Universidad de las Islas Baleares - UIB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM

De Universiteit van de Balearen nodigt u uit om te studeren en onderzoeken in een bevoorrechte achtergrond, waar de vrede, rust en welzijn van het mediterraan leven samenkomen in perfecte harmonie met een werkgeoriënteerde omgeving die is ontworpen om kennis te geven, kennis te verlenen en te vernieuwen, terwijl altijd streven naar uitmuntendheid in onderzoek en kwaliteit .

Terwijl u onder de indruk komt van het opvallende Serra de Tramuntana-gebergte, dat in 2010 een werelderfgoed van de UNESCO werd, en de warme Middellandse Zee, opent onze universitaire campus in Palma zijn deuren om u veel ervaring in het leren van talen te bieden en u in staat te stellen geniet van een meertalige omgeving in een cultureel rijke en diverse maatschappij. Het is niet toevallig dat meer dan 160 verschillende talen van over de hele wereld op de Balearen samenkomen, naast de twee officiële talen die hier het meest worden gesproken: Catalaans, onze eigen taal en Spaans.

In deze bevoorrechte omgeving die eeuwenlang een aantrekkingskracht is voor vooraanstaande publieke figuren, artiesten en schrijvers uit heel Europa en de wereld, is de UIB een van de toonaangevende universiteiten in het onderwijs, onderzoek, internationale samenwerking en technologische ontwikkeling en innovatie. . De UIB is een geëerd lid van prominente internationale universitaire netwerken, het heeft talloze studenten uit het buitenland gelokaliseerd en succesvol meegewerkt aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs. Het is een universiteit die zich inzet voor de opbouw van de Europese Unie en een instelling die streeft naar een motor van economische groei en welzijn voor de mensen.

Waarom kies de UIB

1. Voor onze prestigieuze, bekende reputatie

Wij behoren tot de top 5 Spaanse universiteiten in innovatie en technologische ontwikkeling en in onderzoekskwaliteit, evenals in de top 10 in het toerisme onderzoek en onder de top 8 in kwaliteit en innovatie in het onderwijs. Wij zijn coördinatoren van de 'Euro-Mediterranean Tourism & Water' campus van internationale uitmuntendheid.

2. Voor onze banden met de maatschappij

We hebben zeer nauwe banden met de lokale bevolking van de eilanden. Inderdaad, in 2013 werden we beoordeeld als de vierde best geliefde instelling van de Balearen, na rechtshandhavingsinstanties en NGO's.

3. Omdat we op de eerste dag na je kijken

Ons hoofddoel is dat u deel uitmaakt van de grote familie die bestaat uit WE ARE THE UIB, en we kunnen dit doen door onze docenten en studenten. We zullen vanaf dag een aan u zijn.

4. Omdat we in nauw contact houden

Dankzij de omvang en de filosofie van de universiteit is er direct contact met alle medewerkers van de UIB mogelijk. Onze lessen hebben niet veel studenten en u heeft nauwe contacten met docenten. Het is makkelijk om in contact te komen om problemen op te lossen of suggesties te sturen. Door onze universiteitsstoelen en afspraken met publieke en particuliere organisaties kunnen we ook nauwere banden met de maatschappij hebben.

5. Omdat we u een huis vinden

We hebben een woonplaats op de campus, tegenover de sportfaciliteiten, die de helft van de prijs van anderen in Madrid of Barcelona kost. Als u echter liever op campus woont, heeft de UIB een accommodatie service waardoor u een nieuw huis kunt vinden.

6. Voor onze sportfaciliteiten

We hebben een modern, volledig uitgerust sportcentrum waar u kunt kiezen uit tal van verschillende sporten en zelfs zwemmen in het overdekte zwembad, waar u de problemen van chloorallergieën kunt vergeten omdat we de chemische stof vervangen hebben door een systeem dat uw huid niet beïnvloedt pH, terwijl u kunt zwemmen bij een temperatuur van 28 graden.

7. Omdat we uw bedrijf door heel het gehele verblijf houden

Bij de UIB is bijstand niet alleen beperkt tot het verwelkomen van je naar de universiteit. Als u afkomstig bent van een andere universiteit, zal onze International Relations Service bij u zijn tijdens uw gehele verblijf in de UIB. Je zult nooit alleen zijn.

8. Omdat we meertalig zijn

Bij de UIB promoten wij lessen in verschillende talen. Onze vakken worden in het Catalaans, Spaans of Engels gegeven. Ze hebben allemaal hetzelfde aantal ECTS-credits, ongeacht de taal waarin je wordt onderwezen.

9. Omdat wij u talen leren

We hebben een taaldienst die cursussen in verschillende talen biedt met de nadruk op uitmuntendheid. Ze worden op een dynamische, praktische en effectieve manier onderwezen, zodat u snel vooruitgang kunt boeken zonder te veel moeite.

10. Omdat ons onderwijs interactief is

Wij bieden superieure studieprogramma's, waar plaatsingstraining is opgenomen. We streven ernaar om een ​​innovatieve vorm van opleidingen aan te bieden waar u een actief deel uitmaakt van het leerproces.

11. Omdat we onze kennis overbrengen naar de maatschappij

De studies en onderzoeken die we uitvoeren blijven niet in onze laboratoria. Onze docenten en onderzoekers dragen bij aan het algemene sociale welzijn door de kennis te verdelen die zij opbouwen in de UIB naar de samenleving. Dit betekent ook dat het onderwijs en de training die we bieden, passen bij professionele realiteiten.

12. Omdat we een hightech-universiteit zijn

"Campus Extens" is een pioniersplatform in de toepassing van nieuwe technologieën om te onderwijzen, evenals om ervoor te zorgen dat we efficiënt verbonden zijn met onze centra in Menorca en Ibiza. Er is gratis WiFi in de gehele campus en wijst erop om laptops aan te sluiten.

Majorca13. Door onze natuurlijke omgeving

De campus van de UIB ligt aan de voet van de Tramuntana-bergen, een gebied dat door de UNESCO een werelderfgoed verklaard is, en slechts een paar kilometer van de mooiste stranden van Mallorca. Mallorca, Minorca, Ibiza en Formentera hebben ook gemiddeld 300 zonneschijnsdagen per jaar, waardoor een breed scala aan openluchtculturele activiteiten wordt gewaarborgd.

14. We zijn gemakkelijk bereikbaar

De UIB heeft goede vervoersverbindingen naar de hele archipel. In de zaak van Mallorca heeft de universiteit een bus- en metrodienst met goede dienstregelingen en frequenties.

15. Wij zijn verbonden met de rest van de wereld

De internationale luchthaven van Mallorca ligt op 15 minuten van de campus van de UIB, zoals de afstand tussen de luchthavens Minorca en Ibiza en onze universiteitscentra daar. Europa's voornaamste steden zijn ruim drie uur verderop.

16. Wij zijn milieuvriendelijk

We streven ernaar om een ​​gezondere campus te hebben, aangezien elke dag doorgaat. Om dit te bereiken beginnen we door de kwaliteit van al onze cateringdiensten te verzekeren en door het gebruik van fietsen zowel op de campus als als middel om naar de stad te reizen, dankzij de fietsbaan die ons verbindt met Palma. Daarnaast hebben we technologieherwinningsprogramma's en een vogelkijkpunt.

17. Wij willen deze ervaring met u delen

De UIB heeft meer dan 1000 docenten en onderzoekers en 500 mensen die deel uitmaken van onze administratieve en onderhoudsteams. Ze streven ernaar om bij te dragen aan uw leerproces en om u een onderwijservaring te bieden die op de hoogte komt van zijn uitmuntendheid.

18. Wij helpen u bij het creëren van een toekomstige carriere

Onze ondersteuning is niet alleen beperkt tot het klaslokaal. Wij zullen ook bij u zijn wanneer u die stap in de professionele wereld moet nemen. Wij bieden u een keuze uit subsidies of samenwerkingsprojecten, plus een Employment Service om u te helpen uw eerste stappen te ondernemen.

19. Wij zijn internationaal

U zult dit zelf zien wanneer u UIB studenten en docenten ontmoet. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om verder te studeren. Via subsidies, uitwisselingsprogramma's en vrijwilligerswerk kunnen wij u helpen om verder te leren met de garantie van uitmuntendheid.

20. Wij willen naast u groeien

Eerst neemt u een eerste graad, dan misschien een postgraduaat of meestersgraad en zelfs een doctoraat. Wij bieden ook een uitgebreid doorlopend leerprogramma aan, waarmee u zomercursussen kunt bijwonen of zelfs terug naar de universiteit kunt komen als u ouder bent dan 55 jaar.

21. Wij zijn de UIB

Dit is onze identiteit, ons dicht gevoel van de gemeenschap. Vanaf het moment dat u besluit om met ons te studeren of hier onderzoek uit te voeren, wordt u een van ons. Wij zijn de UIB: een grote familie die dagelijks streeft om een ​​goed cadeau en een betere toekomst voor iedereen te waarborgen. En jij bent een fundamenteel onderdeel.

palma
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Master » Bekijk Masters »

Contact
Bezoekadres
Carretera de Valldemossa, km 7,5
Palma de Mallorca, ES
Social Media