Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Een instelling zonder winstoogmerk, met geschiedenis en prestige.

De RCU Escorial-Mª Cristina werd in 1892 opgericht door de regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, gerund door de Augustijnse religieuze orde sinds haar oprichting. Het is een Upper Educational Centre geassocieerd met de Complutense Universiteit van Madrid.

We geven les in de officiële bacheloropleidingen en Bachelor in Bedrijfskunde, Master in de Rechten en een privédiploma in de Chiropractie.

Het Escorial - María Cristina Royal Universitair Centrum is gelegen in een buitengewone omgeving en in een fantastische omgeving. De universiteitscampus maakt deel uit van het verbazingwekkende monumentale architectonische complex van het koninklijke klooster van El Escorial, gesticht door koning Phillip II in de 16e eeuw. Dit alles biedt een bijzonder gunstige atmosfeer voor studie en inter / persoonlijke relaties.

De gebouwen zijn ware juweeltjes van de architectuur, met volledig gemoderniseerde faciliteiten: studentenresidentie, bibliotheek, sportterrein, collegezalen met projectiefaciliteiten, computerruimtes, enz.

Algemene opleiding van individuen is het primaire doel van het onderwijsprogramma van het Universitair Centrum Escorial - María Cristina Royal, door de ontwikkeling van hun cognitieve, fysieke, sociaal-culturele potentieel dat hen tot het uiterste van hun mogelijke kennis brengt. We stimuleren creativiteit en wetenschappelijk onderzoek door academisch onderwijs, het overbrengen van kennis en cultuur.

Het management van het centrum houdt toezicht op kwaliteit en educatieve uitmuntendheid, in een voortdurende en vloeiende dialoog tussen docenten en studenten, ver verwijderd van steriel bureaucratisch formeel onderwijs.

De docenten, grotendeels afkomstig van de Complutense Universiteit van Madrid en het bedrijfsleven, zijn persoonlijk en professioneel betrokken bij de training en educatieve activiteiten van hun vakgebied.

Je bent de focus van interesse en het doelwit van ons volledige institutionele academische werk. Om deze reden heeft elke student een docent / docent die hem begeleidt en begeleidt bij zijn professionele en academische training.

'Loop met me mee als je dezelfde waarheden vasthoudt. Onderzoek samen met mij of u dezelfde twijfels hebt. Waar je je fout herkent, kom met mij mee. Waar je de mijne herkent, neem me met je mee '(St. Augustinus).

Vanuit de context van deze onvergelijkbare architectonische setting, een symbool van universaliteit en broederschap, vragen we dat onze studenten / naast bekwame professionals ook mannen en vrouwen worden met maatschappelijke waarden, gevoelig en toegewijd aan de ontwikkeling en respect voor de menselijke waardigheid.

We openen onze deuren voor iedereen, zonder onderscheid te maken voor ras, geloof of positie, en een wederkerige vorm van training en informatie mogelijk te maken met andere universitaire centra.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Het Royal College Maria Cristina werd in 1892 door de koningin-regent Maria Cristina de Habsburgo y Lorena gesticht als instelling voor hoger onderwijs. Sinds de oprichti ... [+]

De opleiding Bedrijfskunde is een officieel 4-jarig studieprogramma.

Het is geschikt voor studenten met loopbaandoelen die verschillende aspecten van management, economie, boekhouding of financiën betreffen. De graad biedt een algemene opleiding gericht op werkgelegenheid bij topbedrijven, of op ondernemende inspanningen.

De studenten zullen worden blootgesteld aan theoretische en praktische toepassingen van bedrijfsconcepten. Een ander punt om te noemen is het verminderde aantal studenten per klas, wat het leer- en communicatieproces vergemakkelijkt.

stages

Bij RCU vind je stageplaatsen dicht bij de campus en in het nabijgelegen Madrid.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Campus
Lees meer in Nederlands
Royal University Center Maria Cristina

Officieel diploma van de Complutense Universiteit van Madrid. Gepersonaliseerde instructie gericht op het voorbereiden van de juridische professional die onze samenleving ... [+]

Officieel diploma van de Complutense Universiteit van Madrid. Gepersonaliseerde instructie gericht op het voorbereiden van de juridische professional die onze samenleving nodig heeft.

Routes en toegangseisenToepassing in het midden (vanaf 15 april).Selectiviteit of FP II goedgekeurd.Levering van een toelatingsvlieger door het centrum.Pre-registratie bij de UCM.Aantal aangeboden plaatsen: 20Deadlines voor pre-registratieDe deadline voor aanmelding bij het centrum begint op 15 april.In de maand september als er vrije plaatsen zijn, zal het centrum een nieuwe deadline voor aanmelding openen.Voor de preregistratie in het UCM worden de voorwaarden die zijn aangegeven door de UCM zelf, gevolgd.... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands