Khon Kaen University International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De New International College van Khon Kaen University gelooft in het aangeboren vermogen van de mensheid. Deze gedachte doordringt de cultuur bij IC van KKU. Wij zorgen ervoor dat de aangeboren waarde van alle personen in ons college wordt erkend, en dat hun volledige potentieel worden gerealiseerd door middel van wederzijds respect en samenwerking.
Student-leraar mentorschap programma

IC van KKU biedt studenten extra ondersteuning en begeleiding van hun persoonlijke groei. Onze Mentorschap programma kunnen leerlingen en leerkrachten om tweewekelijkse voldoen om onderwijs, morele en sociale doelen te stellen. Onze studenten worden actieve stoffen in hun eigen leerproces.

Internationale studenten

Studenten uit verschillende landen wonen KKU. Er zijn mogelijkheden om te leren over diverse internationale culturen, en stellen vriendschappen wereldwijd.

Effectieve student / leraar ratio

Met een beperkte instroom van 200 studenten in het eerste jaar, IC van KKU bevordert een divers, maar toch verenigd gevoel van gemeenschap in een micro-schoolomgeving. Studenten krijgen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om hun onderwijs- en sociale behoeften te voldoen. Wij bieden een omgeving die individuele leerstijlen respecteert.

Gezonde community partnerships

Om de gemeenschappen waarin wij actief te ondersteunen, zal IC van KKU partnerships met organisaties en diensten van de universiteit en ook andere sponsors van de activiteiten van KKU handhaven. Deze en andere partnerschappen profiteren onze studenten door hen te voorzien van waardevolle extra-curriculaire community ervaringen.

Schooldagen

Bij IC van KKU studenten hebben een veel plezier. Wij bieden frequente en veilige mogelijkheden voor het vrijmaken van energie met een verscheidenheid aan sportieve en extra-curriculaire activiteiten. Op alle niveaus, excursies, groepswerk, gastsprekers, en de blootstelling aan de podiumkunsten verrijken het curriculum.

IC van KKU biedt een sfeer waar de studenten zijn het belangrijkste element. Wij bieden jongeren een kans om te slagen in een veilige en gestructureerde omgeving.

In en uit de klas worden de leerlingen uitgedaagd om hun vaardigheden en interesses te ontwikkelen, om hun sterke punten als leiders en organisatoren te testen, en zo vele gebieden van inspanning mogelijk te verkennen. Wij zorgen voor een klimaat dat studenten in staat stelt om feiten vast te stellen, af te wegen bewijs, conclusies te trekken, vast te stellen waarden, en openen hun geest voor nieuwe informatie en perspectieven.

Medewerkers ervoor te zorgen dat het curriculum en werkvormen aan de individuele student onderwijsbehoeften. Ze bieden gepersonaliseerde, continue, en constructieve evaluatie van de student het werk, samen met regelmatige leraar-leerling zittingen van ondersteuning en feedback.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts (BA) In Toeristisch Management

Campus Voltijd 4 jaar June 2018 Thailand Khon Kaen

De Bachelor of Arts programma in Tourism Management legt de nadruk op het produceren van goed afgeronde afgestudeerden met een gedegen inzicht in en kennis van Toerisme Management en alle gerelateerde onderwerpen zoals geschiedenis, taal, cultuur, modus vivendi, en resource management. Studenten kunnen de kennis en vaardigheden die aan de toerisme en hospitality industrie, alsmede hun toekomstige loopbaan bij toepassing ... [+]

De Bachelor of Arts programma in Tourism Management legt de nadruk op het produceren van goed afgeronde afgestudeerden met een gedegen inzicht in en kennis van Toerisme Management en alle gerelateerde onderwerpen zoals geschiedenis, taal, cultuur, modus vivendi, en resource management. Studenten kunnen de kennis en vaardigheden die aan de toerisme en hospitality industrie, alsmede hun toekomstige loopbaan, zowel op nationaal als internationaal niveau, terwijl het hebben van een bewuste geest in deugd, moraal, arbeidsethos en maatschappelijke verantwoordelijkheid toe te passen. Doelstellingen van het curriculum De Bachelor of Arts programma in Tourism Management is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de volgende gewenste eigenschappen: Beschikt over een grondige kennis van Tourism Management en alle aanverwante gebieden, alsmede een brede kennis van de geschiedenis, taal, cultuur, modus vivendi, en resource management, die allemaal gunstig voor de toeristische sector zou zijn. Heeft de vaardigheden en expertise op het gebied van toerisme en hospitality, zowel op nationaal als internationaal niveau. Begrijpt en waardeert de culturele diversiteit terwijl ze deugdzaam, moreel, ethisch, eerlijk en verantwoordelijk voor de samenleving als geheel. curriculum Structuur Een minimum totaal van 132 studiepunten is vereist voor de gehele cursus Totaal kredieten die nodig zijn voor de gehele cursus: 132 Credits 1. Algemene Onderwijs cursussen 30 Credits - Communicatieve vaardigheden 12 Credits - Sociale en eigen verantwoordelijkheden, morele en ethische vaardigheden 6 Credits - goed afgerond en aanpassing vaardigheden 6 Credits - Analytisch denken en onderzoeksvaardigheden 6 Credits - Computer en Technologie vaardigheden 3 Credits 2. Tourism Management cursussen 96... [-]

Bachelor Of Arts Programma In Internationale Zaken

Campus Voltijd 4 jaar June 2018 Thailand Khon Kaen

Het fenomeen van de globalisering: de stroom van kapitaal, arbeid, goederen en diensten tussen de landen, weerspiegelt niet alleen de economische groei en ontwikkeling, maar heeft ook een negatieve invloed op de mondiale samenleving en de menselijke goed wezens in verschillende aspecten, zoals nieuw type van besmettelijke ziekte , rampen voorkomen, het internationale terrorisme, binnenlandse conflicten, aantasting van het milieu, vrouwen, kinderen en ... [+]

Het fenomeen van de globalisering: de stroom van kapitaal, arbeid, goederen en diensten tussen de landen, weerspiegelt niet alleen de economische groei en ontwikkeling, maar heeft ook een negatieve invloed op de mondiale samenleving en de menselijke goed wezens in verschillende aspecten, zoals nieuw type van besmettelijke ziekte , rampen voorkomen, het internationale terrorisme, binnenlandse conflicten, aantasting van het milieu, vrouwen, kinderen en mensenhandel, genderongelijkheid en economische kloof. Deze zijn sociale vraagstukken in elk land dat niet onafhankelijk kunnen worden opgelost worden. Daarom heeft de VN de kaderovereenkomst die met haar lidstaten om samen te werken bij de ontwikkeling en het oplossen van gemeenschappelijke agenda van de regio en de wereld. Thailand is een van de 190 landen onderschrijven de Millenniumverklaring in 2000, die wordt beschouwd als de betrokkenheid van het maatschappelijk middenveld aan de menselijke ontwikkeling. De verklaring heeft geleid tot de Millennium Development Goals (MDG's), bestaande uit ontwikkelingsdoelstellingen die helder en duidelijk tijdschema hebben om de prestaties van de overheid en internationale organisaties in de wereld te evalueren. Eén van de Verklaring doel is om partnerschappen met het oog op de mondiale samenleving, die de handel ontwikkeling van de markt, financieel systeem, schuld oplossingen in ontwikkelingslanden en technologische kloof minimalisering van ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen omvat de ontwikkeling te bevorderen. Dus, in de komende tien jaar, multilaterale akkoorden met verschillende landen zijn geëvolueerd van de economische samenwerking in het aspect van de financiën, het bankwezen, de handel en de investeringen voor de ontwikkeling van duurzame menselijke hulpbronnen met... [-]

BBA

Bachelor Of Business Administration Programma In Global Business

Campus Voltijd 4 jaar June 2018 Thailand Khon Kaen

Volgens de Economische en Sociale Ontwikkeling Plan nummer 10, heeft de overheid een belangrijke competitieve strategie geformuleerd onder de nieuwe omstandigheden van de Thaise economie: de bevordering van de binnenlandse economische kracht om de economische afhankelijkheid van het buitenland zoveel mogelijk te beperken; de ontwikkeling en promotie van Thailand als het centrum van de Aziatische handel en diensten; en de bevordering van investeringen in ... [+]

