beetje van uw tijd op te offeren en te genieten van alles.

school Microfusa Het heeft een breed scala aan cursussen en diploma's, elk met verschillende schema's en de duur. Binnenkort, studenten te ontmoeten collega's met diverse kennis en soortgelijke problemen met degenen die te delen en samen te werken op de huidige en, wie weet, toekomstige projecten.

In Microfusa je zal een ontmoeting met docenten goed voorbereid, met een hoge mate van relevante ervaring en enthousiast om les te geven. De studenten kunnen een zeer hoge opbrengst van de theoretische en praktische lessen waar ze goede uitleg en demonstraties te vinden te nemen.

Microfusa Het biedt veel extra tijd om studenten, zodat ze kunnen oefenen in hun klaslokalen en studio's, zo veel mogelijk. Ons doel is om de wens om te leren koesteren.

Daarnaast is gedurende het schooljaar, een aantal activiteiten worden uitgevoerd zoals: conferenties (masterclass), product demonstratie sessies, bezoeken ...

school

In Microfusa initiatieven en projecten ondersteunen / als onze / als, luisteren we naar mensen met voorstellen, werk ... Wij begrijpen dat start is niet eenvoudig, als we een kans om een ​​stage in bedrijven doen krijgen, een samenwerking, een baan ... zullen we verhuizen om verder te gaan. We kunnen geen garantie voor succes in de hele wereld, maar we kunnen garanderen dat vandaag zijn er veel / als professionals in onze industrie, die door middel van onze training systeem zijn gegaan.

De syllabus onderwezen in de klassen geleverde gedocumenteerd in de vorm van lesmateriaal, geleverd als een harde kaft en / of in een Virtual Campus. We willen ons geheugen is zo permanent als de opleiding die je je zal uitvoeren.

Het leven in Barcelona

Barcelona

milieu

Ons centrum vinden er elk jaar studenten en studenten uit verschillende landen en steden wereldwijd. Misschien is een van de redenen voor de beslissing om te studeren in Microfusa Barcelona, ​​is de charme van deze stad. Zonder afbreuk te doen naar alle andere steden waar de Microfusa heeft erkende centra voor onze cursussen, de waarheid is dat Barcelona is uitgegroeid tot een van de meest bezochte Europese steden.

De stad heeft een grote culturele diversiteit, tal van activiteiten, geweldige architectuur, festivals ... en bovenal een gastvrije en tolerante mensen. Onze / als studenten van buiten de stad, kunnen hun studie combineren met het ontdekken van Barcelona.

Eenmaal hier, zullen ze een oude stad waar edificos en architectuur hen kan nemen uit de Romeinse tijd om de werken van onder andere bekende architecten van de modernistische beweging, Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch vinden .. . (La Sagrada Família, Parc Güell en Sant Pau Hospital zijn slechts enkele minuten van ons centrum).

Aan de andere kant culturele diversiteit geeft ons geweldige musea, culturele activiteiten (tentoonstellingen, theaters, concerten, enz.), In het bijzonder de productie van festivals van de internationale reikwijdte als het Festival van Electronic Music Festival Sonar en Primavera Sound.

Barcelona

Accomodatie

Een van de fundamentele eisen voor studenten / ace coming out is accommodatie. In Barcelona zijn er verschillende soorten accommodatie voor een student.

De meest voorkomende meestal een kamer te huur in een gedeelde flat voor deze optie zijn vele websites die ons in staat stellen om te kiezen. Komt vaak voor bij onze studenten vinden een appartement voor ons gebied, en tijdens de eerste maanden eindigend kennen andere vergelijkbare of betere functies en een betere economische omstandigheden, dankzij de interactie van andere / alumni / ae via het prikbord van school.

Andere keuzes zijn om een ​​student residence zoeken. Deze bieden doorgaans extra diensten zoals huur eigen; alimentatie, wasservice, huishoudelijke dienst ...

Vergunningen en visa

Als u niet uit eigen land of het land van de EU (Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Roemenië en Zweden) of Liechtenstein, IJsland, Noorwegen en Zwitserland, een cursus van minder dan zes maanden nodig om een ​​verblijfsvergunning te verkrijgen door studies (NIE).

Om dit document te bereiken is het noodzakelijk dat voordat je aankomt in het papierwerk Spanje in de consulaten van Spanje in uw land "visum student residence" met dit studentenvisum (type D), zodra u aankomt in Spanje, heeft u 30 dagen naar een politiebureau te passen voor de NIE te benaderen. Het NIE zal u toelaten om legaal te blijven en zelfs reizen met de EU-landen en al degenen die het verdrag inzake vrij verkeer met Spanje hebben ondertekend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus - OnlineStudies » Bekijk Diploma's » Bekijk Cursus - AcademicCourses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Populaire Muziekproductie

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Spanje Barcelona

Deze bacheloropleiding duurt drie jaar en biedt u een zo breed mogelijk scala aan ervaring en kennis op het gebied van muziekproductie. [+]

Beschrijving

Deze bacheloropleiding duurt drie jaar en biedt u een zo breed mogelijk scala aan ervaring en kennis op het gebied van muziekproductie.

Je zult eerst leren hoe je de muziekproductieomgeving en de opnamestudio onder de knie hebt en vervolgens kunt werken. We zullen ook je kritische vaardigheden ontwikkelen door het waarom en hoe van populaire muziekproducties te analyseren.

Uw werkomgeving biedt volledig uitgeruste klaslokalen, zowel analoge als digitale opnamestudio's, evenals studio's die zijn aangewezen voor productie en geluidsontwerp.

De eerste twee jaar van de cursus vinden plaats in de Microfusa school in Barcelona, ​​gevolgd door een Microfusa van een jaar aan de Southampton Solent University, wat een uitstekende gelegenheid is om een ​​wereldberoemde muziekmarkt te ontdekken en te bewerken, terwijl je de mogelijkheid hebt om een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels behalen.... [-]


Videos

#UnDJcrea: Microfusa Making Djs & Producers

Contact
Bezoekadres
Ronda Guinardó, 65
Barcelona, 08024 ES
Bezoekadres
El Rompeolas
c/ Tarragona 18

Madrid, 28045 ES
Bezoekadres
Spain Online, ES