Scholen & Universiteiten in Trinidad en Tobago

Top Universiteiten in Trinidad en Tobago 2018

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Trinidad en Tobago biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Trinidad en Tobago hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Trinidad en Tobago en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Trinidad en Tobago en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Trinidad en Tobago rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Trinidad en Tobago

CTS College of Business and Computer Science

BSc BBA Trinidad en Tobago Trinidad & Tobago Online September 2018

Opgericht in oktober 1999, CTS College of Business en Informatica (CTSCBCS) biedt een breed scala aan programma's van secundair naar graduaat plaatsen. We hebben zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde academische instellingen in het land, het produceren van hoge kwaliteit, goed afgerond professionals om de mogelijkheden van de top afgestudeerden over de hele wereld aan te passen. Wij streven ernaar verder dan academici en streven ernaar om studenten voor te bereiden… [+] met een divers praktische kennis van de huidige organisatie. Onze waarden, normen en praktijken zijn stevig geworteld in onze student centric Missie en Visie Statements: Missie Om hoge kwaliteit en relevante educatieve mogelijkheden, terwijl het bevorderen van excellentie in medewerkers en studenten. Visie Om de meest vooraanstaande leverancier van Quality Training Services geworden waarmee individuen en organisaties om het hoogtepunt van het succes door de efficiënte en effectieve levering van de industrie-relevante cursussen te bereiken, in een klantgerichte manier, met behulp van de beste en meest gekwalificeerde docenten en cursusmateriaal lokaal, regionaal en internationaal. Wij bieden geaccrediteerde programma's zoals diploma en hogere opleidingen voor een diploma in zowel IT als Business Management - met inbegrip van Human Resource Management, Finance en Marketing; bachelor diploma in Informatica, Information Technology and Business Administration en postgraduaat in Business Administration. Daarnaast bieden wij ook een breed scala van technische certificatie programma's om de academische programma's, alsmede compliment Professional Development Programma's zoals Raad van Bestuur en Event Management aan de set van individuen om hun verhandelbaarheid te verbeteren vaardigheden te verbreden. Onze tertiaire programma's zijn zeer betaalbaar, ACTT herkend en kan in een realistische termijn worden afgerond. De meesters en bacheloropleidingen bieden studenten met een combinatie van kennis, praktijkervaring en werkervaring om een ​​succesvolle carrière in de organisatie te ontwikkelen. Studenten zijn voorzien van de mogelijkheid om een ​​erkend diploma te behalen en het wordt beschouwd als een paspoort naar een succesvolle carrière. Onze leeromgeving wordt volledig ondersteund door wetenschappelijk en administratief personeel die volledig zijn opgeleid tot professionele en persoonlijke studenten ondersteunende diensten te leveren. Onze reputatie en de sleutel tot ons succes zijn terug te vinden in onze eenvoudige maar krachtige motto "Waar Onderwijs is Beyond Academici", een uitspraak die inderdaad aan is blijkt uit de honderden studenten die elk jaar afstuderen. CTS College biedt een educatieve ervaring die studenten meeneemt naar de top van elke carrièrepad ze kiezen, wat leidt tot de ontwikkeling en realisatie van het ware potentieel dat nodig is voor de strategische doelstellingen en de ontwikkeling van dit land. [-]