laSalle Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In de drie eeuwen bestaan ​​heeft La Salle het enige doel van de permanente en bijgewerkte onderwijs op alle niveaus hadden. Deze toezegging is gehandhaafd in de tijd continu in de vijf continenten. Het aantal studenten meer dan een miljoen, verdeeld in 1.600.- centra die het verzorgen van opleidingen meer dan 70.000 leraren.

In Spanje, dat ongeveer 125 jaar geleden werd geïntroduceerd, heeft La Salle studies afgestemd op de behoeften en eisen van elk historisch moment ontwikkeld en is in staat om uw persoonlijke stempel van de kwaliteit van de opleiding, waarin de totale afmeting van de persoon meer dan pure heeft gezegevierd afdrukken geweest kwantitatieve kennisverwerving.

In Catalonië, La Salle heeft een totaal van 30 centra en 23.000 studenten en in Madrid heeft 17 scholen met in totaal 11.300 studenten.

De IALU - Internationale Vereniging van Universiteiten Lasallian bestaat uit 73 universiteiten. In de Verenigde Staten: La Salle Universiteit van Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary's College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi's University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. In de Filippijnen; De La Salle Universiteit van Manila, Universiteit van La Salle van Bacolod City. In Israël: Bethleem University. In Latijns-Amerika: La Salle University in Bogota, Higher Education Center Canoe-Brazilië, Mexico Institutes of tertiaire en Obregon, Centraal Instituut voor Guatemala; IUTEMAR La Salle van Caracas, IUTEAGRO van Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteiten in Europa benadrukken het belang van IInstitut Supérieur Agricole van Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM van Lyon, Saint Lu School of Architecture van België, onder andere; waartoe moet de centra in Afrika en Azië worden toegevoegd.

Door de geschiedenis heen en over de hele wereld, is La Salle is gepleegd om mensen gedurende hun hele professionele leven als goed; zoals met organisaties in hun technologische ontwikkeling. Deze verbintenis is verwoord in een reeks van opleiding, voorlichting, de tussenhandel, overdracht en communicatie die La Salle een bijeenkomst van de Technology and Business World te maken.

In Spanje, met campussen in Barcelona en Madrid, La Salle biedt, in aanvulling op de aangeleerde universitaire opleidingen, de volgende programma's:

  • Doctoral Program
  • Masters Program
  • Programma van de internationale podia
  • Professional Development Program (PDP)
  • specialisatie cursussen
  • corporate Training

De Masters Program Het richt zich op de behoeften van de onderneming en haar professionals met een praktische visie en een doel van de snelle toepassing van de ontvangen kennis. Deze uitbreiding van de kennis over het gebied van professionele specialisatie of andere gebieden, die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en de verbetering van het aanpassingsvermogen van professionals om de voortdurende veranderingen op de werkplek en de technologische omgeving.

De Masters Program Het is gericht op professionals met een universitair diploma en beroepservaring die wensen om hun professionele vaardigheden te verbeteren (in verschillende sectoren en gebieden die door de meesters die deel uitmaken van het programma) en die behoefte hebben aan de zakelijke complexiteit en hoe aan te passen aan de nieuwe uitdagingen beter te begrijpen; scherpen hun professionele vaardigheden; het ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden van analyse, synthese, communicatie, integratie en samenwerking in teamverband.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
  • Catalan

Bekijk Bachelors » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in het beheer van business en technologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Onze vier jaar bedrijf mate reageert op het snijvlak eisen van de voortdurend veranderende internationale zakelijke omgeving. [+]

Onze vier jaar bedrijf mate reageert op het snijvlak eisen van de voortdurend veranderende internationale zakelijke omgeving.

We bestuderen management, financiën, marketing, operations, de rol van het bedrijfsleven in de samenleving en de ethische implicaties, en zich richten op technologie en innovatie als drijvende kracht voor verandering in organisaties.

Door middel van een dynamische mix van theorie en praktijk continue onze studenten krijgen real life ervaring in het bedrijfsleven die hen voor te bereiden op de internationale managers en ondernemers van de toekomst.

De mate kan volledig worden onderzocht in Engels of als onderdeel van een tweetalige Spaans-Engels group.... [-]


Bijscholing graad in technische architectuur en de bouw

Campus Deeltijd 1 jaar May 2019 Spanje Barcelona

De 'Course of aanvullende opleiding voor afgestudeerden in technische architectuur voor het verkrijgen van diploma in Building Engineering "garandeert niveau van nauwkeurigheid en kwaliteit van de opleiding die La Salle - Ramon Llull University en zijn gericht op technische architecten met een minimum 2 jaar tussen het verkrijgen van beide graden om hun toegang tot nieuwe graduaat in de ingenieurswetenschappen Building vergemakkelijken. [+]

De "Aanvullende opleiding voor afgestudeerden in technische architectuur voor het verkrijgen van diploma in de ingenieurswetenschappen Gebouw"Garanties niveau van nauwkeurigheid en kwaliteit van de opleiding die La Salle - Ramon Llull University en zijn gericht op technische architecten met een minimum van 2 jaar tussen het verkrijgen van beide graden om hun toegang tot nieuwe graduaat in de ingenieurswetenschappen vergemakkelijken gebouw.

De inhoud cursus zijn gedefinieerd op basis van het verslag van de nieuwe graad of Engineering Building van ANECA, de Universiteitsraad en het directoraat-generaal van universiteiten officieel goedgekeurd.

Gericht aan

Technical Architects met een minimum van 2 jaar tussen het verkrijgen van beide titels, want dat hun toegang tot nieuwe Certificate in Building Engineering vergemakkelijken.... [-]


Bijscholing in de computer ingenieursdiploma

Campus Deeltijd 1 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Cursus aanvullende opleiding voor afgestudeerden in Computer Engineering Systems and Management voor het verkrijgen van Degree in Computer Engineering aan de Technische Engineers Computer Systems of Beheer adressen meer dan 2 jaar ervaring (datum van het behalen van het diploma ) om hun toegang tot nieuwe Graduado / a in Computer engineering vergemakkelijken. [+]

De Aanvullende opleiding voor afgestudeerden in Computer Systems Technical engineering of management voor het verkrijgen van Degree in Computer Engineering aan de Technische Engineers Computer Systems of Beheer adressen meer dan 2 jaar ervaring (datum van het behalen van het diploma) om hun toegang tot nieuwe Graduado / a in Computer Engineering vergemakkelijken.

De inhoud cursus zijn gedefinieerd op basis van het geheugen van de nieuwe Degree in de ingenieurswetenschappen Building van ANECA, de Universiteitsraad en het directoraat-generaal van universiteiten officieel goedgekeurd.

PUBLIEK

"Om toegang te krijgen tot de cursus is noodzakelijk om de titel van de technische engineering of bestuur, in afwachting te houden met een minimum van 2 jaar tot de datum van registratie aan.... [-]


Double degree in computer engineering en multimedia techniek

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Het prestige en traditie. La Salle was de 1e Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en de 1 om te beginnen met een techniek Beeld en Geluid, meer dan 25 jaar geleden. In Computer Engineering hebben we meer dan 18 jaar van de opleiding van onze afgestudeerden / das, zowel nationaal en internationaal niveau. [+]

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT-engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële opleidingen.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, zorgen voor de student met een globale en interdisciplinaire aanpak die veel carrièremogelijkheden wordt geopend: de kenmerken van elk van de cursussen gevolgd, kwaliteiten en specials profielen die een gemengde kennis van de twee gebieden.

Computertechnologie en zijn aanwezig in alle zakelijke activiteiten en in alle sectoren. Deze techniek van invloed op alle aspecten van het beheer en configuratie van computersystemen, alsmede applicatie-ontwikkeling en interconnectie van verschillende platforms, het versterken van de inhoud met betrekking tot het beheer en de architectuur van computersystemen en informatie. Daarnaast is deze dual degree afgestudeerden van de opleiding in Multimedia ingenieurswetenschappen zijn uitstekende technologie, die in staat integrators besluiten dat manieren moeten de technologie toe te passen echt efficiënt in haar bemiddelende rol in de communicatieve en creatieve proces te zijn.... [-]


Double degree in de elektronica en telecommunicatie-engineering organisatie van de ICT

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Het biedt de tools die de electronic design het prestige bereikte vandaag de dag, het ontwikkelen van kennis van analoge en digitale elektronica, microprocessors, elektrotechniek, besturingssystemen, robotica, domotica, instrumentatie, elektromedische en gemeenschappelijke ruimtes hebben verstrekt telecommunicatie. [+]

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT Engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie... [-]

Double degree in engineering en multimedia audiovisuele systems engineering

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden. [+]

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT Engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie... [-]

Double degree in systems engineering en telecommunicatie-engineering organisatie van de ICT

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Ontwikkel professionele carrière in de planning, ontwerp, de fabricage, installatie, bediening en onderhoud of elektronische telecommunicatieapparatuur, zorgen voor de opwekking, transmissie en ontvangst van signalen. [+]

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT Engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie... [-]

Double degree in telematica-engineering en computer engineering

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Trein ingenieurs met de mogelijkheid om de verschillende business areas, realiteit op de markt te begrijpen en te begrijpen alle partijen interactie in het proces om efficiënt op te lossen, de werkelijke behoeften van het bedrijfsleven en de samenleving. [+]

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT Engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie... [-]

Dual degree diploma in de informatica ingenieur + richting van technologiebedrijven

Campus Voltijd 11 semesters September 2019 Spanje Barcelona

La Salle Barcelona Campus biedt een double degree uit het veld van de TCI Techniek en het gebied van Business Management. Deze dual degree kwalificatie kunnen studenten naar de universiteit af te maken, in 5 jaar en een half academische, met twee officiële diploma. [+]

La Salle Barcelona Campus biedt een double degree uit het veld van de TCI Techniek en het gebied van Business Management. Deze dual degree kwalificatie kunnen studenten naar de universiteit af te maken, in 5 jaar en een half academische, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die zijn voltooid bestuderen en daarom zorgen voor de student met een globale aanpak en interdisciplinarioque ze opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursussen genomen, cijfers en speciale profielen of gemengd met kennis van de twee gebieden.

Dubbele graden studenten eisen een hogere uitvoeren van een student in 4 jaar (240 ECTS) cursussen en diploma overschrijdt een enkele inspanning. Daarom gaan ze naar studenten met een hoge academische prestaties van wetenschappelijk-technische middelbare school die tijdens het toelatingsproces, moeten ze hun academische record van de vorige cursussen te bewijzen.... [-]


Graad in animatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Voor zover Animation La Salle Campus Barcelona bereidt u een animatie kunstenaar voor alle professionele mogelijkheden met betrekking tot animatie en visuele entertainment [+]

Waarom kiezen voor deze opleiding?

volledige leren zowel de fundamenten en de technieken van computer animatie. U leert de nieuwste technologie 3D-computeranimatie, en niet te vergeten de anatomie, principes van beweging en actie. Degree in Animatie La Salle Campus Barcelona legt bijzondere nadruk op de fundamenten van kunst, design en beweging die alle animatie ten grondslag liggen, ongeacht de techniek.

Faculteit actief. Instructie wordt verzorgd door professionals in de entertainment sector, zowel nationaal als internationaal, met het aanleren van vaardigheden, met behulp van de technieken en tools die nodig zijn in het milieu en carrièremogelijkheden.

Aansluiten op de animatie-industrie. De mate in Animation brengt je in contact met toonaangevende bedrijven op het gebied van animatie.... [-]


Graad in bouwkundige studies

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Van de School of Architecture de persoonlijke relatie tussen leraar en leerling wordt bevorderd en neemt de student aan de professionele realiteit, waardoor projecten te ontwikkelen tot de uitvoeringsfase. [+]

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Voor de professionele en maatschappelijke erkenning van de onderscheidende kenmerken van een architect van La Salle, op basis van de specifieke en gedifferentieerde onderwijs van onze school. Door een faculteit van professionals profesoresformados door de meest prestigieuze activa van Catalonië, die hun beroepsactiviteit te combineren met lessen op de universiteit. Dr. Robert Terradas, directeur van Architecture La Salle, is een architect van de historische gebouwen in de hele wereld, en geeft leiding aan een team van hoogleraren van internationale bekendheid met werken op 5 continenten.

De niet-departementale onderwijs structuur Architectuur La Salle, alleen in de staat, maakt het mogelijk om de vakoverschrijdende ontwikkelingsproject workshop bestuderen. In deze cursus hebben we executive projecten met leerkrachten uit alle gebieden.... [-]


Graad in computer engineering

Campus Voltijd 4 jaar May 2019 Spanje Barcelona

In finalitzar Estudis els l'alumne Rebra de títol van Graduaat of afgestudeerde Enginyeria Informàtica per la Universitat Ramon Llull. [+]

Gericht op:

Pots accedir een este Grau:

Des van Batxillerat een agent hen superades Bewijst d'toegang tot de universiteit (PAU). Des Cicles Formatius Higher Grau (CFGs). Als je een college titulació cursant geen finalitzat i vols blijven La Salle (trasllat d'opportuun). En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, je moet in staat zijn om een ​​minim valideren 30 studiepunten of via accedir verleende goedkeuring van Batxillerat i Pau via of via ACCREDITERING UNED UNED als ets van EHEA. Als een college ja tientallen titulació. En cas d'haver cursat Estudis universitaris a l'estranger, je moet in staat zijn om een ​​minim valideren 30 studiepunten of via accedir verleende goedkeuring van Batxillerat i Pau door de Open Universiteit, UNED via ACCREDITATIE als ets van EHEA of, Universitari goedkeuring heeft verleend via de títol te Espanya. Als u fet de Prova d'accès à la Universitat per grans een maand of per 25 anys més grans 45 anys. Als ets alumne van de Europese Unie of een Països dels d'or amb els die s'hagin subscrit Acords internacionals van toepassing zijn op respect aquest, moet je els complir ACADEMICS requisits exigits in het educatiu systeem van het land, die schooljongens zijn, per accedir Universitat ik het proces van de goedkeuring van de Prova d'accès à la Universitat (PAU) aan de UNED. Aquells alumnes dat accedeixin al Grau amb Estudis parcials (of finalitzats) cursats de l'estat Espanyol fora, kalk Portin certificaat van Seva Universitat d'herkomst, als de officiële titulació seva és Seu in het land.... [-]

Graad in computertechniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Deze techniek van invloed op alle aspecten van het beheer en configuratie van computersystemen, alsmede applicatie-ontwikkeling en interconnectie van verschillende platforms, het versterken van de inhoud met betrekking tot het beheer en de architectuur van computersystemen en informatie. [+]

Deze techniek van invloed op alle aspecten van het beheer en configuratie van computersystemen, alsmede applicatie-ontwikkeling en interconnectie van verschillende platforms, het versterken van de inhoud met betrekking tot het beheer en de architectuur van computersystemen en informatie.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es)... [-]

Graad in de elektrotechniek - robotica

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

De mate in Electronic Engineering Telecommunicatie is ontworpen binnen de ICT-omgeving en heeft een eigen technologische basis en duidelijk omschreven en professionele vaardigheden in de hoge vraag. [+]

"De elektronica speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en technologische vooruitgang van de samenleving. Technologie is de hoofdsteun voor de gebieden communicatie, controle en dataverwerking.

De mate in Electronic Engineering Telecommunicatie is ontworpen binnen de ICT-omgeving en heeft een eigen technologische basis en duidelijk omschreven en professionele vaardigheden in de hoge vraag.

Door de vermelding in Robotics studeren, zal je de wereld van de robotica toegepast op meerdere sectoren, waaronder sociale, educatieve, therapeutische en ondersteunende robotica, het creëren van technologie die zal trades transformeren en het dagelijks leven te verbeteren bestuderen, het creëren van tangibles levend kunstmatige, een sector met een sterke groei en grote toekomst. "... [-]


Graad in de elektrotechniek telecommunicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

De cursus biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden, vooral in R & D laboratoria van de ondernemingen of in het creëren van nieuwe producten en diensten in de elektronische apparatuur. [+]

De cursus biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden, vooral in R & D laboratoria van de ondernemingen of in het creëren van nieuwe producten en diensten in de elektronische apparatuur.

Wij hebben de ervaring van de eerste school om speciale elektronische systemen in Catalonië en docenten leren met uitgebreide onderwijs en professionele ervaring, die persoonlijke ondersteuning tijdens de race zal geven.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in... [-]

Graad in de technische architectuur en de bouw

Campus Voltijd 5 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Degree in de ingenieurswetenschappen Gebouw van La Salle is de eerste graad van deze specialiteit, die in Catalonië werd goedgekeurd, volgens de nieuwe Europese kader voor het hoger onderwijs, en een van de eerste in Spanje. Vóór 2014 zal deze mate de carrière van technische architectuur te vervangen in alle universiteiten. [+]

De Degree in de ingenieurswetenschappen Gebouw van La Salle Het is de eerste graad van deze specialiteit, die in Catalonië werd goedgekeurd, volgens de nieuwe Europese kader voor het hoger onderwijs, en een van de eerste in Spanje. Vóór 2014 zal deze mate de carrière van technische architectuur te vervangen in alle universiteiten.

De toereikendheid van de opleidingen op de werkelijke behoeften van de markt, het openen van het bereik van de baan mogelijkheden voor bouwkundigen alle actoren van het bouwproces.

Speciale aandacht wordt gemaakt op alle vakken, technologie als een hulpmiddel, nauwkeurigheid, professionaliteit, ethiek en eerlijkheid, die essentieel zijn als we willen een sector die een nieuwe manier van doen te streven naar uitmuntendheid eist verbeteren.... [-]


Graad in de telecommunicatie-systems engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

Bij La Salle hebben we de ervaring van de eerste Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en telecommunicatie studies ook genieten van een hoge sociale en het bedrijfsleven, nationale en internationale erkenning. De arbeidsmarkt is 100% en de grote bedrijven komen naar La Salle voor het huren van deze profielen. [+]

De wereld van de telecommunicatie is een van de meest aantrekkelijke sectoren van de economie van ons land voor zijn groeipotentieel en haar strategische rol in de economische ontwikkeling. de Ingenieur in Telecommunications Systems ontwikkelt zijn professionele carrière in de planning, ontwerp, de fabricage, installatie, bediening en onderhoud of elektronische telecommunicatieapparatuur, zorgen voor de opwekking, transmissie en ontvangst van signalen. De nieuwe diensten mobiele of vaste telefonie, communicatie-netwerken van computers, elektronische apparatuur en systemen, omroep, internet, of de ontwikkeling van nieuwe global positioning systemen zijn enkele van de kansen op werk van deze studies.... [-]


Graad in het beheer van de technologie bedrijven

Campus Voltijd 4 jaar May 2019 Spanje Barcelona

De Bachelor of Technology Companies is een programma dat studenten voorziet van een solide basis van kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de zakelijke wereld van vandaag, mondiale en technologisch geavanceerder. [+]

XXI eeuw eisen vragen om de kenmerken van de wereld van vandaag te begrijpen en waarderen de taken en verantwoordelijkheden impliciet in een dynamische en multiculturele wereld.

Onze methodologie past de theorie naar de praktijk en geeft studenten de mogelijkheid om nieuwe technologieën te leren.

Ook maakt mensen bewust van de inherente in een zakelijke wereld veranderende ethische overwegingen. Deze overwegingen zijn van essentieel belang voor succes in de zakelijke omgeving en sociale relaties.

De mate kan worden onderwezen volledig in het Engels of tweetalig in het Castiliaans en het Engels.

Gericht aan

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan... [-]

Graad in multimedia techniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

La Salle was de eerste universiteit in Spanje tot universitaire studies in Multimedia Engineering (1996) aan te bieden en op de eerste en enige officiële Degree in Multimedia Techniek hele staat (2008) aan te bieden. We hebben meer dan 12 jaar van de vorming en vermeerdering van onze afgestudeerden / das heel Europa. [+]

La Salle was de eerste universiteit in Spanje tot universitaire studies in Multimedia Engineering (1996) aan te bieden en op de eerste en enige officiële Degree in Multimedia Techniek hele staat (2008) aan te bieden. We hebben meer dan 12 jaar van de vorming en vermeerdering van onze afgestudeerden / das heel Europa.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert... [-]

Graad in Telematica Techniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

De mate Telematic Engineering is de verbinding tussen computer en telecommunicatiesystemen. Daarom is de toekomstige licentiaat in de basiskennis van deze twee gebieden, maar altijd met de nodige expertise voor gedetailleerde technologieën met betrekking tot datanetwerken. [+]

De mate Telematic Engineering is de verbinding tussen computer en telecommunicatiesystemen. Daarom is de toekomstige licentiaat in de basiskennis van deze twee gebieden, maar altijd met de nodige expertise voor gedetailleerde technologieën met betrekking tot datanetwerken.

Veel sectoren de toepassing van deze professionals, van de bedrijven van de telecommunicatie in sectoren zoals de Formule 1, de audiovisuele wereld, sportuitzendingen, het openbaar bestuur, medicijnen of banking onder anderen, want het is van essentieel belang en veelzijdig beroepsprofielen.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij... [-]

Ingenieursdiploma audiovisuele systemen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

De mate Audiovisuele Systems Engineering biedt een solide basis van de kennis die het mogelijk maken de deelnemende en het leiden van projecten met betrekking tot Informatietechnologie en Communicatie (ICT). Studies te combineren wetenschappelijke en technische kennis, zodat de student in staat om te innoveren en nieuwe technologische oplossingen te ontwikkelen, het leren van vaardigheden, communicatie, leiderschap, teamwork en innovatie en ondernemerschap. [+]

De Degree in Audiovisuele Systems Engineering Het biedt een solide basis van de kennis die het mogelijk maken de deelnemende en het leiden van projecten met betrekking tot Informatietechnologie en Communicatie (ICT). Studies te combineren wetenschappelijke en technische kennis, zodat de student in staat om te innoveren en nieuwe technologische oplossingen te ontwikkelen, het leren van vaardigheden, communicatie, leiderschap, teamwork en innovatie en ondernemerschap. Sommige onderwerpen worden onderwezen in het Engels voor studenten om een ​​goed niveau te bereiken.

Verwijzend naar de wetenschappelijke en technische kennis, moet de gemeenschappelijke kruis inhoud met andere specialismen (wiskunde, elektronica, computers en signaalverwerking) waarmee zij zelf de mate onderscheiden. De laatste omvatten de akoestiek in de verschillende aspecten (behuizingen, trillingen, geluid en spraak), digitale TV (van opname tot transmissie, door middel van het display) en de audiovisuele en multimedia-inhoud in het algemeen.... [-]


Ingenieursdiploma in de organisatie van ICT

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

La Salle biedt de eerste en enige officiële Degree in Technologie en Management in Spanje, met ervaring als eerste universiteit van de telecommunicatie van Catalonië en de levering van de MBA: Master in Business Administration voor meer dan 25 jaar. Deze nieuwe opleiding wordt gegeven in het prestigieuze Amerikaanse universiteiten zoals Stanford University Technology, MIT en Berkeley. [+]

La Salle biedt de eerste en enige officiële Degree in Technologie en Management in Spanje, met ervaring als eerste universiteit van de telecommunicatie van Catalonië en de levering van de MBA: Master in Business Administration voor meer dan 25 jaar. Deze nieuwe opleiding wordt gegeven in het prestigieuze Amerikaanse universiteiten zoals Stanford University Technology, MIT en Berkeley.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU). Van Higher Level Training Cycles (CFGs). Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent. Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje. Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar. Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het... [-]

Ingenieursdiploma multimedia - video games

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Spanje Barcelona

De multimedia-ingenieur die gespecialiseerd is in het spel stelt studenten in staat om applicaties voor elk platform te ontwikkelen: web, mobiele apparaten, tv's, sociale netwerken, video game consoles, etc. En voor verschillende sectoren, zoals videospelletjes, 2D- en 3D-animatie interactie, film- en audiovisuele productie. [+]

De multimedia-ingenieur die gespecialiseerd is in het spel stelt studenten in staat om applicaties voor elk platform te ontwikkelen: web, mobiele apparaten, tv's, sociale netwerken, video game consoles, etc. En voor verschillende sectoren, zoals videospelletjes, 2D- en 3D-animatie interactie, film- en audiovisuele productie.

De mate heeft zijn eigen technologische basis, die het mogelijk maakt studenten om een ​​goed gedefinieerde vaardigheden te ontwikkelen; allemaal in dienst van de conceptualisering en ontwikkeling van virtuele omgevingen van de interactie, zonder enige beperking van de communicatie medium of de bijzondere strekking.

Met dank aan het kruis kenmerk van Multimedia en haar strategische positie, afgestudeerden / zoals in multimedia techniek die gespecialiseerd zijn in video games hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden en hun kennis toe te passen in elk type van de industrie die interactieve digitale inhoud vereist: video games, medische , sportieve, culturele, educatieve, marketing, risicopreventie, herstel van de historische, artistieke, entertainment of strategisch advies geheugen, onder vele anderen.... [-]


Videos

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull