Lees de Officiële Beschrijving

Tokai University Sinds de oprichting in 1955 na Christus, het is gelegen op Taichung Xitun District Tatu Bergen, culturele mix, studie, open-minded, en heeft een mooie campus. De school heeft nu negen hogescholen, vierendertig Afdeling van 35 masterclasses (met inbegrip van een onafhankelijk onderzoeksinstituut, veertien Master Program), 14 doctoraal. Mits Arts, Science, Engineering, Management, School of Social Sciences, College van Landbouw, creatief ontwerp en Art College Law School en de School of International en andere negen colleges, zijn er ongeveer zevenduizend studenten ㄧ dan full-time docenten 500 mensen (leraren, assistent-professor van 88% of meer), de school oppervlakte van 1.333.096 vierkante meter breed, kan de gemiddelde docenten en studenten woonruimte en leren in scholen in premier van het land te delen. Tokai University, niet alleen bij de evaluatie en het onderzoek van de afgestudeerden in de top zakelijke favorieten, het Ministerie van Onderwijs blijft award-private scholen te voorzien in de beoordeling totaliteit van de scholengemeenschap ontwikkelingsprojecten optimale school, meer continue jaar het ministerie van Onderwijs "award University teaching Excellence plan "subsidie, waarin de school van uitmuntendheid en het nastreven van het onderwijs algehele schoolontwikkeling in aanmerking komt voor erkenning.

Tokai University voor het land de eerste en de enige van kleuterscholen, lager, secundair, universitair instituut beiden doctoraatsopleiding Academy, ook de oprichter van de eerste "algemeen onderwijs", "arbeid onderwijs" te voltooien, is het nu uitgegroeid tot de University leren van objecten; mijnbouw open frame weergave bibliotheek opende ook een nationale precedent.

Donghai schoolscène wijd en zijd bekend, onder meer door de architect IM Pei, de heer Chen Kuan zijn weg te ontwerpen impliceert Church (Luce Chapel), ARTS met bomen omzoomde laan, antieke binnenplaats klaslokalen de elegante East Lake Jing Yi's gebouw, rustige grote boerderijen ... enz., om een ​​goede omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Presidenten. In aanvulling op de voortzetting van de Oost-Chinese Zee oprichting van de christelijke geest, en uit te voeren "holistische education" kenmerken van de school, maar ook actief bevorderen van de ontwikkeling van het onderwijs, academische en diensten op drie gebieden, te verdiepen educatieve filosofie, die is om een ​​cultiveren voldoende inspelen op de toekomstige uitdagingen van een leven lang leren persoon. Laat alle mensen van de Oost-Chinese Zee, niet alleen heeft de expertise om onafhankelijk denken, oplossen van problemen en het vermogen van de communicatie en coördinatie, zelfvertrouwen te hebben en worden belast en de rijke culturele geletterdheid, "over producten afgestudeerden en de correcte werking van de sociale zorg. Als gevolg daarvan, in de Tokai University Graduate Survey Evaluatie en enterprise favorieten behoren tot de beste, en het ministerie van Onderwijs blijft award-private scholen te voorzien in de algemene ontwikkeling van de school projectevaluatie optimale school.

Tokai University onderwijs en service-oriented, de effectiviteit van het Engels onderwijs in kleine klassen in aanmerking komende sectoren van lof, de bevordering van Taiwan toonaangevende onderwijs, interdisciplinair onderzoek centra opgezet: Continental sociaal-cum-Manager, Life Science Center, en nanotechnologie center, cum tropische ecosystemen biodiversiteit Center, software technologie en engineering Center ... en actief met de internationale praktijk. Future school zal doorgaan met de "pioniersgeest" onderwijs, innovatie en vooruitgang, handhaving van "de waarheid, geloof in, uit te oefenen" het motto als een standaard, van de bijdrage van Taiwan tot de inspanning van Hoger Onderwijs.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Tunghai University

Opleiding Doelen: Om het vermogen om te gaan met culturele diversiteit in wereldwijde ondernemingen en industrie te ontwikkelen. Om karakter ontwikkeling bepleiten in het ... [+]

Onderwijs doelen Om het vermogen om te gaan met culturele diversiteit in wereldwijde ondernemingen en industrie te ontwikkelen. Om karakter ontwikkeling bepleiten in het kader van de vrije kunsten, Science and Engineering onderwijs. Om zelfexpressie, communicatie, en het vertrouwen in de gediversifieerde omgeving te verbeteren Om mondiale concurrentiepositie voor verdere academische studie en professionele ontwikkeling. Train studenten in het begrijpen van kritische factoren die de duurzaamheid van menselijke instellingen, organisaties, culturen, en technologieën die van invloed zijn in verschillende sociale, natuurlijke en gebouwde omgevingen. Kerncompetenties Business project of duurzaamheid project analyse. Blingual en interculturele communicatie. teamwork. Charisma en leiderschap. Bijzondere kenmerken van het programma Cultiveert leiders met een wereldwijde ecologische visie. Benadrukt een Engels taal aandacht gericht op het beleid, wetenschappelijke en technische communicatievaardigheden. Richt zich op de problemen die staat en de nationale grenzen overstijgen, maar hebben ook de lokale relevantie. Ontwikkelt wetenschappelijke, engineering, en het beleid vaardigheden die tot doel hebben de middelen om te zetten in effectieve milieumaatregelen. Biedt de zomer Industrial / onsite stagemogelijkheden in binnen- en buitenland en nodigt beroep beoefenaars om loopbaanadvies te bieden. Designs uitsluitend Engels-gebaseerde avondactiviteiten en clubs. Stelt uitgebreide Engels leeromgevingen en hands-on advies. Benoemt een full-time Amerikaanse onderwijsassistent om studenten met hun verplichte vakken te helpen. Biedt een unieke all-Engels onderwezen algemeen vormend onderwijs curriculum. Werkt samen met partnerscholen in Europa en Amerika naar 2 + 2 en 3 + 2 dual-opleidingen aan te bieden. Future Opties ... [-]
Taiwan
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Tunghai University

Ministerie van kenmerken: de internationale normen van het curriculum aandacht aan de leiders van het internationaal perspectief te voeden, focus op kennis van het Engels ... [+]

Licentiaat in de internationale management ervaring International Leadership Honors Program

Unique International College Generaal Onderwijs verplichte vakken ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global Leadership Honors Program)

International Leadership Honors Program aan de internationale bekendheid en globale visie van de studenten, en internationale normen te verbeteren. Academisch, de "cognitieve" en "Vision" alle door de studie, exploratie en vertrouwd te bouwen. Daarom is de algemene opvoeding curriculum te leren studenten om docenten spelen een belangrijke rol. Engels Teaching GL eert cursussen omvatten:

Global Leadership Honors Program Cursussen:

GL Persoonlijke identiteit in historisch perspectief GL Trends in Cultuur en Kunst GL Trends in Global Ecology and Environment Change GL Trends in Business & Trade GL Leadership en Global Citizen voor de 21ste eeuw features Department Met de internationale normen en curriculum aandacht aan de leiders van het internationaal perspectief te voeden Focussen op kennis van het Engels voor zakelijke communicatie en expressie American ingehuurd full-time assistent, hulp bij verplichte vakken Counseling Flexibele termijn planning tijd, ieder jaar regelmatig uitgenodigd buitenlandse professoren bieden keuzevakken Een jaarlijkse instroom van buitenlandse studenten naar Taiwan te komen voor de gezamenlijke onderwijs, en zakenreizen Summer heeft een professionele stagemogelijkheden in binnen- en buitenland, en de invoering van de industrie divisie bijstaan ​​loopbaanbegeleiding Exclusief design van het Engels de samenleving, begeleide leeractiviteiten 's nachts Opzetten van een compleet Engels leeromgeving en life coaching mechanisme Bieden een unieke all-Engels algemeen vormend onderwijs curriculum Samenwerking 2 + 2 en 3 + 2-systeem en dubbele Europese en Amerikaanse scholen vooruitzicht ... [-]
Taiwan
September 2019
Engels
Voltijd
4 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands