Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Open jezelf voor de wereld en streef naar succes!

In Thailand werkt Vatel samen met Silpakorn University, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Thailand. Silpakorn University International College is in 2003 opgericht aan de Silpakorn University om studenten de juiste professionele vaardigheden te bieden die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de dynamische werkgelegenheidsvereisten van de moderne samenleving en daarmee de kansen op succes van studenten bij het afstuderen te vergroten.

119376_119351_3.jpg

Dit internationale double degree-programma biedt studenten de mogelijkheid om een beter begrip te krijgen van interculturele managementkwesties binnen een wereldwijde werkcontext door:

De lessen worden in het Engels gegeven | Toegewijde professionele opleidingsfaciliteiten op de campus (Vatel Restaurant and Café, demonstratiekeuken, bar, zaalverdeling) | Internationale stages in Frankrijk om professionele ervaring op te bouwen | Mogelijkheid om deel te nemen aan het Marco Polo-uitwisselingsprogramma voor studenten.

Onderwezen cursussen hebben de juiste balans tussen academische theorie en professionele praktijk .

Voor het theoretische aspect bestuderen studenten managementtechnieken, administratie, financiën, marketing en human resources.

Studenten moeten ook in staat zijn om te controleren wat ze hebben geleerd door hands-on, professionele ervaring en dit is waar de professionele trainingsstructuren aanwezig zijn voor trainingssessies voor keuken, eten en drinken, huishouden en Front Office.

Om deze ervaring te valideren, lopen studenten verplichte stages bij een van de partnerhotelketens van Vatel over de hele wereld.

Praktische applicatiestructuren voor hands-on training in hotelmanagementtaken.

Vatel Thailand heeft twee trainingsuitgangen op de school voor studenten om echte operationele ervaring op te doen onder toezicht van professionals uit de industrie, waaronder 2 keukens en een andere banketbakkerij:

Vatel Restaurant (50 zitplaatsen)
Open van 11.30 - 14.30 uur van maandag tot vrijdag

Cafe Vatel (80 zitplaatsen)
Open 7.30 - 15.00 uur Maandag - vrijdag

119377_119349_1.jpg

Waarom studeren bij Vatel?

Met een Bachelor in International Hotel Management ben je gekwalificeerd om operationele managementfuncties te bekleden in de internationale hotel- en toerismebranche. Tijdens studies, Vatel-studenten:

  • professionele, juridische, economische en fundamentele taalkennis verwerven voor hun vakgebied;
  • leer managementtechnieken en teamleidende vaardigheden.

Deze toekomstige managers in de internationale horecasector pakken concrete en operationele professionele realiteiten aan in het hele curriculum:

  • Ze hebben echte klanten in Vatel's café en restaurant tijdens hun praktische sollicitatieweken, oudere studenten beheren jongere: ze werken allemaal samen in echte managementomstandigheden.
  • Ze perfectioneren hun vaardigheden op stage elk jaar bij 4/5 sterren hotels, waaronder een internationale stage in het 3e jaar op locaties zoals Frankrijk.
  • Hun cursussen worden gegeven door professoren en professionals in de horecasector.

Gelegenheid om deel te nemen aan het bekroonde Marco Polo Student Exchange-schema op andere Vatel Schools.

Studeer in Thailand

Thailand staat bekend om zijn warme gastvrijheid (het land van de glimlach) en is uitgegroeid tot een van 's werelds top toeristische bestemmingen, waardoor het een ideale plek is om in te studeren. Vatel partners met Silpakorn University, een van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van Thailand in het centrum van Thailand Bangkok.

Locaties

Bangkok

Address
72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,
10500 Bangkok, Thailand

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden