Lees de Officiële Beschrijving

Ontdek de Universiteit van Hradec Králové

UNIVERSITEIT VAN HRADEC KRÁLOVÉ

Maak kennis met de dynamische en jeugdige omgeving van de Universiteit van Hradec Králové - een instelling opgericht in 1959, dat zijn huidige naam sinds 2000 heeft gedragen. Momenteel is de Alma Mater van meer dan 7300 studenten, de Universiteit van Hradec Králové biedt hoogwaardige tertiair onderwijs binnen een groot bereik van de studie velden die bestaan ​​uit Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, Onderwijskunde, Natuurwetenschappen, Economie en Information Technology Studies. Het grote aantal van elk jaar aan de universiteit ingediende aanvragen demonstreert de grote vraag naar de studies aan de universiteit, en het bevestigt haar uitstekende naam. De universiteit van Hradec Králové is een levendige instelling, en de voortdurende ontwikkeling weerspiegelt zich zowel in de academische en bouwactiviteiten: nieuwe faculteiten en instituten worden opgericht, nieuwe opleidingen worden geaccrediteerd, en de bouw van de campus van de universiteit is in de niet-aflatende vooruitgang. De campus van de universiteit is gunstig gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van de andere universitaire gebouwen, de educatieve en wetenschappelijke bibliotheek, en de oude stad.

Afgestudeerden. De universiteit van Hradec Králové bereidt gekwalificeerde specialisten die erin slagen op de lokale arbeidsmarkt als in het buitenland. In 2010 heeft de Universiteit ontving het Diploma Supplement Label, een verklaring van de Europese Commissie bevestigt dat de universiteit voldoet aan alle normen van de Europese instellingen hoger onderwijs. Het document wordt automatisch toegekend aan alle afgestudeerden, en het garandeert wereldwijde erkenning van het diploma van de Universiteit van Hradec Králové.

De universiteit bestaat uit vijf delen: Faculteit Educatie, faculteit Informatica en Management, Filosofische Faculteit, Faculteit Wetenschappen en het Instituut voor Maatschappelijk Werk.

De Faculteit Educatie

De Faculteit Educatie van de Universiteit van Hradec Králové biedt 64 cursussen van het leven-lang onderwijs, het aantal aanwezigen van deze cursussen is hoger dan 1300. Cursussen aangeboden door de Universiteit van de Derde Leeftijd zijn erg populair; meer dan 600 studenten ingeschreven in hen in 2014.

De cursussen van de Faculteit Educatie van de Universiteit van Hradec Králové worden gegeven door 172 wetenschappelijke medewerkers, van wie er 12 hoogleraren en 33 UHD.

De Faculty's wetenschappelijke en onderzoeksactiviteiten zijn ontwikkeld in verschillende niveaus. Een van hen is de betrokkenheid van de Faculty's experts in verschillende soorten projecten - projecten die door het Grant Agentschap van de Tsjechische Republiek en de projecten die worden gesteund door de faculteit zelf (de focus is gericht op de ontwikkeling van het onderzoekspotentieel van jonge wetenschappelijke medewerkers en op het onderzoek en wetenschappelijke activiteiten van de studenten).

De medewerkers Faculty's zijn actief betrokken bij een aantal ESF-projecten. Publicatie activiteiten van de academische medewerkers worden gerealiseerd in het kader van nationale en internationale tijdschriften; de Universiteit Publishing House "Gaudeamus" publiceert succes beoordeeld monografieën en studiemateriaal. Het academisch personeel deelnemen aan tal van nationale en internationale conferenties. De belangrijkste gebeurtenis die gericht zijn op de professionele vergaderingen van deskundigen en specialisten zijn Days of Pedagogiek ieder jaar gehouden tijdens de laatste week van maart. Dit evenement heeft reeds haar traditie.

BRUIKBARE INFORMATIE

Het academisch jaar wordt georganiseerd in 2 semesters. De winter semester begint meestal de derde week van september en eindigt in december; de zomer semester begint in februari en eindigt in juli. Semester wordt altijd gevolgd door een periode van 6 weken van de examens.

Onze universiteit heeft zeer goed gevestigde Buddy System. De missie van ESN Buddy System HK is om te helpen bij de integratie van Erasmus en andere buitenlandse studenten in de lokale omgeving.

Studenten van de Universiteit van Hradec Králové zijn voorzien van een accommodatie aan de universiteit slaapzaal Palachova.

VISA (Niet-EU-burgers): Buitenlandse burgers die onderworpen zijn aan de visumplicht zijn verplicht om een ​​aanvraag voor een visum voorafgaand aan hun binnenkomst in de Tsjechische Republiek in de erkende Tsjechische ambassade. Visum is niet vereist voor EU-burgers. Het kan 2 maanden duren om een ​​visum te krijgen, dus vergeet niet toe te passen op tijd!

Een verblijfsvergunning voor het doel van studeren is verplicht voor alle buitenlandse studenten die hier voor meer dan 90 dagen. Niet-EU-landen: Het is verplicht voor studenten uit niet-EU-landen om een ​​verblijfsvergunning / visum voor zijn komst naar de Tsjechische Republiek - het maakt niet uit hoe lang ze hier zullen bestuderen. Studenten moeten een aanvraag voor een tijdelijke verblijfsvergunning in de Tsjechische ambassade, consulaten en diplomatieke thuis of in het dichtstbijzijnde land. De internationale kantoren op de respectievelijke faculteiten bijstand verlenen voor inkomende buitenlandse studenten.

Waarom studeren IN TSJECHIË?

  1. Want het biedt gratis onderwijs op openbare universiteiten! Onderwijs in Tsjechië heeft een belangrijk voordeel - het kan gratis zijn, voor diegenen die een diploma van de universiteit in het Tsjechisch, dat wil zeggen voor degenen die een studie in de Tsjechische taal te krijgen.

  2. Vanwege de hoge kwaliteit van het onderwijs. Vandaag de dag, diploma's uit de Tsjechische universiteiten hoog gewaardeerd over de hele wereld, samen met Engels en Amerikaanse, en worden erkend in alle landen van de Europese Unie.

  3. Vanwege de mogelijkheid om te reizen in de hele Europese Unie. De Tsjechische Republiek is een lid van de EU, en in 2007 toegetreden tot de Schengen-ruimte, die het mogelijk maakt studenten om te bewegen zonder visum naar alle landen van de Schengen-overeenkomst.

  4. Vanwege het vooruitzicht van een succesvolle carrière! Buitenlandse studenten na het afstuderen een baan in het Tsjechisch of Europese publieke als in private instellingen en bedrijven net zo de Tsjechische burgers.

  5. Vanwege de hoge kwaliteit van het Europese leven en lage prijzen. Door zijn politieke en economische openheid, de Tsjechische Republiek van vandaag is een van de meest ontwikkelde landen van Midden-Europa. Levensstandaard zijn vergelijkbaar met West-Europa, maar de prijzen van voedsel, huisvesting en goederen zijn veel lager.

  6. Snelle aanpassing van onze studenten in de Tsjechische milieu. Tegenwoordig is de Tsjechische Republiek is een multiculturele en open land, waar de meerderheid van de burgers ten minste Engels kan spreken.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Het spelen van een muziekinstrument en solozang gericht op onderwijs is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in d ... [+]

Het spelen van een muziekinstrument en solozang gericht op onderwijs is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de vorm van een dubbele-subject-studies (alleen beschikbaar in combinatie met het veldonderzoek "Music Culture gericht op onderwijs") In de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid: Afgestudeerden hebben de kennis van de elementaire theorie en praktische vaardigheden van het spelen van het gekozen instrument (piano, orgel en viool) of solozang verworven. Ze hebben ook opgedaan professionele kennis van de geschiedenis en het repertoire van het gekozen instrument / solozang. Zij worden voorbereid voor het bestuderen van de masteropleiding "spelen van een muziekinstrument en solozang Gericht op Lesgeven op Basic Artistic Schools". ... [-]

Tsjechië Hradec Kralove
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Multimedia Graphic Design is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

Multimedia Graphic Design is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid: Afgestudeerden in Graphics en multimedia zijn getraind in het maken van grafische ontwerpen, grafische en visuele communicatie in het algemeen. Ze zijn in staat om elke traditionele grafische technieken te gebruiken. Afgestudeerden kunnen worden gebruikt als kunstenaars, ontwerpers, docenten en mentoren. Ze zijn klaar om les te geven op basisscholen, middelbare scholen, kunnen ze werken als docent van de traditionele druktechnieken, zoals docenten in het onderwijs centra, zoals medewerkers in openluchtmusea, docenten op diverse educatieve evenementen. Afgestudeerden kunnen ook werken als zelfstandige kunstenaars en ontwerpers.... [-]

Tsjechië Hradec Kralove
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Transculturele Communicatie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Geesteswetenschappen, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

transculturele Communicatie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Geesteswetenschappen, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid:

De verkregen competenties:

de mogelijkheid om verschillende culturele fenomenen te analyseren, om ze te begrijpen in een bredere historische en maatschappelijke context begrip van de cultuur; begrip van een man en het bewustzijn van gemeenschappelijke menselijke wederkerigheid

Tewerkstelling van afgestudeerden:

overheidsinstellingen-staats-en lokale overheden non-profit en liefdadigheidsinstellingen medias en massa-medias culturele voorzieningen onderwijsvoorzieningen Duur: 3 jaar (= 6 semesters / terms) Taal: Engels Prijs per semester: 1800 EUR ... [-]
Tsjechië Hradec Kralove
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Sociale Pathologie en Preventie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie. ... [+]

Social Pathology and Prevention is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid:

Deze opleiding richt zich op vraagstukken van sociale pathologie, preventie en behandeling van hoog-risico gedrag. Afgestudeerden zijn voorzien van een uitgebreide kennis van de sociaal-pathologische verschijnselen kwesties, hun preventie en behandeling vanuit het perspectief van pedagogie, psychologie, sociologie, rechten en anderen. De cursussen ook de voorbereiding van de aanwezigen voor de uitvoering van studies op het gebied van sociale pathologie en preventie, en organisatorische en educatief werk met volwassenen, ook. Afgestudeerden zijn klaar voor de volgende soorten van de carrière:... [-]

Tsjechië Hradec Kralove
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Hradec Králové
Faculty of Education
Náměstí Svobody 301
(building C)

Hradec Kralove, Regio Hradec Králové, 50003 CZ