Universidad Isabel I

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aan de Universidad Isabel I we Universidad Isabel I moderne, flexibele en hechte kennisstromen vast te stellen die de grenzen van ruimte en tijd verbreken en zich in staat stellen om te voeden en groeien in hun verschillende contactpunten.

We zijn ervan overtuigd dat de universiteit van de 21e eeuw niet langer kan bestaan ​​uit het louter overbrengen van gesloten inhoud. Daarom wedden we op de mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt als een radicaal nieuw onderwijsscenario. En we geloven in de behoefte om kennis op een gedeelde manier te genereren, in een proactieve uitwisseling die voldoet aan de intellectuele belangen van de studenten en die hun opleidingsroutes vergemakkelijkt en verrijkt.

We kiezen voor een professionele opleiding, die haar studenten een effectieve verbinding biedt met het werk. En hiervoor hebben we een gekwalificeerd en gespecialiseerd docententeam, dat zich in de voorhoede van de nieuwe virtuele ruimtes van het hoger onderwijs bevindt.

Wij staan ​​voor u klaar, waar u maar wilt, omdat nieuwe technologieën ons in staat stellen om het universitaire klaslokaal te openen voor elk toegangspunt, zonder fysieke limieten of vooraf vastgestelde schema's, maar met nieuwe modi, vormen en tijdstippen van interactie tussen docenten en studenten.

We willen dat dit uw universiteit is, dat u eraan deelneemt, dat u ons verbindt met een nieuw concept van universitair onderwijs. We wachten met open armen op je.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Online BBAs » Bekijk Online Bachelor » Bekijk Online Masters »