Lees de Officiële Beschrijving

Slim investeren voor uw grote toekomst Didyasarin International College (dric) is het eerste particuliere internationale school in het zuiden van Thailand. Het college is gelegen in Hat Yai City, verstedelijkte en commercieel belangrijke gebied, die de grens met Maleisië ligt op 45 kilometer afstand, en de internationale luchthaven van de stad 15 kilometer. De kosten van het leven hier is redelijk en verleidelijke (circa USD 225 per maand), aanzienlijk minder dan die van Bangkok en Chiang Mai, natuurlijk. Welwillende en vriendelijke bevolking zijn gastvrij buitenlandse mensen naar deze multiculturele samenleving mee!

Didyasarin International College (dric) is vastbesloten om bij te dragen en te reageren op de behoeften van de samenleving door het produceren van de hoge kwaliteit afgestudeerden en onderzoek. Onze missie is om de academische diensten uit te breiden naar de gemeenschappen, het behoud van de Thaise kunst en cultuur in het kader van een doeltreffend beheer en participatief management, samen met toepassingen van moderne innovaties en technologie. Dric heeft tot doel om niet alleen een instelling die hoger onderwijs biedt aan de gemeenschap zijn, maar benadrukt ook de studenten om zorgvuldig te gebruiken gedachten, kennis en bekwaamheid in een rechtvaardige licht. Dric streeft naar professionele afgestudeerden voor het welzijn van de samenleving met de hoogste onderwijs en onderzoek, alsmede diensten aan gemeenschappen te produceren met toepassingen van moderne innovaties en technologie. Momenteel dric verleent 200 beurzen voor studenten in aanmerking komen om zijn 20e verjaardag te vieren. Dric is een college van de keuze van studenten in te schrijven in en het verwerven van goed onderwijs voor steeds een deskundige en ervaren persoon. Dric afgestudeerden zou helpen creëren en de samenleving te ontwikkelen. U bent van harte welkom om te komen en samen met ons!

Opwindende leerervaring! Dric biedt alle studenten met de "Student Mobility Programs", waarin studenten de mogelijkheid om te studeren in een ander land voor maximaal een jaar! Dit is de tijd voor de studenten om een ​​andere cultuur en leerervaringen te verkennen! Ook de "Cooperative Education Program" voor alle studenten om praktische werkende leven te ervaren voorafgaand aan het afstuderen. Het programma, algemeen bekend als een "co-op", geeft academische krediet voor gestructureerde werkervaring. Het programma helpt te verbeteren studenten 'beroepservaring en vaardigheden in theorie goed te passen in de praktijk. Het is het nemen van nieuwe belang in het helpen van jongeren om ervaringsleren initiatieven te maken!

"Dric streeft naar afgestudeerden van internationale normen als wereldburgers, die zijn uitgerust met een sterke morele en ethische karakter en uitzonderlijke mogelijkheden, en die in staat zijn om te reageren op de snelle veranderingen en de behoeften van de regionale sociaal-economische te produceren. Dric afgestudeerden zijn de mensen die weten hoe te denken, handhaving van morele waarden, en succesvol te zijn. "

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Didyasarin International College

Als je echt geïnteresseerd bent in de internationale studie en je bent klaar om de uitdagingen op de wereldwijde markten geconfronteerd zijn, de opleiding International B ... [+]

Als je echt geïnteresseerd bent in de internationale studie en je bent klaar om de uitdagingen op de wereldwijde markten geconfronteerd zijn, de opleiding International Business Management van Didyasarin International College (dric) is de juiste keuze voor u. Dit programma biedt u de informatie over de kennis, vaardigheden en attitude met succes te combineren in een internationale en interculturele omgeving met het doel van het uitvoeren van business gerelateerde taken op een professionele manier.

De toenemende wereldwijde karakter van de uitwisseling en de industrie vraagt ​​meer opmerkelijk wereldwijde rivaliteit voor grote, middelgrote en kleine organisaties. Een proactieve organisatie moet vervolgens de capaciteit hebben om te verzamelen en af ​​te breken buiten bedrijfsleven vooral leren rekening houdend met het uiteindelijke doel om juiste keuzes te nemen over de uitbreiding. Het moet ook rekening houden met de wereldwijde fonds kansen en politieke ontwikkelingen zijn in binnen- en buitenland. In mondiaal georiënteerde organisaties, besluitvorming is afhankelijk van bedrijfsorganisatie en controlling, bovendien op aandacht voor culturele verschillen en sociale tegenstellingen, evenals de capaciteit van een bedrijf aan te passen. ... [-]

Thailand Hat Yai
Juni 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Didyasarin International College

Dit programma richt zich op de productie van de kwaliteit docenten Engels. Het programma is ontworpen om te voldoen aan Office of Higher Education Commission (OHEC) en de ... [+]

Dit programma richt zich op de productie van de kwaliteit docenten Engels. Het programma is ontworpen om te voldoen aan Office of Higher Education Commission (OHEC) en de Leraren van de Raad van Thailand. Studenten nemen cursussen voor vier jaar met gekwalificeerde en ervaren instructeurs en de praktijk lesgeven in een middelbare school voor een jaar hands-on ervaring te verdienen. Engels is een voertaal van het curriculum. Studenten studeren in een geleidende sfeer voor het leren en zich voorbereiden op de kwaliteit docenten Engels en wereldburgers zijn.

Het Engels is een zeer belangrijk onderwerp in Thailand en elke natie in de wereld. De studenten die zich inschrijven in dit programma krijgen de gelegenheid om hun kennis van het Engels en een aantal methoden van het onderwijs het Engels als tweede taal te ontwikkelen. Het programma is zeer praktisch, omdat het vraagt ​​van leerlingen, gedurende hun vijf jaar van de studie, aan de Engels taal te gebruiken voor een verscheidenheid van academische en professionele doelstellingen. Dit programma is bedoeld om gekwalificeerde middelbare school, middelbare school of de middelbare school leraren Engels te bereiden met een grondige kennis van het Engels. De afgestudeerden zullen een hoog niveau van bekwaamheid in het Engels hebben door te voldoen aan de taal exit eis zoals bepaald door het instituut, evenals vaardigheden levenslang leren en zijn in staat om morele en sociale en culturele waarden te waarderen. Zij zullen ook de geweldige mogelijkheid om studenten te helpen in de middelbare school, middelbare school of de middelbare... [-]

Thailand Hat Yai
Juni 2020
Engels
Voltijd
5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Didyasarin International College