Lees de Officiële Beschrijving

OVER ONS

CTBC Financial Management College Werd in 2015 gefinancierd door CTBC Financial Holding Company, een van de grootste particuliere banken in Taiwan. We concentreren ons op bank, financiën en management. Met CTBC Financial Holding als onze industriële partner, is het College volledig ingeschreven op de praktische leer- en onderwijsbenadering door kennis en concepten te integreren in praktische ervaringen met faculteiten uit de bank- en financiële industrie.

Wij zijn een boutique business school locates in Tainan, een historische zuidelijke stad van Taiwan. Met de steun van de bankindustrie worden onze studenten aangeboden met leermogelijkheden bij de binnenlandse of buitenlandse vestiging van de bank en andere eerste handelsscholen in de wereld.

Academische programma's

Het Departement Banking en Financiën benadrukt praktische toepassingen en interdisciplinaire integratie met als doel studenten te cultiveren in toekomstige pijlers van beoefenaars in de financiën. Het Departement Bedrijfsadministratie streeft naar professionele vakbonden van bedrijfsadministratie door zelfstandig denken, professionaliteit en innovatie van studenten te ontwikkelen en mogelijkheden om internationale en buitenlandse zaken te behandelen.

De Graduate School of Financial Management richt zich op onderzoeksmethoden, praktische en professionele vaardigheden, en case analyse mogelijkheden om internationale management professionals in de financiën te bevorderen.

Oversea Studieprogramma

Het College biedt samen met verschillende topschoolse business schools over de hele wereld sponsoring voor gekwalificeerde studenten om in het buitenland te studeren om het leerrendement te maximaliseren en verschillende culturen en bankenindustrie van andere landen te leren.

Beurs en subsidie

Doe mee aan het taal- en cultuuruitwisselingsprogramma en spreek uw moedertaal om vrienden te maken met Taiwanese studenten. Door interactie met de lokale studenten zullen we elk semester een collegevakantie, een gratis slaapzaal op de campus bieden en maaltijden.

International Student Services

Mandarijnlessen

Wij geloven dat het leren van een nieuwe vreemde taal essentieel is om uw studie in het buitenland te verbeteren, dus we bieden gratis Mandarijnlessen aan alle internationale studenten.

On-campus slaapzaal

De recent ingerichte studentenslaapkamer biedt de internettoegang, de AC en de individuele badkamer in elke kamer. Er zijn ook openbare wasserette en sociale lounge voor studenten om te gebruiken.

Career Consulting

CTBC streeft naar internationale financiële deskundigen voor CTBC Financial Holding Company en zijn 106 internationale afzetbedrijven in de Verenigde Staten, Japan, Indonesië, Filipijnen, Hong Kong en andere landen. Financiële carriereadvies en interviewverwijzingen worden aangeboden aan internationale studenten om hun carrièrepad en inspiratie verder te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

CTBC Financial Management College

Ons doel is om professionals in het bedrijfsleven te cultiveren. Uitstaande talenten in binnen- en buitenland, evenals deskundigen in het bedrijfsleven, worden gekozen en ... [+]

Ons doel is om professionals in het bedrijfsleven te cultiveren. Uitstaande talenten in binnen- en buitenland, evenals deskundigen in het bedrijfsleven, worden gekozen en aangesteld als onze docenten. We werken samen met de industrie en laten studenten begrijpen hoe de industrie werkelijk werkt via onze uitgebreide stageprogramma's. Dit zal de theorieën en praktijken echt integreren, evenals de kloof tussen kennis en applicatie verlichten.

Het ministerie streeft ernaar om het sterkste onderwijs- en onderzoeksteam in het bedrijfsleven nationaal op te bouwen en onze studenten te laten zien op het gebied van kennis op zulke terreinen door zowel de binnenlandse als het buitenland te integreren in de academische macht en de Chinatrust Financial Group. Studenten in deze afdeling worden blootgesteld aan een gediversifieerde leeromgeving: professionele curricula, volwaardige ontwikkeling van de liberal arts-opleiding, solide training in taalonderwijs, lichaamsopleiding, zelfreflectie van dienstverlening, zelfverkenning van clubactiviteiten, toegang tot de bibliotheek , Echte ervaring door middel van stageprogramma's, horizon-expanderende internationale bezoeken en een macroscopisch mentor-mentee systeem. Vier jaar zo'n holistisch leren zullen onze studenten cultiveren in uitstekende talenten in bedrijfsvoering met zelfstandig denken, professionele innovatieve vaardigheden, eerlijke en praktische kenmerken en een internationale visie.... [-]

Taiwan Tainan
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

CTBC Financial Management College

Met onze focus op zowel theoretische als praktische kennis richten onze curricula zich op praktische applicaties en interdisciplinaire integratie. Onze afdeling werkt sam ... [+]

Met onze focus op zowel theoretische als praktische kennis richten onze curricula zich op praktische applicaties en interdisciplinaire integratie. Onze afdeling werkt samen met CTBC Holding, Chinatrust Financial Group en aanverwante bedrijven om financiële praktijken hun professionele kennis en vaardigheden door te geven aan onze studenten in een gediversifieerde leeromgeving.

Daarnaast biedt onze afdeling beurzen en financiële hulp aan studenten, zodat ze tijdens hun tijd geen financiële zorgen hebben. Met onze systematische leerbenadering, interdisciplinaire integratie, samenwerking met corporate elite middelen in de industrie, en beurzen en financiële hulp, streven wij ernaar om internationale professionals in de financiën te bevorderen.... [-]

Taiwan Tainan
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands