CTS College of Business and Computer Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in oktober 1999, CTS College of Business en Informatica (CTSCBCS) biedt een breed scala aan programma's van secundair naar graduaat plaatsen. We hebben zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde academische instellingen in het land, het produceren van hoge kwaliteit, goed afgerond professionals om de mogelijkheden van de top afgestudeerden over de hele wereld aan te passen. Wij streven ernaar verder dan academici en streven ernaar om studenten voor te bereiden met een divers praktische kennis van de huidige organisatie. Onze waarden, normen en praktijken zijn stevig geworteld in onze student centric

Missie en Visie Statements:

Missie

Om hoge kwaliteit en relevante educatieve mogelijkheden, terwijl het bevorderen van excellentie in medewerkers en studenten.

Visie

Om de meest vooraanstaande leverancier van Quality Training Services geworden waarmee individuen en organisaties om het hoogtepunt van het succes door de efficiënte en effectieve levering van de industrie-relevante cursussen te bereiken, in een klantgerichte manier, met behulp van de beste en meest gekwalificeerde docenten en cursusmateriaal lokaal, regionaal en internationaal.

Wij bieden geaccrediteerde programma's zoals diploma en hogere opleidingen voor een diploma in zowel IT als Business Management - met inbegrip van Human Resource Management, Finance en Marketing; bachelor diploma in Informatica, Information Technology and Business Administration en postgraduaat in Business Administration. Daarnaast bieden wij ook een breed scala van technische certificatie programma's om de academische programma's, alsmede compliment Professional Development Programma's zoals Raad van Bestuur en Event Management aan de set van individuen om hun verhandelbaarheid te verbeteren vaardigheden te verbreden.

Onze tertiaire programma's zijn zeer betaalbaar, ACTT herkend en kan in een realistische termijn worden afgerond. De meesters en bacheloropleidingen bieden studenten met een combinatie van kennis, praktijkervaring en werkervaring om een ​​succesvolle carrière in de organisatie te ontwikkelen. Studenten zijn voorzien van de mogelijkheid om een ​​erkend diploma te behalen en het wordt beschouwd als een paspoort naar een succesvolle carrière.

Onze leeromgeving wordt volledig ondersteund door wetenschappelijk en administratief personeel die volledig zijn opgeleid tot professionele en persoonlijke studenten ondersteunende diensten te leveren. Onze reputatie en de sleutel tot ons succes zijn terug te vinden in onze eenvoudige maar krachtige motto "Waar Onderwijs is Beyond Academici", een uitspraak die inderdaad aan is blijkt uit de honderden studenten die elk jaar afstuderen.

CTS College biedt een educatieve ervaring die studenten meeneemt naar de top van elke carrièrepad ze kiezen, wat leidt tot de ontwikkeling en realisatie van het ware potentieel dat nodig is voor de strategische doelstellingen en de ontwikkeling van dit land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk BAs » Bekijk BScs » Bekijk Cursus » Bekijk 1-jarige MBA\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor Of Business Administration

Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar Open Inschrijving Trinidad en Tobago Trinidad & Tobago Online +1 more

De Bachelor of Business Administration (BBA) is een in-demand graden zeer gewaardeerd door werkgevers in een scala van industrieën. Het geeft de studenten een stevige achtergrond in het bedrijfsleven en management door te rusten studenten met een brede zakelijke inzicht en vaardigheden die van toepassing zijn op de werkplek en gunstig voor de afgestudeerde is. [+]

De Bachelor of Business Administration (BBA) is een in-demand graden zeer gewaardeerd door werkgevers in een scala van industrieën. Het geeft de studenten een stevige achtergrond in het bedrijfsleven en management door te rusten studenten met een brede zakelijke inzicht en vaardigheden die van toepassing zijn op de werkplek en gunstig voor de afgestudeerde is. De BBA-programma bereidt studenten voor op de huidige en toekomstige leidinggevende functies door met name hen te helpen ontwikkelen analytisch, besluitvorming, interpersoonlijke en mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. De BBA biedt een solide basis van waaruit studenten postdoctorale studie kunnen nastreven in een reeks van business en management disciplines, waaronder AIB's 12 maanden MBA.... [-]


BSc

Bsc Informatica

Online en Campus gecombineerd Deeltijd 1 jaar January 2018 Trinidad en Tobago Trinidad & Tobago Online

Top-up van uw tweejarige Associate degree of Advanced Diploma in Computer Science of nauw verwante onderworpen aan een graad - in slechts één jaar door middel van een gemengde opstelling van online onderzoek en docent geleid klassen. [+]

Top-up van uw tweejarige Associate degree of Advanced Diploma in Computer Science of nauw verwante onderworpen aan een graad - in slechts één jaar door middel van een gemengde opstelling van online onderzoek en docent geleid klassen.

Word grond breker in programmering en netwerken door het verdienen van een internationaal erkende graad van de Britse Universiteit van Hertfordshire, zonder reis- en verblijfskosten. Profiteren van dezelfde academische standaarden en procedures voor kwaliteitscontrole alsof je ingeschreven in hun equivalent op de campus cursus.

Voordelen van het kiezen van dit programma: U kunt het programma in 1 jaar. Voltooi slechts vier modules en afgestudeerde met een eer diploma Studenten kunnen slechts 3 modules en graduate doen met een niet-graad. Mogelijkheid voor zaterdag of alleen weekdag alleen lessen. Slechts 1 3-uur durende les per module per week. Optie om uw modules te kiezen Geaccrediteerd door ACTT en GATE Goedgekeurd! De flexibiliteit om te starten in een van de 3 semesters (januari, mei of september) Sommige modules worden beoordeeld door alleen cursussen en sommige door een combinatie van cursussen en onderzoek. Waarom University of Hertfordshire? ... [-]

Videos

QuiTE Awards 2015 Student Support

CTS Teaching and Learning

Student, Lecturer

CTS College a way forward for your future

Whats Next

2016 Thank you CTS College Animated

From the Field to the Office

Contact

CTS College of Business and Computer Science Ltd

Adres #120 Montrose Main Road, Chaguanas, Trinidad, West Indies
Trinidad & Tobago Online, Trinidad en Tobago
Website http://ctscbcs.com/
Telefoon +1 868-671-2551