Dhurakij Pundit University's International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

DPUIC is de internationale universiteit opgericht door Dhurakij Pundit University om de toenemende vraag naar opleidingen van internationale normen in het Engels te ontmoeten. De redenen voor het starten ervan zijn duidelijk. Elk jaar, honderden Thaise studenten spenderen enorme sommen geld om te studeren in universiteiten, hogescholen en scholen in het buitenland. Degenen die geen financiële middelen naar het buitenland hebben beperkte mogelijkheden van het verkrijgen van een hoger onderwijs in het Engels thuis. Door het maken van dergelijke cursussen beschikbaar in Bangkok, DPUIC is in staat om hun behoeften te voldoen en besparen ze tijd en geld.

Voor buitenlandse studenten is het zeer aantrekkelijk om te studeren in de betaalbare, bloeiende stad van Bangkok, dicht bij de wereldberoemde stranden en culturele attracties. DPUICoffers negen bachelor-, master en doctoratal programma's (met opties voor tal van concentraties) in areassuch als bedrijfskunde, geïntegreerd marketing communicatie, toerisme management en bedrijfskundige informatica. Meer programma's zijn gepland voor de toekomst. Met studenten uit de regio, waaronder China, Cambodja, Bhutan en Vietnam, en uitwisselingsstudenten van nog verder weg, DPUIC is het bouwen van een echt internationale gemeenschap.

DPUIC afgestudeerden zal niet alleen de mate van internationale normen te ontvangen, maar krijgen ook de bevoegdheid in het Engels. Onze buitenlandse en lokale docenten zijn professioneel gekwalificeerd en opgeleid om studenten te helpen bij het juiste gebruik van het Engels in en buiten hun collegezalen.

Onder verschillende uitwisselingsprogramma's, DPUIC studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​of twee semesters van hun werk natuurlijk studeren aan aangewezen universiteiten in Europa, Amerika of Australië. De ervaringen uit dit zal hun bereik en begrip van de internationale gemeenschap uit te breiden.

Aarzel dan niet om contact met ons op voor meer informatie en om ons te bezoeken op Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Locaties

Bangkok

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Bangkok, Thailand

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden