Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in de opleiding van leiders, managers en technici in de industrie van Hospitality and Tourism met een passie voor service en een multiculturele visie internationale universiteit.

Onze missie is om bij te dragen aan de sociale, economische en culturele ontwikkeling van duurzame industrie, door middel van het opleiden van managers, professionals en technici. We zijn toegewijd aan innovatie en bevorderen we de relatie tussen sector bedrijven en Ostelea om de markt te voeden naar nieuwe oplossingen.

Onze deelnemers zijn het middelpunt van onze activiteiten, om hen, passeren we een toepasselijke en praktische kennis.

Onze belangrijkste campus is in Barcelona, ​​de enige stad in de wereld met negen Werelderfgoed gebouwen. Daarnaast hebben we twee referentie-partners EAE Business School en de Universiteit van Lleida.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

OSTELEA - Escuela de Turismo

In het huidige internationale toeristische landschap zijn de zorg voor duurzaamheid, de groeiende concurrentie tussen bestemmingen en de vraag naar kwaliteit tegen een re ... [+]

In het huidige internationale toeristische landschap zijn de zorg voor duurzaamheid, de groeiende concurrentie tussen bestemmingen en de vraag naar kwaliteit tegen een redelijke prijs confluente uitdagingen in een omgeving die op zichzelf verandert, in voortdurende transformatie en in sommige gevallen onstabiel is.

Met dit paradigma biedt The Ostelea School of Tourism and Hospitality een nieuwe graad in toerisme en vrije tijd - dit is een officiële graad die is ontwikkeld rond de internationale benadering, waarbij reizen niet alleen wordt begrepen als het loutere feit van reizen of bemiddeling en toeristische marketing, maar in tegendeel, het correspondeert met alle activiteiten en actoren in de toeristische sector die zich manifesteren door reizen. Evenzo, de opleiding in toerisme en vrije tijd begrijp ik vrije tijd als de consumptie van toerisme die wordt weerspiegeld in een transversale manier in alle elementen van het toerismesysteem.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Conoce EAE Business School: Curso Académico 2013 2014

Ostelea
Address
C/ Aragó, 28
08015 Barcelona, Catalonië, Spanje
Address
C/ Príncipe de Vergara, 108 28002 - Madrid
Madrid, Madrid, Spanje