Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM STUDIE OP UCJC?

Bij Camilo José Cela University Wij bieden een ander onderwijs aan. Een actieve opleiding die de mogelijkheid biedt om uw universiteit te leven, leeft tot de volledige, zowel binnen als buiten het klaslokaal, zodat u de professionele persoon wordt die u wilt zijn.

Ons academische aanbod berust op drie principes die in ons DNA zijn ingebed:

INTERDISCIPLINARITEIT

De combinatie van kennis, culturen en disciplines biedt u de gelegenheid om lezingenzalen met andere studenten te delen, kennis te verwerven buiten uw eigen specialisatie en u te voorbereiden op de complexe uitdagingen van de 21e eeuw.

INNOVATIE

We onderscheiden ons van andere universiteiten dankzij ons open educatief model en aanpak dat veel relevanter is voor de tijden waarin we leven.

EEN INTERNATIONALE UITZICHT

Ons doel is autonome individuen op te zetten die hun eigen professionele carrière in de loop van hun leven op zelfstandige en ondersteunende wijze in wereldwijde context kunnen leiden.

WE zijn interdisciplinair

Bij UCJC onderwijzen wij professionals die in staat zijn om hun baan te maken in hybride omgevingen en met complexe werkopdrachten.

Om dit te bereiken bieden wij een veelzijdige onderwijsmethode aan.

Een eenvoudige manier om meerdere vaardigheden en kennis te ontwikkelen die u helpt op de arbeidsmarkt.

SPORT

De UCJC Sports Club maakt deel uit van onze identiteit.

Een uniek concept in universitaire sportclubs gelegen op de Campus Madrid-Villafranca met gespecialiseerde scholen en instructeurs.

Haal het beste uit onze 40.000 vierkante meter aan faciliteiten omringd door groen en natuur.

WE zijn INNOVATORS

Bij SEK Educational Group hebben we een voortdurende inzet voor educatieve innovatie en cutting-edge trends.

We weten dat we de professionals van de toekomst opvoeden, een verantwoordelijkheid die ons ertoe stimuleert om de leerervaringen van de leerlingen voortdurend te ontwikkelen.

We accepteren de uitdaging om ons curriculum te vernieuwen en de vorm van het universitair onderwijs te herzien in termen van transcending traditionele modellen en synchroniseren met het nieuwe educatieve paradigma, gericht op de student en hun leer.

WE zijn INTERNATIONAAL

  • 120 + OVEREENKOMSTEN MET UNIVERSITEITEN VANAF DE WERELD
  • 164 WISSELSTUDENTEN DIE LEERRUIMTEN OP CAMPUS VERDIENEN
  • 51 VERSCHILLENDE NATIONALITEITEN DIE SAMENWERKEN OP CAMPUS
  • 9 HOOFD TALEN GEKOCHT IN ONZE LESINGSHALLEN

Maak het meeste van de kans om uw profiel te delen met enkele van de beste universiteiten van de wereld.

Wij stimuleren uw mobiliteit met internationale uitwisselingsprogramma's. Ervaringen op universiteiten zoals Harvard en Stanford. Alle UCJC-studenten die voor mobiliteit hebben gekozen, zijn momenteel op uitwisselingen. Onze internationale docenten versterken uw opleiding, waardoor u een mondiale professionele vooruitzichten krijgt.

VILLAFRANCA CAMPUS

De campagne Madrid-Villafranca omvat meer dan 100.000 meter pleinen met faciliteiten, omringd door de natuur en op slechts 20 minuten van het centrum van Madrid. De campus is uitgerust met de nieuwste technologie en praktische werkruimten van elke graad en school, recreatieruimten, vergaderzalen voor groepswerk en topklasse sportfaciliteiten.

ALMAGRO URBAN CAMPUS

De UCJC Graduate School is gevestigd in een historisch gebouw uit de vroege 20e eeuw in het hart van Madrid, op Calle Almagro. Omringd door een breed scala aan diensten en transportmogelijkheden voor het comfort van onze studenten, herbergt het ruim 3500 vierkante meter van ongeveer 20 hoorzalen en een grote overdekte binnenplaats om verschillende evenementen en activiteiten te houden.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Universidad Camilo José Cela

De bacheloropleiding in het stadsbestuur is in Spanje baanbrekend en speelt de opleiding van studenten uit met het volledige commando van de instrumenten die nodig zijn o ... [+]

HET EERSTE GRAAD OM DE STEDEN VAN DE TOEKOMST TE ONTWERPEN

Vandaag woont de helft van de wereldbevolking in steden. In 2030 zullen meer dan 70% van de wereldbevolking stedelijk zijn en 80% van de rijkdommen wereldwijd genereren. Dit maakt steden de ware motor van het wereldwijde systeem.

Deze duizelingwekkende verandering leidt tot nieuwe realiteiten, zoals samenwerkende economieën, Big Data, elektrische voertuigen, nieuwe infrastructuur, veranderingen in sociale relaties en natuurlijk veranderingen in het milieu.

Dit onmiddellijke scenario vereist professionals die de duurzame groei en ontwikkeling van steden kunnen creëren, configureren en leiden.

De Bacheloropleiding in stedelijk beheer Is in Spanje baanbrekend en speelt de opleiding van studenten uit met het volledige commando van de instrumenten die nodig zijn om digitaal beheer van het milieu te bereiken, met een holistisch beeld van steden om de stedelijke agenda te vormen.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Engels,Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Madrid, Madrid, ES
Social Media