South Mediterranean University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bedankt voor uw interesse in onze instelling en welkom bij de Mediterranean School of Business.

South Mediterranean University visie van South Mediterranean University is om een referentie te zijn voor excellentie op het gebied van onderwijs in Tunesië en daarbuiten. Onze rigoureuze programma's brengen innovatieve onderwijsmethoden samen met de nieuwste vooruitgang in management en bereiden managers en leiders voor om effectieve en duurzame waarde toe te voegen aan het bedrijfsleven.

Onze programma's bieden een uitstekend netwerk van docenten, medewerkers en studenten die samenkomen in een multiculturele omgeving met een intellectuele vitaliteit die vergelijkbaar is met die van de beste hogeronderwijsinstellingen wereldwijd.

Buiten onze internationale erkenning door twee van de meest prestigieuze internationale accreditatie-instellingen (AMBA en EFMD-EPAS), maken het aanzienlijke aantal conferenties, seminars en trainingsprogramma's die bij onze instelling worden georganiseerd, een knooppunt voor interacties tussen onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers met betrekking tot de huidige economische situatie. , sociale en politieke kwesties.

Als u besluit om een levensveranderende ervaring aan te gaan en deel te nemen aan een netwerk van meer dan duizend vooraanstaande Alumni die ernaar streven om het verschil te maken in de regio en daarbuiten, zijn MSB-programma's iets voor u.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Geschiedenis

In 2002 had SMU het geluk om de steun te hebben van zijn stichtende leden, waaronder ondernemingen, bedrijfsleiders, professionals en wetenschappers. Dit eerste SMU-team startte het Executive MBA-programma dat onder toezicht stond van Pr. Mahmoud Triki. Deelnemen aan hem was een team dat Dr. Taoufik Jelassi en Nabil Triki, vervolgens Strategy Consultant bij de Boston Consulting Group in Parijs omvatte.

Naarmate het programma in een stroomversnelling kwam, breidde het team uit met Neila Gharsallah, Stanford Alumnae met een MS in Management; IT-ingenieurs Haythem Abdelkafi en Nadhir Douma, naast MBA-houder van de George Washington University, Hala Ammar.

SMU telt vandaag een toegewijd team van meer dan 60 personeelsleden, meer dan 30 fulltime faculteitsleden en ongeveer 1200 studenten op de campus.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

MSB's missie

  • Een wereldwijd onderwijs bieden door het creëren en verspreiden van kennis die relevant is voor de zakelijke omgeving.
  • Bevordering van waarden van uitmuntendheid, ondernemerschap, innovatie en verantwoordelijk leiderschap.

Visie van MSB

  • Om van onze universiteit een vitrine en inspiratie te maken voor het universitaire systeem in Tunesië en daarbuiten: een regionale hub van uitmuntendheid

MSB's waarden

  • Uitmuntendheid
  • Leiderschap
  • Innovatie
  • Vertrouwen

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

accreditatie

Nationale accreditatie

Alle MSB-programma's zijn goedgekeurd door het ministerie van Hoger Onderwijs, Wetenschappelijk Onderzoek en Informatie- en Communicatietechnologieën.

Mission International Accreditations

Bij MSB gaan we verder dan de nationale accreditatie en streven we ernaar een referentie te zijn in de regio. We zijn er trots op dat we naast de CFA-erkenning zowel de AMBA- als de EPAS-accreditatie behouden.

AMBA Accreditatie

MSB is er trots op: het enige Master in Business Management (MBM) -programma in AFRIKA geaccrediteerd door de in Londen gevestigde Association of MBA's (AMBA, Londen).

Het enige Executive Master in Business Administration (EMBA) programma in Tunesië en een van de weinige in AFRIKA geaccrediteerd door de in Londen gevestigde Association of MBA's (AMBA, Londen).

EPAS-accreditatie

MSB is er trots op: het enige undergraduate-programma (licentie) in Tunesië geaccrediteerd door EPAS, het tweede in Noord-Afrika en het derde in Afrika.

* Het programma European Programme Accreditation System (EPAS), dat tot doel heeft de kwaliteit van beheersprogramma's en diploma's te evalueren. EPAS maakt deel uit van de Europese Stichting voor Managementontwikkeling (EFMD), een internationale organisatie gevestigd in Brussel.

CFA Institute® Affiliation

MSB's MBM

Locaties

Tunis

Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Tunesië