Universidad Pontificia De Salamanca

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

1218: Het jaar van de oprichting van de universiteit in Salamanca

1940: Het is het jaar van het herstel van de studies van de Theologie, Kerkelijk Recht en Wijsbegeerte aan de UPSA

70.000Meer dan 70.000 studenten hebben via onze klaslokalen gepasseerd en zijn opgenomen in het arbeidsproces of instellingen

Studie

In het UPSA u ruimtes die studie en groepswerk nodigen vinden

Bibliotheken

Meer dan 300.000 volumes, 700 lezen stoelen en toegang tot elektronische boeken en tijdschriften

Innovatie

Studenten, docenten en bedrijven te ontwikkelen projecten met een toekomst aan de University Club of Innovation

Faculteit

Onze toewijding aan het onderwijs is in de eerste

Dienst roeping

Humanisme en toewijding aan service zijn onderdeel van onze manier van zijn

onderzoek

Onze docenten zijn promovendi en de meeste zijn geaccrediteerd door organisaties voor kwaliteitsborging

University City

Een perfecte stad om te groeien, vol leven dankzij de 30.000 studenten

Werelderfgoed

Het historische centrum is erkend als een World Heritage Site. Een toegankelijke en gastvrije stad

Een magische stad

Degenen die hier zijn geweest weten. Salamanca 'enhechiza zal terugkeren'.

Presentación

De site gekozen en zonne-energie door koningin Margaretha van Oostenrijk in wat de heuvel van San Isidro in de zeventiende eeuw, vandaag werd genoemd Pauselijke Universiteit van Salamanca is een gigantische structuur meer dan zevenduizend vierkante meter. Nu al een symbolische en karakteristiek gebouw in Salamanca stedelijke structuur. Het opleggen van stenen mol waar de schoonheid van zijn dunheid en de torens niet laten gaan ongemerkt aan de doordachte en onderzoekende ogen Unamuno wijdt zijn Semblanza de inmiddels beroemde ode "high soto torens".

Een hele mooi verhaal te tellen en te zien, die zijn inventieve start neemt met het spoor van de koninklijke architect, Juan Gomez de Mora en na het ontwerp, in 1617, het plaatsvindt het leggen van de eerste steen, Laat je verdrietig en dramatische afsluiting met de verdrijving van de Sociëteit van Jezus op 2 april 1767. Honderd vijftig jaar van de bouw, Avatars en ontmoedigingen, pion naar voren, verwachtingen en correcties. Maar aan het eind, een prachtig gebouw, waar de esthetische lezing van reeds gedefinieerde en afgewerkt montage mogen de stilistische vingerafdrukken gekenmerkt door de smaak en de "lucht" gebracht door de keer gelezen: Een kalme en Herreriano postmanierismo, een geavanceerde barok, Ten slotte is de laatste rococo esthetische subtiliteiten.

In het kort, architectonische ensemble in zijn weergave maakt ons kijken voor zijn kalme onze zeer gestroomlijnd en geometrische ordening; Vul hier het geval van de getoonde ons op de straat Company, waar frontalidad de Casa de las Conchas gezicht, het omarmen van de stenen retabel en het Belfort van de gevel, ze opstaan ​​torens Quinones, hermanándose in dialogische ritme met de kathedraal.

de structuur bouwkundig nog altijd verrassend ogen van al bezoeker die binnenkomt in de ruimte en stel de kloostergang, de barokke intercolumnado enorme expressieve kracht en kunststof; klooster ongeëvenaard in het passeren van de uren van de dag, contact manetiano licht, verandert de teint en de kleur van uw Stoneskin.

Er zijn vele juwelen die de structuur omarmt. Eerst uw kerkWaar in zijn kostbare altaarstuk-Eucharistie, uitgezet in contrarreformista geleerde iconografische programma, blinken sculpturen van Juan Rodriguez en Juan Peti; dan zijn zowel cruise met gangpaden, een hele toespraak retablística variant, bezetten centraal in één Jezus gegeseld van Luis Salvador Carmona, Een van de mooiste en meest indrukwekkende werken gepassioneerd de laatste Spaanse barok. En naast de kerk in het belangrijkste klooster, de Vita Ignatti, Unique iconografische programma 28 doeken op het leven van de stichter van de Sociëteit van JezusUitgevoerd door Sebastian Conca en zijn atelier; prachtige weergave op zijn beurt de grote schilder van de achttiende-eeuwse Napolitaanse school. Maar als we spreken van doeken, zonder twijfel een van de onnoemelijke juwelen die huizen en angstvallig bewaakt het erfgoed van de universiteit zijn zij de twee doeken student workshop Rubens, Matthis Musson, schilderijen van Abraham en Melchizedek en The La Clemenza di Scipio.

Kortom, een hele erfgoed tour u zult zien en laten zien, uit de aantrekkelijke collectie van de Koninklijke portretten, door de ongeëvenaarde stucwerk en pleisterwerk van de grote zaal, te verdiepen in de prachtige trap van eer, feted van Vitores, eucharistische en Marian schilderijen passages.

En in deze patrimoniale tellen, ja, merken we twee recente bevindingen dat stilletjes onze universiteit ruimtes hebben gekoesterd. We spraken eerste van twee schilderijen van Ricardo Balaca, een student aan de Madrid school Federico Madrazo en ten tweede een unieke en mooie piano Franse staart midden van de negentiende eeuw exemplaar, dat, de hoge nominale waarde gegeven, zowel voor contemplatie als voor het gehoor, Het is in de eenpersoonskamer Pedraz.

José Palmzondag Directeur historische en artistieke erfgoed van de UPSA.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters - OnlineStudies » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk Cursus - AcademicCourses » Bekijk Masters - Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Degree In Administration And Management Technology Companies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Degree in Administration Technology bedrijf is gericht op professionals in verwante Administration en Business Management en Management Informatie Systemen velden trainen. dit één van een nieuw beroepsprofiel met een sterke vraag schatting van de arbeidsmarkt is. [+]

titling Degree in Administration and Management Technology Companies Het is gericht op professionals in verwante Administration en Business Management en Management Informatie Systemen velden trainen. dit één van een nieuw beroepsprofiel met een sterke vraag schatting van de arbeidsmarkt is.

Computer vaardigheden die de derde hoogste score van de aspecten het meest gewaardeerd door werkgevers binnen de eisen van de selectie van personeel getraind in sociale wetenschappen.

Carrièremogelijkheden

De opleiding, die over een periode van 4 jaar plaatsvindt, stelt studenten in verschillende functies, waaronder uit te voeren:

Het definiëren van business requirements Definitie van functionele eisen Advisory sectorale toepassingen CRM (Customer Relationship Management) Consulting Business Intelligence BI-platform installatie ... [-]

Degree In Marketing En Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in Marketing en Communicatie, een nieuwe studie plan en aangepast aan de nieuwe onderwijsmodel met een theoretische en praktische benadering rechtstreeks verband houden met het werkveld. [+]

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Degree in Marketing en CommunicatieMet een nieuwe studie plan en aangepast aan de nieuwe onderwijsmodel met een theoretische en praktische benadering rechtstreeks verband houden met het werkveld.

Degree in Marketing en Communicatie bereidt studenten voor op leidinggevende functies op het gebied van marketing, marktonderzoek en strategische aansturing van producten en merken, in een nationaal of internationaal bedrijf, met een methode voor buitengewoon praktisch leren, waarvan de inhoud ze zijn voortdurend aan te passen aan de eisen die bedrijven eisen.

Carrièremogelijkheden Marketing manager: professional gespecialiseerd in management en marketing planning van bedrijven en in het bijzonder in functie van producten en merken, als product manager of brand manager. Verantwoordelijk voor trade marketing en business management: gespecialiseerd in het managen van distributiekanalen, sales management en business planning professionele bedrijven. Adviseur en marktonderzoeker: gespecialiseerd in de analyse en onderzoek technieken voor de besluitvorming in marketing en strategische markt consulting professional. Digitale marketing manager: gespecialiseerd in digitale marketing management, management planning e-commerce en digitale media (mobile marketing, social media, web marketing) Professional leerplan ... [-]

Graad In Computertechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Degree in Computer Engineering maakt het mogelijk om een ​​praktische en gekwalificeerde opleiding die studenten in staat stelt om de werkende wereld te betreden met de beste garanties voor succes te verwerven. Hiertoe wordt het programma toegesneden op de behoeften van de hedendaagse maatschappij. [+]

titling Degree in Computer Engineering Het maakt het mogelijk om een ​​praktische en gekwalificeerde opleiding die studenten in staat stelt om de werkende wereld te betreden met de beste garanties voor succes te verwerven. Hiertoe wordt het programma toegesneden op de behoeften van de hedendaagse maatschappij.

Carrièremogelijkheden

De opleiding, die over een periode van 4 jaar plaatsvindt, stelt studenten in verschillende functies, waaronder uit te voeren:

Computer systeemanalist Computer consultant Application Programmer software Architect Project Manager computerfaciliteiten Web Developer Database administrator Mobile Application Developer Systems and Network Administrator computer auditor kennis engineer Trainer in de informatietechnologie ... [-]

Graad In De Audiovisuele Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in de Communicatiewetenschappen met een curriculum afgestemd op de nieuwe educatieve model met een gekoppelde theoretische en praktische benadering direct naar professionals. [+]

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Degree in Audiovisuele CommunicatieMet een curriculum afgestemd op de nieuwe educatieve model met een gekoppelde theoretische en praktische benadering direct naar professionals.

Het bestuderen van de Degree in Audiovisuele Communicatie stelt studenten in vaardigheden, kennis en vaardigheden om professioneel te oefenen de meest gevraagde profielen: het creëren van content en entertainment fictie film, televisie, radio en multimedia-omgevingen; dat wil zeggen, regisseur, producer, redacteur, camera, schrijver, redacteur en presentator van entertainment of technicus beeld en geluid.

Carrièremogelijkheden Directeur / Visual Regisseur: gespecialiseerd in film regisseren en het uitvoeren van de inhoud van fictie en tv-programma's en ondersteuning convergentie technologische en mobiliteit professioneel. Audiovisuele Producent: gespecialiseerd in de productie van televisie, film, radio en media technologie convergentie en mobiliteit professionele audiovisuele content. Schrijver Audiovisuele: scenario schrijver en bedenker van fictieve audiovisuele formaten en televisie- en radioprogramma's. Creator Multimedia: internet en andere technologische media convergentie en mobiliteit: gespecialiseerd in de creatie van digitale inhoud professional. ... [-]

Graad In De Journalistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in Journalism met een curriculum afgestemd op het nieuwe onderwijsmodel met een theoretische en praktische benadering rechtstreeks verband houden met het werkveld. [+]

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Degree in JournalismMet een curriculum afgestemd op de nieuwe educatieve model met een gekoppelde theoretische en praktische benadering direct naar professionals.

Het bestuderen van de Degree in Journalism leidt studenten in vaardigheden, capaciteiten en kennis naar de praktijk professioneel journalistiek Information (journalist, redacteur in print, radio of televisie), Corporate Communications (regisseur en editor-in kasten zakelijke en institutionele communicatie) en nieuwe media (content manager in online media) of Communicatie adviseur.

Carrièremogelijkheden Professionele journalist journalistiek in alle media, traditioneel of elektronisch, die werkt het voorbereiden journalistieke inhoud en nieuwsberichten. Het omvat taken redacteur, journalist, presentator, spreker, ontwerper en regisseur. Informatie professional: journalist actief is in de communicatie kasten openbare of particuliere instellingen, die coördineert en implementeert weinig banen informatief of communicatief moet de entiteit. Professionele online communicatie: journalist gewijd aan het verwerken, bewerken en beheren van multimedia-informatie met behulp van digitale systemen. ... [-]

Graad In De Reclame En Public Relations

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca bieden Degree in reclame en public relations, met een curriculum aangepast aan het nieuwe onderwijsmodel met een theoretische en praktische benadering rechtstreeks verband houden met het werkveld. [+]

De Faculteit Communicatie aan de Pauselijke Universiteit van Salamanca Aanbieding Degree in reclame en public relationsMet een curriculum afgestemd op de nieuwe educatieve model met een gekoppelde theoretische en praktische benadering direct naar professionals.

Het bestuderen van de Degree in reclame en public relations stelt studenten in vaardigheden, kennis en vaardigheden om professioneel te oefenen de belangrijkste profielen:. Onderzoeker en strategisch planner reclame en public relations; onderzoekers, planners en media-inkopers; creatieve en reclame ontwerper; management en andere professionele taken in agentschappen, mediabedrijven en consultants, direct marketing, promotie, relationeel, communicatiebureaus of ontwerpstudio's.... [-]


Graad In De Wetenschap Van De Fysieke Activiteit En Sport

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

Het doel van deze opleiding is niet alleen Lichamelijke Opvoeding en Sport, maar iets meer in het algemeen: de beweging van de mens, ongeacht de omstandigheden waaronder het is gemaakt, van de meest elementaire bewegingen zoals wandelen of basishoudingen (zittend, wandelen ...) [+]

Presentación

Het doel van deze Graad is niet alleen lichamelijke opvoeding en sportMaar iets meer in het algemeen: de beweging van de mens, ongeacht de omstandigheden waaronder het is gemaakt, van de meest elementaire bewegingen zoals wandelen of basishoudingen (zittend, wandelen ...) tot de meer specifieke, zoals het besturen van een auto of nodig zijn om een ​​sport (Ona et al oefenen. 1999).

De huidige, wetenschappelijke en basisconfiguratie van dit vakgebied is vrij recent, zoals blijkt uit het feit dat slechts tot de 90 niet in Spanje wordt vervangen de term Lichamelijke Opvoeding voor de wetenschap van lichaamsbeweging en sport, vervanging die zij heeft een algemene trend in de wereld geweest. Het was een vervanging nodig is om de tekortkomingen op het gebied van integriteit en degelijkheid van de traditionele wereld van de Lichamelijke Opvoeding te overwinnen, hoewel dit debat nog steeds in sommige kringen blijft.... [-]


Master In En Vroegschoolse Educatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Educatie is bedoeld om leerkrachten een roeping rekening te trainen rekening wordt gehouden met de wetenschappelijke en technologische veranderingen, de geleidelijke openstelling voor Europa, het geloof-cultuur van dialoog en naast elkaar bestaan ​​van verschillende culturen in dezelfde gemeenschap. [+]

De Faculteit Educatie is bedoeld om leerkrachten een roeping rekening te trainen rekening wordt gehouden met de wetenschappelijke en technologische veranderingen, de geleidelijke openstelling voor Europa, het geloof-cultuur van dialoog en naast elkaar bestaan ​​van verschillende culturen in dezelfde gemeenschap.

leerplan

1

antropologie algemeen onderwijs Waarden en Education for Democratic Coexistence Developmental Psychology in de School Age Theorieën, onderwijsinstellingen en Organisatie Center Sociale Wetenschappen en Onderwijs Gedaan religieuze en christelijk geloof ICT in het onderwijs taalwetenschap Educational Psychology in de School Age ... [-]

Rang Leraar In Het Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Spanje Salamanca

De Faculteit Educatie is bedoeld om leerkrachten een roeping rekening te trainen rekening wordt gehouden met de wetenschappelijke en technologische veranderingen, de geleidelijke openstelling voor Europa, het geloof-cultuur van dialoog en naast elkaar bestaan ​​van verschillende culturen in dezelfde gemeenschap. [+]

De Faculteit Educatie is bedoeld om leerkrachten een roeping rekening te trainen rekening wordt gehouden met de wetenschappelijke en technologische veranderingen, de geleidelijke openstelling voor Europa, het geloof-cultuur van dialoog en naast elkaar bestaan ​​van verschillende culturen in dezelfde gemeenschap.

leerplan

1

antropologie algemeen onderwijs Waarden en Education for Democratic Coexistence Developmental Psychology in de School Age Theorieën, onderwijsinstellingen en Organisatie Center Sociale Wetenschappen en Onderwijs Gedaan religieuze en christelijk geloof ICT in het onderwijs taalwetenschap Educational Psychology in de School Age ... [-]

Videos

Spot Universidad Pontificia de Salamanca 2015

Spot Universidad Pontificia de Salamanca 2014