Volgens de Economische en Sociale Ontwikkeling Plan nummer 10, heeft de overheid een belangrijke competitieve strategie geformuleerd onder de nieuwe omstandigheden van de Thaise economie: de bevordering van de binnenlandse economische kracht om de economische afhankelijkheid van het buitenland zoveel mogelijk te beperken; de ontwikkeling en promotie van Thailand als het centrum van de Aziatische handel en diensten; en de bevordering van investeringen in het internationale bedrijfsleven en buitenlandse investeringen in Thailand. Voor meer dan een decennium, heeft Thailand zijn concurrentievoordeel verloren in het internationale bedrijfsleven in het kader van het beleidskader Wereldhandelsorganisatie over vrijhandel aan de landen met lagere loonkosten, bereidheid van de productie-technologie en human resources capaciteit. Daarom hebben bedrijfsinvesteringen verschoven van Thailand naar andere, meer winstgevende landen. Bijgevolg kan Thai Arbeidsmarkttoeslag niet beperkt tot Thailand. Thailand nodig heeft om de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen te versnellen met name op het gebied van business management om middelen te injecteren in de internationale arbeidsmarkt en om zowel de verandering van de productie gevestigd in Thailand naar landen met lagere kosten en geschikt om te gaan met directe investeringen van multinationale bedrijven in Thailand. Een van de strategische doelen van Khon Kaen University is op internationaal niveau te worden erkend door de oprichting van een internationaal college waarvan de missie is om de internationale educatieve programma's in lijn met de behoeften van de arbeidsmarkt op internationaal niveau. De Bachelor of Business Administration programma in Global Business, in de curricula planning van de International College, Khon Kaen University goedgekeurd reageert op... [-]

Bachelor Of Business Administration Programma In Internationale Marketing

Campus Voltijd 4 jaar June 2018 Thailand Khon Kaen

Bachelor of Business Administration programma in internationale marketing [+]

Algemene Informatie Bachelor of Business Administration programma in internationale marketing Bachelor of Business Administration (International Marketing) BBA (International Marketing) curriculum Structuur Algemene Onderwijs Cursussen niet minder dan 30 Credits Taal Cluster 12 Credits Geesteswetenschappen en Sociale wetenschappen Cluster 9 Credits Wiskunde en Natuurwetenschappen Cluster 9 Credits Vereiste niet minder dan 96 Credits Kernvak 45 Credits Verplichte cursus 33 Credits Verplicht keuzevak 18 Credits Gratis keuzevakken niet minder dan 6 Credits Totaal niet minder dan 132 credits [-]

BSc

Bachelor Of Science In Communication Arts

Campus Voltijd 4 jaar June 2018 Thailand Khon Kaen

De vooruitgang van de informatietechnologie en communicatie van invloed op academische perspectieven in een dynamische wereld van verandering. Wetenschap, geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen hebben de technologische mogelijkheden om de leiders in de markt economie en de samenleving als gevolg van hun vermogen om informatie, technologie en kennis te produceren worden; die de belangrijkste overleving tactiek in deze competitieve industrie ... [+]

FILOSOFIE Bachelor of Arts, opleiding Communication Arts internationaal programma (nieuwe curriculum 2016), is bedoeld om afgestudeerden met kennis en vaardigheden in de communicatie kunst en kennis van talen te produceren en maakt gebruik van de technologie om de informatie die zullen profiteren van de communicatie aspecten over te brengen, zijn professionele communicatie in Thailand en internationale landen en ook zijn geweten in de professionele ethiek, moraal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Doelstellingen van Curriculum Bachelor of Arts programma in Communication Arts internationaal programma (nieuwe curriculum 2016) is bedoeld om de afgestudeerden te produceren met de volgende kenmerken: Gain kennis en ervaring in het leren en in staat om te werken op het gebied van communicatie kunst en anderen met de vaardigheden van talen, communicatie en het gebruik van technologie om informatie over te brengen. In staat zijn om kritisch denken en creatief te zijn in het gebied van communicatie te probleem op te lossen op het werk. Gain vaardigheid in communicatie, onderzoek, het gebruik van computer en informatie technologie en moderne management. Hebben ethiek, moraal, professionele moraliteit en sociale vaardigheden voor werk en toekomst. Sterkte van Curriculum De Bachelor of Science in Communication Arts programma is uniek als volgt: Het is een internationaal programma in het Engels, dat zowel Thaise als internationale studenten richt. Dit creëert taalvaardigheden en cultureel bewustzijn dat wenselijke kwaliteiten in een professionele medewerkers zijn. Programma Cursus Eisen De opleiding vereist de voltooiing van een totaal van 132 studiepunten, uitgevoerd meer dan vier jaar full-time studie. Mogelijke Careers... [-]