Imperial Institute of Higher Education (IIHE)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IIHE graden geeft de onderscheidende competentie om de mate houder

KEIZER hogeschool

is er trots op worden samen met de Universiteit van Salford en de Universiteit van Wales, die in de top universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. IIHE loopt voorop in het onderwijs in Sri Lanka, de studenten met kwaliteit van het hoger onderwijs voor meer dan een decennium.

Bij IIHE, zijn we toegewijd om ervoor te zorgen dat je jezelf verdienen een diploma dat een stabiele een weg zorgt, om een ​​carrière van uw keuze.

WIE WE ZIJN ?

Imperial Instituut voor Hoger Onderwijs werd opgericht in Sri Lanka in oktober 1996 en is een van de oudste instellingen die buitenlandse diploma's in Sri Lanka. Onze missie is Excellence in academische en professionele ontwikkeling door: marktleider in de levering van de kwaliteit van het hoger onderwijs, met name gevalideerd onder-graduate en Postgraduate programma's, associëren met het bedrijfsleven en de industrie om hun concurrentiepositie door het aanbieden van geavanceerde kennis en vaardigheden te vergemakkelijken; Het ontwikkelen van professionele leiders met een ethische en morele betrokkenheid bij zakelijke omgeving en de samenleving als geheel, in een interactieve leeromgeving.

VISIE MISSIE

Visie

Om een ​​erkende marktleider in het hoger onderwijs, het bieden van innovatieve, relevant en kwaliteit undergraduate en postgraduate onderwijs.

Missie

Excellence in academische en professionele ontwikkeling door.

Marktleider in het aanbieden van de kwaliteit van het hoger onderwijs, met name gevalideerd undergraduate en postgraduate programma's. Het inschakelen van oudere leerlingen om hun potentiële capaciteiten te realiseren en hun carrière verder te ontwikkelen. Associëren met het bedrijfsleven om hun concurrentiepositie door het aanbieden van geavanceerde kennis en vaardigheden te vergemakkelijken. Het ontwikkelen van professionele leiders, met een ethische en morele betrokkenheid bij de zakelijke omgeving en de maatschappij in het algemeen. in een interactieve leeromgeving.

Waarom zou u kiezen IIHE

IIHE Aanbiedingen

Internationaal erkende opleidingen met bekroonde universiteiten. Een handige campus locatie, gelegen in Bambalapitiya vlak bij Majestic City. Onze Intakes overspannen over 3 innamen, waardoor het flexibeler voor studenten om deel te nemen vanaf een A / L beek of het Local A'level of Londen A'level. Wij bieden ook geavanceerde credit vermeldingen voor die studenten die al beroepskwalificaties.

Computer Lab Equipment

22 Stations Microsoft Office Windows 7 White Board for Teaching Projectoren Learning vergemakkelijken

Student - Teacher Ratio

BSc (Hons) Business Management

30: 1

mba

20: 1 Vandaar dat onze studenten krijgen het voordeel van persoonlijke aandacht, en een op een consulting sessies met onze gerenommeerde docenten.

leren Methodologie

Om te verbeteren en te vergemakkelijken een eenvoudige methode leren de IIHE aanbiedingen

Tutorials inclusief Lezing Presentatie Slides bij elke les. Herziening Sessions. Student lab presentaties. Laatste artikelen en studies met betrekking tot de huidige wereldwijde situatie ten opzichte van elk onderwerp van studie. Practica bepaald volgens module eis.

Onze Klaslokalen zijn

Allemaal voorzien van airconditioning. Elke klas heeft een student capaciteit van 40 studenten en is daarmee ruim en comfortabel om te leren in. Over-head projectoren Multimedia sound systems & Wi-Fi internet.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bsc Business & Management (University Of Wales)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Sri Lanka Columbus

[+]

[-]

BSc Business and Management (University of Salford)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Sri Lanka Columbus

[+]

International Baccalaureate

[-]

BSc Business and Tourism Management (University of Salford)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Sri Lanka Columbus

[+]

3C's in het 'niveau A. Met Professional Experience: BBC met een minimum van twee A2 passeert Hooggekwalificeerde faculteit met relevante ervaring in de industrie [-]

BSc in Accounting and Finance (University of Salford)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Sri Lanka Columbus

[+]

[-]

Bsc Zakelijke Informatie-technologie (Universiteit Van Salford)

Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Sri Lanka Columbus

[+]

[-]