Think in Spanish

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Think in Spanish is een Spaanse talenschool met een uniek portfolio van cursussen voor studenten met voorkennis van Spaans die een immersiecursus nodig hebben die hen in staat stelt een hoog niveau van vloeiend Spaans te bereiken en een uitgebreide kennis van de Spaanse cultuur.

Wat we aanbieden

Intensieve cursussen van 2 tot 4 weken met een aangepast leerprogramma voor elke student dat door een mentor wordt gevolgd.

Spaans voor specifieke doeleinden: zaken, literatuur, geschiedenis en cultuur.

Intensieve zomercursussen voor studenten die van plan zijn om te studeren op undergraduate of postdoctorale niveau in Spanje.

Ons unieke verkoopargument

Elke cursus is ontworpen rond de volgende basisstructuur:

  • Ontbijt "In het Spaans", Facilitated By A Teacher, Discussing The Daily Political And Economic News in The Spanish Press.
  • Verschillende ochtendlessen volgens het door de student geselecteerde programma.
  • Taken in de dagelijkse praktijk in het echt.
  • Oefeningen op basis van zinvolle communicatieve situaties rond de stad.
  • Masterclasses over onderwerpen die van belang zijn in hun context in het echte leven, bijvoorbeeld oenologie in een wijnkelder, evenals gesprekken, rondetafels en drama- en uitspraakworkshops.
  • Weekendsportactiviteiten zoals skiën in het skiresort San Isidro, wandelen, bezoeken van biosfeerreservaatgebieden en dorpen.
  • De kloosterroute
  • Diner en gesprek in restaurants met traditionele of creatieve gerechten.

Zakelijk Spaans

Als u een professional bent die uw Spaans moet leren of verbeteren omdat u in een Spaanssprekend land werkt of zaken met een Think in Spanish kan Think in Spanish u een volledig programma aanbieden dat is afgestemd op uw behoeften.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spaanse cultuur

Als je persoonlijke doelen en interesses te maken hebben met het verzamelen van essentiële en specifieke kennis over aspecten van de Spaanse cultuur, zoals kunst, literatuur, geschiedenis of film, biedt Think in Spanish algemene cursussen om je te helpen.

114970_exterior-catedral.jpg

Zomercursussen

Als je van plan bent om te studeren aan een Spaanse universiteit op een undergraduate of postdoctoraal niveau, zullen onze zomercursussen je helpen om je Spaans te verbeteren. Think in Spanish biedt intensieve cursussen die uw communicatievaardigheden maximaliseren.

En veel veel meer.

We leren meer wanneer het leerproces vermakelijk, verrassend, stimulerend en motiverend is.

We leren een tweede taal beter wanneer het leerproces een unieke ervaring impliceert.

Wanneer u vrijblijvend een offerte aanvraagt, vertel ons dan uw redenen om Spaans en uw interesses te willen leren, en we zullen een videoconference-interview regelen om meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. We zullen met plezier met je praten.

Locaties

León

Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castilië en León, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: