UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UCAM (Universidad Católica San Antonio de Murcia) is een particuliere universiteit in 1996 opgericht met een duidelijke missie: studenten met kennis en vaardigheden te trainen om de maatschappij te dienen, bij te dragen aan de verdere uitbouw van de menselijke kennis door middel van onderzoek als een integraal onderdeel van de ontwikkeling van de mens en de mensheid en om deel te nemen aan de evangelische zending van de katholieke kerk op het gebied van onderwijs en cultuur.

Persoon tot persoon, Face to Face

UCAM studenten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht die aan hun behoeften past. Het personeel van de UCAM waarde van de persoonlijke relatie in het kader van leren, dat is de reden waarom elke student krijgt een persoonlijke mentor en klassen met een klein aantal klasgenoten. De verscheidenheid van de academische programma's aan te bieden, voortdurend aan te passen aan de reële behoeften van de samenleving en is erkend door de Europese ruimte voor hoger onderwijs, weerspiegelt deze kern guide-lijn: elke student is een reden voor UCAM om zijn werk van het streven naar perfectie blijven.

Leren in Actie

De Universidad Católica San Antonio de Murcia machtigt studenten om hun eigen real-world vaardigheden te ontwikkelen. Topklasse infrastructuur van de campus, zal labo's en studio's, samen met de praktische vakken aangeboden krijgen de leerlingen klaar om de kennis die ze verwerven in daden om te zetten. Iedere student heeft om een ​​stage te voltooien in de openbare of particuliere instellingen, waar ze een voorproefje van hun toekomstig vakgebied zal hebben. UCAM biedt meer dan 50 onderzoeksgroepen die werken in nauwe samenwerking met bedrijven zoals Coca-Cola, Danone, Vodafone of Siemens.

Meer dan knowledges, Waarden

Als katholiek instituut zet zich in voor de kerk, UCAM doet meer dan zorgen voor top kwaliteit van het onderwijs. De overdracht van waarden is een van de pijlers van deze universiteit en is wat het verschil maken voor de toekomst van onze studenten: ze zullen niet alleen geweldig professionals te worden, maar ze zullen ook een sterke persoonlijke ethiek en empathie te ontwikkelen. UCAM De formatie is integraal, volledig en biedt uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van vrijwilligerswerk, congressen, seminars, onderzoeksprojecten en religieuze diensten.

Open en Global

Met een sterke internationale roeping, UCAM hebben de studenten de kans om hun mondiaal perspectief te ontwikkelen door middel van gezamenlijke programma's, samenwerking en uitwisseling overeenkomsten met meer dan 150 universiteiten over de hele wereld, met inbegrip van UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) en PUC - Rio Grande do Sul. UCAM kantoren in Cuba, Jakarta, Singapore en Brussel werken samen om de internationale strategie van de universiteit te ontwikkelen.

De Elite van de Sport

Welkom bij de Universiteit van Sport in Spanje. Naar aanleiding van het Angelsaksische model, sport is een onderdeel van UCAM's DNA, die net is geprezen als de kampioen van de Spaanse Inter-University Championships voor het tweede opeenvolgende jaar, met 76 medailles (50 goud). UCAM kan bogen op haar topsporters, waaronder Olympische medaillewinnaars Mireia Belmonte en David Cal en wereldkampioenen zoals Melanie Costa. De 21 gefedereerde teams gesponsord en beheerd door UCAM bevatten UCAM Murcia CB, een professioneel basketbalteam concurreren in de ACB Liga Endesa. De sportfaciliteiten zijn onder leiding van de UCAM Sports Center, een high-tech fitnessruimte toegankelijk voor zowel de universiteit als de lokale gemeenschappen.

Murcia's levensstijl, uw levensstijl

Campus UCAM's de los Jeronimos is gelegen in Murcia, de hoofdstad van de zuidoostelijke regio van Spanje, waar de Middellandse Zee weer toetreedt tot de natuurlijke schoonheid van de stranden van Costa Calida, Met de bergen en velden van de Huerta de Europa. De erfenis van de Spaanse cultuur, bekend van flamenco, tapas en fiesta, wordt weerspiegeld in Murcia van mensen: gastvrij, warm, enthousiast en gezellig. Als een middelgrote regio (1,5 miljoen inwoners), Murcia is vol van artistieke en sociale dynamiek, terwijl het aanbieden van betaalbare kosten van levensonderhoud, een veilige omgeving en moderne infrastructuur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters - OnlineStudies » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Masters - Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In Lichamelijke Activiteiten En Sport Wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Murcia Spain Online +1 more

Studenten die de Degree in Physical Activity en Sport kiest moet aandacht en perceptie vaardigheden, vermogen tot analyse en synthese, degelijkheid en aandacht voor details, visueel en auditief geheugen, logisch redeneren, een cadeau voor abstractie, bereidheid tot onderzoek en sport en interesse hebben in nieuwe technologieën. [+]

student Profile

Toekomstige studenten in Physical Activity en sportwetenschappen zou geïnteresseerd zijn in de volgende gebieden van kennis zijn:

Sport en lichamelijke en sport praktijken. Lichamelijke Opvoeding en onderwijs sport en fysieke activiteit. Maatschappij- en Gedragswetenschappen toegepast op de praktijk van fysieke activiteit en sport. Inspanningsfysiologie, gericht op de gezondheid en de sportieve prestaties. Morfologische Sciences, biomechanica en ergonomie toegepast op de lichamelijke activiteit en sport. Organisatie en beheer van fysieke activiteit en sport.

Daarnaast krijgen de studenten die kiezen voor de Degree in Physical Activity en Sport moet de aandacht en perceptie vaardigheden, capaciteit voor analyse en synthese, degelijkheid en aandacht voor details, visueel en auditief geheugen, logisch redeneren, een cadeau voor abstractie, bereidheid tot onderzoek en sport en interesse in nieuwe technologieën. Het is ook raadzaam dat studenten die onze diploma kiezen hebben de mogelijkheid om sociale relaties en interpersoonlijke contacten, het vermogen om te communiceren, redeneren en te begrijpen, visueel en auditief geheugen, analytisch en onderhandelingsvaardigheden, flexibiliteit en kritische zin.... [-]


Bachelor Of Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar October 2018 Spanje Murcia Spain Online +1 more

De Degree in Business Administration en Management aan de UCAM is gericht op de studenten op zoek naar een persoonlijke en integrale training, geïnteresseerd in de economische, organisatorische en sociale aspecten van bedrijven op internationaal niveau sinds bedrijven veranderingen en sociale vooruitgang te creëren. [+]

De Degree in Business Administration en Management aan de UCAM is gericht op de studenten op zoek naar een persoonlijke en integrale training, geïnteresseerd in de economische, organisatorische en sociale aspecten van bedrijven op internationaal niveau sinds bedrijven veranderingen en sociale vooruitgang te creëren.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de Degree in Business Administration and Management moet een speciale interesse in hebben:

Het uitbreiden van hun algemene kennis en hun sociale en economische omgeving. Het verbeteren van hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden in verschillende talen, tenminste, Spaans en Engels. Ten dienste van de gemeenschap met een hoge ethische zin in hun beroepspraktijk. Weten zakelijke principes en concepten. Gezellig en capaciteit voor persoonlijke relaties en teamwork. Proactieve en onafhankelijke. Een open geest om de mobiliteit en de verwerving van nieuwe ervaringen. Analytisch vermogen om de sociale en economische problemen op te lossen. ... [-]

Videos

Welcome to Murcia!

UCAM International

Spot - UCAM Spirit

Contact
Bezoekadres
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe

Murcia, Murcia, 30107 ES
Bezoekadres
Spain Online, ES