Metropolitan University Prague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Metropolitan University Praag (MUP) behoort tot de oudste en grootste private universiteiten in de Tsjechische Republiek. De gestage instroom van kandidaten die geïnteresseerd zijn in studeren aan Metropolitan University Praag getuigt van zijn reputatie van een eerste klas onderwijsinstelling. MUP verzorgt onderwijs aan ongeveer 5000 studenten. Sinds haar oprichting in 2001, de universiteit biedt opleidingen op het gebied van internationale territoriale relaties, juridische specialisaties, en de internationale economische betrekkingen in zowel full-time en part-time vormen van onderzoek in het Tsjechisch en het Engels. MUP is actief in Praag en in drie regionale centra in Pilsen, Liberec en Hradec Králové.

Opleidingen en Specialisaties

Metropolitan University Praag verzorgt onderwijs in de bachelor, master en doctoraat programma's. MUP voert ook intensieve cursussen van het Tsjechisch en het Engels als tweede taal in het kader van het Leven Lang Leren Programma.

Scitientific Activiteiten

Metropolitan University Praag blijft haar onderzoek uit te breiden tot de voortdurende toename van de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. MUP biedt een platform voor onderzoekscentra die tal van conferenties en gespecialiseerde seminars per jaar te houden. De onderzoekscentra streven ernaar om de studenten in al hun onderzoeksactiviteiten op te nemen.


De volgende centra werken op MUP: Centre for Middle Eastern Studies (CMES), Instituut voor de rechtsbescherming van de industriële eigendom (UPOPV), Center for Security Studies (C4SS), Ibero-Amerikaanse Centrum (IAC), Centrum voor Studies van de Internationale Economische Betrekkingen (CMEV), het Instituut voor de Media (IPM), etc.

Internationale samenwerking

Met betrekking tot de omvang van de internationale samenwerking, Metropolitan University Praag behoort tot de toonaangevende private universiteiten in de Tsjechische Republiek. MUP vestigde een netwerk van meer dan 180 partneruniversiteiten - in Europa in het kader van het ERASMUS + programma, evenals in Azië, Noord-Afrika, en in de Amerika's - zijn internationale activiteiten uit te voeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk PhD » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:


Bachelor In Anglophone Studies

Campus Voltijd Deeltijd 6 semesters October 2018 Tsjechië Praag +1 more

Driejarige undergraduate-opleiding [+]

De bacheloropleiding van Anglophone Studies is een interdisciplinair curriculum, waarvan de afgestudeerden specialisten worden in hun studiegebied. Op basis van hun kennis van de historische, politieke, sociale, economische en culturele context van deze landen, zullen afgestudeerden van deze studie in staat zijn fenomenen met betrekking tot hun specialisatie te analyseren, conclusies te trekken, problemen te onderscheiden en oplossingen te vinden. De instructietaal is Engels.

Afgestudeerden van Anglophone Studies zijn gekwalificeerd om te werken in het openbaar bestuur; namelijk de ministeries van Cultuur en Buitenlandse Zaken en de EU-instellingen. Het verworven vakgebied stelt afgestudeerden in staat om te werken voor de media, voor overheidsinstellingen, privébedrijven en voor diplomatieke missies in zowel Tsjechië als in het buitenland. Ze kunnen ook hun professionele carrière voortzetten bij non-profitorganisaties en goede doelen.... [-]


Bachelor In International Business

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Tsjechië Praag

Driejarige undergraduate-opleiding [+]

De opleiding biedt hoogwaardig onderwijs op het gebied van internationale handel en bedrijfsleven. Bovendien onderstreept het curriculum van dit programma het belang van inzicht in de basiskwesties in macro-economie (internationale handel) en micro-economie (internationale handel).

De bacheloropleiding aangeboden door het Department of International Business (IB) is een instapniveau dat bedoeld is om studenten te oriënteren naar een multidisciplinair studiegebied vanuit theoretische en empirische perspectieven. Studenten krijgen een goed afgerond onderwijs dat hen op weg helpt naar onafhankelijk onderzoek in een professionele en bemoedigende omgeving.

De IB-bacheloropleiding wordt gegeven gedurende drie academische jaren (zes semesters) en wordt afgesloten met een bachelorscriptie, onder toezicht van een van de faculteitsleden. Tijdens deze periode zijn studenten verplicht om alle 'verplichte' cursussen te volgen en kunnen ze zich specialiseren in bepaalde gebieden (van hun interesse) door de 'vrije keuze'-cursussen te kiezen die elk semester worden aangeboden.... [-]


Bachelor In Internationale Betrekkingen En Europese Studies

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Tsjechië Praag

Driejarige undergraduate-opleiding [+]

Het programma is een instapniveau dat bedoeld is om studenten te oriënteren naar het multidisciplinaire vakgebied vanuit theoretische en empirische perspectieven. Studenten krijgen een afgeronde opleiding en IRES zet hen op het pad naar onafhankelijk onderzoek in de professionele en bemoedigende omgeving.

Het programma wordt gegeven gedurende drie academische jaren (zes semesters) en wordt afgesloten met een bachelorscriptie, onder toezicht van een van de faculteitsleden. Tijdens deze periode zijn studenten verplicht om alle 'verplichte' cursussen te volgen en kunnen ze zich specialiseren in bepaalde gebieden (van hun interesse) door de 'vrije keuze'-cursussen te kiezen die elk semester worden aangeboden.... [-]


Contact
Bezoekadres
MUP Strašnice Building
University Headquarters
Metropolitan University Prague
Dubečská 900/10

Prague, Prague, 100 31 CZ
Social Media