Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis en huidige focus

De universiteit en de geschiedenis faculteit begonnen met de oprichting van het Landbouw-afdeling van de Tsjechische Technische Universiteit in 1906, bij besluit van de keizer Franz Joseph. Professor Stoklasa, een leidende figuur in de landbouwwetenschappen in die tijd werd aangesteld als de eerste decaan.

De universiteit werd opgericht als een onafhankelijke instantie door algemene maatregel van bestuur op 8 juli 1952. De faculteit agronomie, omdat het op dat moment bekend was, was een van de drie oprichters faculteiten in deze nieuwe University. Sindsdien is de faculteit is het belangrijkste centrum voor de opleiding en training van deskundigen, voornamelijk voor de agrarische bedrijven, onderzoek, en staat administraties.

Meer recent, de Faculteit breidde zijn focus, en in 2005 veranderde haar naam in de Faculteit der Agrobiologisch, Food and Natural Resources (FAFNR). Deze verandering van de naam is kenmerkend voor de verschuiving van hoofdzakelijk agrarisch onderwijs en onderzoek om een ​​bredere aandacht bestaande uit opkomende problemen in het beheer van natuurlijke hulpbronnen en de kwaliteit van het eten.

Vandaag de dag, de Faculteit der Agrobiologisch, Food and Natural Resources is een moderne en gerespecteerde educatieve en wetenschappelijke instelling, die meer dan 4000 studenten en 300 medewerkers biedt, met een sterke positie in binnen- en buitenland.

Afgestudeerden van de faculteit zijn werkzaam in de landbouw, tuinbouw, veeteelt, gewasbescherming, de kwaliteit van landbouwproducten, agribusiness, beheer van natuurlijke hulpbronnen, afvalbeheer, landschapsarchitectuur, plattelandsontwikkeling, en andere gebieden van belang zijn voor de nationale economie. Onze afgestudeerden vinden een baan niet alleen als managers, maar kan werken in staatsbestuur, onderzoek en hoger onderwijs instellingen of als particuliere ondernemers.

Wie zijn wij

Met bijna 4.000 studenten en 300 medewerkers, de FAFNR is de tweede grootste faculteit van de Tsjechische University of Life Sciences (Culs) en de grootste faculteit met gelijkaardige nadruk in de Tsjechische Republiek, erkend en gerespecteerd, zowel in binnen- en buitenland. Onze gebouwen zijn goed uitgerust met moderne faciliteiten en, als gevolg van een hoog niveau van voortdurende technische en persoonlijke ontwikkeling van de faculteit heeft bloeide tijdens zijn 110-jaar lange traditie van het verstrekken van onderwijs en onderzoek op het gebied van landbouw, voeding en natuurlijke hulpbronnen.

Wat we aanbieden

Wij bieden hoge kwaliteit van het onderwijs in een brede waaier aan Bachelor-Master en doctoraatsprogramma's. Een aantal opleidingen uit zijn uitgegaan dat zich richten op land- en tuinbouw, tuin- en landschapsarchitectuur, het kweken van gezelschapsdieren, duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen, voedsel en menselijke voeding, en vele anderen. Wij doen uitgebreid onderzoek, dat is een voorwaarde voor erkenning van onze opleidingen en zorgt voor een hoog niveau van praktische training met actieve participatie van studenten. We onderhouden nauwe samenwerking met de leidende producenten en dienstverleners, waar we de resultaten van het toegepast onderzoek uit te voeren en onze afgestudeerden kunnen fi nd werkgelegenheid.

Onze langetermijnstrategie

Ons doel is om excellentie en brede erkenning te krijgen op de gebieden van onze specialisaties. erefore, plaatsen we signifi cant investeringen in technische infrastructuur. Wij pleiten voor het voortdurend streven naar verbeterde scientifi c en pedagogische kwalificaties van onze medewerkers, en ondersteuning van hoge kwaliteit output van het werk dat vergelijkbaar is met de internationale normen. Een toenemend aantal en de kwaliteit van scientifi c publicaties, goed inzetbare afgestudeerden, het stimuleren van de vraag naar onze deelname aan internationale consortia en netwerken, en onderhouden van permanente samenwerking met toonaangevende bedrijven, behoren tot onze belangrijkste doelstellingen, en dienen als belangrijke indicatoren voor onze toekomstige richting.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Dit BSc programma biedt een theoretische achtergrond gericht op het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu. De nadruk wordt gelegd ... [+]

Dit BSc programma biedt een theoretische achtergrond gericht op het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu. De nadruk wordt gelegd op het begrijpen van de interactie tussen de componenten van de biosfeer, landbouw, tuinbouw en landschapsontwerp. Studenten zullen een algemeen overzicht over de economische en juridische context van het milieu te verkrijgen.

Afgestudeerden kunnen werken als specialist in internationale instellingen gericht op de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen, junior posities te verkrijgen in bedrijven die actief zijn op het gebied van afvalbeheer, werken bij de bestrijding van organisaties die zich bezighouden in de bescherming van het milieu en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, of werken in de NGO's.... [-]

Tsjechië Praag
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

De BSc opleiding in landbouw en voeding vertegenwoordigt het eerste niveau van universitaire studies. Het concept van het programma maakt het mogelijk wetenschappelijk in ... [+]

De BSc opleiding in Landbouw en Voedselvoorziening vertegenwoordigt het eerste niveau van universitaire studies. Het concept van het programma maakt het mogelijk wetenschappelijk inzicht in de biologische principes van de landbouw, de oriëntatie in de huidige agrarische technologie, en het verkrijgen van basiskennis over de kwaliteit en de verwerking van landbouwproducten en levensmiddelen.

De eerste helft van de studies is gericht op hogescholen en relaties tussen milieu en landbouw in zowel plantaardige en dierlijke productie. In het tweede deel van de opleiding worden de leerlingen aangemoedigd om hun het ontwikkelen van kennis en vaardigheden te gebruiken om praktische problemen van de productiesystemen te identificeren voor de productie, economische en ecologische doelen, evenals de kwaliteit van landbouwproducten en de voedselveiligheid voldoen. Afgestudeerden krijgen een zeer uitgebreide en brede achtergrond, die flexibiliteit biedt op de arbeidsmarkt of het functioneren van hun eigen bedrijf.... [-]

Tsjechië Praag
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Faculty Full of Life

Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
Address
Kamýcká 129 165 00 Praha 6 - Suchdol
Praag, Prague, Tsjechië
Website
Telefoonnr.
+420 224 384 574