Shih Chien University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Shih Chien University College of Management, "Het College van Bestuur for Business". USC wordt steeds meer erkend als een van de pionier scholen in Taiwan met Engels gedoceerd Programme (ETP). Wij bieden International Business in undergraduate en postgraduate diploma in een uitstekende internationale standaard voor de ontwikkeling en onderwijs die zeer relevant zijn voor je toekomstige carrière behoeften zijn. Als u op zoek bent naar een uitdagende en lonende leerzame ervaring, is dit de plek voor jou.

USC College van Bestuur biedt Engels gedoceerd Programme (ETP) in internationale bedrijfsleven dat is academisch rigoureus en praktisch relevant. Onze school nauwe banden met nationale en internationale bedrijven van elke omvang en in alle sectoren.

Bij College van Bestuur, USC studenten worden gestimuleerd en getraind ondernemend en innovatief te zijn, het bieden van mogelijkheden om te gaan met de echte wereld zakelijke problemen, zowel in onze programma's en in onze Professional Training plaatsingen. Shih Chien University is gevestigd in Taipei, waarin de meest dynamische regionale economie, maken we uitgebreid gebruik van gastsprekers uit het bedrijfsleven en de industrie. door te kiezen USC College van Bestuur u kunt er zeker van zijn dat je afstuderen met de kwalificaties die nodig zijn om de deur te openen naar een spannende en boeiende loopbaan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

BBA in het internationale bedrijfsleven

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Taiwan Taipei

Engels gedoceerd Programme (ETP) in International Business vormt een uitstekende basis voor een breed scala van business en management carrière. Deze cursus zal u voorzien van een brede, gedegen en volledig geïntegreerd onderwijs in de theorie en de praktijk van de bedrijfsvoering en heeft tot doel een goed begrip van de manier waarop organisaties kunnen worden aangebracht om meer effectief te opereren bieden ... [+]

Engels gedoceerd Programme (ETP) in International Business vormt een uitstekende basis voor een breed scala van business en management carrière. Deze cursus zal u voorzien van een brede, gedegen en volledig geïntegreerd onderwijs in de theorie en de praktijk van de bedrijfsvoering en heeft tot doel een goed begrip van de manier waarop organisaties kunnen worden aangebracht om effectiever te opereren bieden.

Jaar 1: Gastcollege / Bedrijfsbezoek

gastcollege

September 2015 - Calvin Klein Jeans & Ondergoed GM (Taiwan) Tracy Chiang November 2015 - Wendel's German Bakery & Bistro, Master Baker, Michael Wendel

bedrijfsbezoek

September 2015 - Franz Collection Inc (Taipei) Oktober 2015 - Kuozui Motors Ltd (Taoyuan) ... [-]