Newton College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met zijn baanbrekende benadering van de studie van management, is Newton College een stap voor op andere universiteiten en biedt het zijn studenten een voordeel ten opzichte van hun ondernemende collega's.

In de afgelopen vijf jaar is het Newton College vier keer de best beoordeelde particuliere onderwijsinstelling op universitair niveau in Tsjechië geweest . Het is gelegen in de prachtige historische hoofdstad van Praag, het is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs, Jeugd en Sport van de Tsjechische Republiek en de diploma's die het kent worden automatisch erkend in alle EU-landen.

10 1 Redenen om te studeren aan het Newton College

  1. Newton College is een zeer inspirerende omgeving. De school inspireert en motiveert studenten om hun doelen te bereiken, nieuwe perspectieven te zoeken en nieuwe manieren om problemen op te lossen. Het leert ook hoe je creativiteit en kritisch denken kunt ontwikkelen.
  2. De school biedt moderne en aantrekkelijke studieprogramma's van toegepaste handel. Alle programma's hebben dezelfde basis - studie van economie, management en psychologie. Naar onze mening is dit de beste mix voor elke moderne manager.
  3. De afgestudeerden van het College behalen niet alleen hun diploma, ze ontvangen ook waardevolle certificaten. Studenten die hun studie afronden, ontvangen ook een certificaat dat de voltooiing van praktische stages en managementtraining bevestigt. Deze certificaten bieden een groot voordeel op de arbeidsmarkt vergeleken met die van onze afgestudeerden van andere hogescholen.
  4. Persoonlijke aanpak. Newton College is geen grootschalige school. Hier is niemand slechts een nummer op een lijst. Elke student is een individu en het personeel van het college respecteert dat en weerspiegelt het in zijn benadering van de studenten.
  5. Docenten zijn topdocenten met praktische zakelijke ervaring. De faculteit van Newton College omvat, bijvoorbeeld, vice-gouverneur van de Tsjechische Nationale Bank prof. Vladimír Tomšík, een van de beste Tsjechische coaches Ing. Milan Bobek, MSc. en vele anderen. De school nodigt ook regelmatig bekende leden van de Tsjechische zakelijke en managementomgeving uit.
  6. De mogelijkheid om deel te nemen aan Newton College activiteiten. Newton College nauw samen met zijn studenten die aldus de mogelijkheid hebben om betrokken te zijn bij het leiden van de school en deel te nemen aan de veranderingen van de school.
  7. Het onderzoek is nauw verbonden met de praktijk. Newton College gaat niet over het onthouden van feiten en definities zonder de noodzaak om de wortel van de dingen te begrijpen. Alle gepresenteerde kennis en verworven vaardigheden zijn onmiddellijk toepasbaar in het dagelijks leven.
  8. Contacten. Tijdens de studies kun je veel waardevolle contacten krijgen, bijvoorbeeld klasgenoten, leraren en prominente mensen in de Tsjechische zakelijke omgeving.
  9. Newton College is de enige school die een opleiding op verschillende niveaus aanbiedt. Studenten kunnen kiezen uit geaccrediteerde studieprogramma's, managementopleidingen en individuele begeleiding door leden van de faculteit.
  10. Verdien beurzen. De kwaliteit van een school weerspiegelt het beste in de kwaliteit van de afgestudeerden. Newton College , daarom, streeft ernaar zijn studenten te motiveren met waardevolle verdienstenbeurzen.

Locaties

Praag

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Praag, Praag, Tsjechië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden