Siam Technology College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis van Siam Technology College

Siam Technology College is een particuliere onderwijsinstelling in het kader van het Bureau van de Commissie Onderwijs Higher. Het streven van de Siam Technology College is om het onderwijs te beheren om afgestudeerden zowel undergraduate en postgraduate diploma met theorieën en praktische gedeelte in variëteiten gebieden te creëren door middel van academische en professionele vaardigheden voor studenten om te kunnen houden het tempo met de snelle veranderingen van technologieën. Afgestudeerden die van Siam Technology College afgestudeerd hebben wenselijke eigenschappen die aan de arbeidsmarkt, zoals de afgestudeerden maakt gebruik van hun wijsheid en professionele vaardigheden om te helpen bij de ontwikkeling van het land economisch en sociaal, met name in het industriële tijdperk (industrialisatie).

Siam

Als de inzet van Siam Technology College te benaderen in de geïndustrialiseerde landen als Thailand, maar er is een tekort aan gekwalificeerd personeel met kennis en vaardigheden die klaar zijn om ons land voort te bewegen in het pad dat Dr. Narong Mongkhonvanit gehoopt. Dr Narong Mongkhonvanit is een van de epitomes die verbintenis verantwoordelijkheden voor de sociale behoeften, dat hij van het tekort aan werknemers is voorzien met kwaliteiten van de industriële vaardigheden. Dus met dat engagement Dr. Narong Mongkhonvanit besloten om Thailand's eerste particuliere beroepsonderwijs instelling te openen om te voorzien van kennis en vaardigheden van Industrial Arts in 1965, met de naam "Siam Institution of Technology", die de uitgebreide visies met vastberadenheid bewezen en streven om vooruit te komen. Voor vele decennia "Siam Institution of Technology heeft zijn naam veranderd in" Siam Technology College (Siam Tech) ", door het toevoegen van commerciële afdeling van het curriculum, vanaf dat Siam Technology College (Siam Tech) stond aan de voorhoede van de andere school voor beroepsonderwijs in Thailand met de kwaliteit van het onderwijs van de eerste dag af tot heden. De groei en de inzet van de instelling is zo duidelijk voor de jeugd en de samenleving in Thailand om de leider niet de volger zijn.

Siam

In 2005, het is het teken van 40 jaar van de instelling en het is een nieuwe stap om de reis naar de bestemming die volgens Dr. Narong Mongkhonvanit gunstig. Dan Siam Technology College (Siam Tech) heeft nieuwe campagne onder de naam "Siam Technology College" Dr blijven gevestigde Narong Mongkhonvanit's commitment over vergelden sociale behoeften, om gemaakt arbeidskrachten met een hogere kwaliteit en hogere kwalificaties, door middel van een combinatie van theoretische kennis en professionele vaardigheden samen, thru meting van de praktische uitvoering onder de huidige omstandigheden met moderne technologieën die snel ontwikkeld, dan is de "Siam Technology College "werd in 2006 geopend. Siam Technology College heeft gebieden totaal van 816,75 vierkante meter grenzend aan "Siam Technology College (Siam Tech), door het scheiden van tussen de twee instellingen proportioneel. In het eerste jaar van "Siam Technology College", het hoogtepunt is over de voortzetting van het onderwijs voor afgestudeerden, die is afgestudeerd aan de "Siam Technology College (Siam Tech)".

Siam Technology College geopend bachelor in technologie en business administration dat alle van de cursussen op Siam Technology College (Siam Tech) ondersteunt. Dan na dat Siam Technology College uitgebreid meer majors die nodig zijn door zowel Thaise bedrijfsleven en de industrie, met de nadruk op onderwijs continuïteit en gelijkheid van andere studenten die van andere instellingen afgestudeerd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Certificaten » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba tesol

Campus Voltijd Deeltijd June 2019 Thailand Bangkok

In de BA TESOL Program, ontvangt u een internationaal erkend BA in TESOL + Diploma in taalverwerving, fonologie, morfologie en syntaxis en TESOL Methodologie verdienen. [+]

BA Tesol In de BA TESOL Program, ontvangt u een internationaal erkend BA in TESOL + Diploma in taalverwerving, fonologie, morfologie en syntaxis en TESOL Methodologie verdienen Studeren en wonen in het prachtige en majestueuze, Thailand Met een mogelijke 1 jaar visum wanneer u zich inschrijft voor een volledig jaar van de klassen Niet-terugbetaalbare inschrijfgeld van 5.000 baht per jaar 5000 baht jaarlijkse administratiekosten in rekening gebracht op het moment dat je in eerste instantie geregistreerd Betaal slechts een zeer betaalbare vergoeding Prijzen: 1000 baht per credit (120 studiepunten)

Geen diploma? U bent niet alleen. We hebben gehad meer dan 250 leerkrachten toetreden tot de BA TESOL Program in de afgelopen drie jaar, als gevolg van de scholen verwacht voortdurend leerkrachten om meer kwalificaties. Werk, verdienen en zelfs een mate van Siam Technology College, volledig geaccrediteerd door het Thaise ministerie van Onderwijs. Meld je nu aan en beter uw leven voor de toekomst door het verdienen van een BA in TESOL door middel van Siam Technology College.... [-]