BACORG University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn hoogopleidende dienstverleners, een drijvende kracht die motivatie oplevert in iemand die gekwalificeerd is, om een ​​verdere academische carrière te behalen die hoge ondernemingszin en vaardigheden, academisch onderzoek en innovaties veroorzaakt.

Wij bieden verder onderwijs aan voor de toekenning van een doctoraat, diploma, master's, bachelor degrees, geavanceerde certificaten en certificaten.

Bacorg University waardeert waarde, zorgt voor zijn studenten en erkent hun prestaties van origineel onderzoek, kennis en innovatie creatie die bijdraagt ​​aan bestaande kennisinstellingen.

Visie

Kwaliteit, groei, rijkdom en waarde. Wij innoveren en herhalen, we afleiden en ontwikkelen, evalueren en verbeteren, analyseren we en bereiken, leiden we met licht in het begin van strategisch management die de beste praktijken benchmarking.

Doelstellingen

Bacorg University zal geaccrediteerde academische programma's aanbieden [Advanced Certificate, Bachelor's, Master's, PhDs, en PGDIP].

Opleidingslocaties kunnen lokaal of internationaal zijn, waar van toepassing, voor de opleiding die wordt bereikt.

Certificaat korte cursus trainingsprogramma's duurt 2 tot 4 weken om te voltooien en geavanceerde certificaten tot 1 jaar opleiding.

Een bacheloropleiding [bijvoorbeeld BBA, BSc, etc.] duurt maximaal 3 jaar om te voltooien, en een master's [bijvoorbeeld MBA, MSc, etc.] duurt ongeveer 2 jaar.

Bacorg University [BU] zal zeer competitieve beurzen aanbieden aan voltijdse Ph.D. studenten voor een periode van 4 jaar.

Oudere studenten met een master's degree die in staat zijn om hun eigen opleiding te financieren hebben een groot voordeel voor toelating in een Ph.D. programma, de GPA of de klas maakt niet uit, maar minstens een pas is een vereiste.

BU biedt online promovendi, master's, bachelor's en ze zijn op onderzoeksgebaseerde wijze, ongeacht het vakgebied en zijn gelijk aan promoties op campus.

De universiteit van Bacorg zal u met de theorieën toestaan ​​en u in staat stellen om uw onderzoeksprogramma te beginnen, inclusief inzicht in de benodigde geavanceerde analytische instrumenten [bijvoorbeeld Advanced Excel, Lindo, Lingo, MatLab, Solvers, Adv. Wiskunde, & Adv. Statistieken, enz.].

Elk programma vereist het afronden van een "opschrift", dwz een proefschrift, ongeacht de niveau, zelfs geavanceerde certificaat programma's.

Een combinatie van online virtuele klaslokalen en klaslokalen op de campus maakt deel uit van de strategieën die gebruikt worden om de academische tutorials en training van studenten te verbeteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBAs »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact

Adres Blatenská 2183/19, Praha 4
148 00 Praag, Tsjechië