Abdullah Gül University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Abdullah Gül University (AGU)

De Abdullah Gül University (AGU) is een jonge, dynamische topkwaliteit Turkse State University en nu al een van de beste in het land.

De universiteit opende zijn deuren in juli 2010 met het doel om afgestudeerden die de toekomst vorm kunnen geven, uitgerust met de beste vaardigheden voor de huidige geglobaliseerde samenleving te produceren.

AGU is de eerste State University in Turkije met een wettelijke bepaling voor ondersteuning door een private stichting (met inbegrip van vele prominente figuren van Turkije), die uitsluitend is gewijd aan de universiteit en haar doelstellingen.

als pionier van de derde generatie universiteiten, AGU legt grote nadruk op interdisciplinair onderzoek, universiteiten en het bedrijfsleven samenwerking en innovatieve onderwijsmethoden. AGU is een onderzoeksuniversiteit die omarmt oplossing zoeken voor mondiale uitdagingen. Om dit te bereiken, AGU zoekt voor briljante docenten en de slimste studenten, Die als AGU afgestudeerden, wordt getypeerd door hun vermogen om te denken, onderzoek, werken in een interdisciplinair mode en om te leiden en die zullen worden opgeleid om overal in de wereld werken.

Daarom vaardigheid in het Engels is fundamenteel en al onze programma's worden onderwezen 100% in het Engels. Engels onderwijs op AGU blijft na onze Voorbereidende Program (bij de AGU School of Languages) en speelt een belangrijke rol in de academische en sociale leven van onze studenten.

Doelstellingen AGU's

 • Om een ​​leider in creativiteit, innovatie en hoge kwaliteit instelling voor leren, onderwijs, onderzoek en ondernemerschap worden.
 • Om de helderste studenten aan te trekken (AGU ontvangt Turkse studenten die in de top 20.000 op nationaal niveau en onze eisen voor internationale studenten behoren tot de meest selectieve) en briljante / bekroonde faculteit leden van over de hele wereld (in totaal 20% van de onze faculteit leden, 40% van onze docenten en 82% van onze Engels Instructeurs zijn internationaal).
 • Te leren en kennis, die van waarde is voor een breed scala aan belanghebbenden te produceren
 • Nauw samen te werken met de industrie, met name de lokale industrie, met het oog op een hoge kwaliteit en effectieve projecten in industriële R & D te ontwikkelen.

AGU's Educational Practices omvatten

 • De oprichting van programma's ontworpen om te voldoen aan de eisen van de accreditaties 'zoals ABET, AACSB, AMBA, Erasmus +, enz. En de verschillende internationale rankings.
 • De goedkeuring van een interdisciplinaire benadering met de combinatie van theoretische Onderwijs, Onderzoek & Ontwikkeling en hands-on training.
 • De oprichting van internationale partnerschappen, gezamenlijke programma's en uitwisselingsprogramma's het verhogen van het internationale profiel en interculturele kennis van onze studenten en medewerkers.
 • Het behoud van een klein studenten / academici verhouding tot de ervaring van de leerlingen te optimaliseren.
 • De uitvoering van de lange termijn stage programma met gerenommeerde kwaliteit corporaties.
 • Het gebruik van hands-on training in samenwerking met bedrijven, instellingen en bedrijven.
 • De voorbereiding van onze studenten voor de arbeidsmarkt en het professionele leven via onze Career Centre, Jeugd Factory en andere persoonlijke ontwikkeling AGU's.
 • De directe interactie met het bedrijfsleven door middel carrière coaching en mentorschap.
 • De implementatie van effectieve, interactieve en participatieve klassen.
 • De implementatie van praktijkgerichte opleidingen in top-kwaliteit laboratoria en onderzoeksfaciliteiten.
 • De kans om vreemde talen te leren via onze taalschool.
 • De kans om te evolueren in een multiculturele hub en interactie met onze internationale AGU communityleden (19 landen presenteren op de campus).

100% Engels Institution

Vaardigheid in het Engels is essentieel, dus alle programma's worden onderwezen 100% in het Engels. De AGU School of Languages ​​(AGUSL) heeft drie fundamentele doelstellingen:

 • Om ervoor te zorgen dat alle studenten die op het punt om een ​​AGU faculteit voeren bevoegd zijn om effectief te functioneren in het Engels in de studie programma's die ze zullen volgen.
 • Om ervoor te zorgen dat alle studenten die afstuderen van een AGU faculteit bevoegd zijn om professioneel effectief en functie in het Engels communiceren.
 • Voor alle studenten de mogelijkheid bieden om wat bekendheid te krijgen met een tweede vreemde taal die wereld betekenis heeft.

Engels onderwijs op AGU blijft na de vooropleiding en speelt een belangrijke rol in de academische en sociale leven van onze AGU leden.

AGU Academic Programs

AGU is momenteel waarop studenten in de volgende programma's:

undergraduate

 • School of Engineering: Computer Engineering (B.Sc), Civiele Techniek (B.Sc), Electrical & Electronics Engineering (B.Sc), Industrial Engineering (B.Sc), Werktuigbouwkunde (B.Sc) - School of Architecture: Architectuur (B.Sc) - School of Leadership and Management: Business Administration (B.Sc) - School of Life en Natuurwetenschappen: Moleculaire biologie en genetica (B.Sc), Fall 2017

AFSTUDEREN

 • Graduate School: Advanced Materials and Nanotechnology (M.Sc), Electrical and Computer Engineering (M.Sc en PhD), Industrial Engineering (M.Sc en PhD) Nieuwe programma's zullen worden toegevoegd in de nabije toekomst. AGU zal ook projecteren interdisciplinaire graduate programma's in haar academische afdelingen.

AGU kijkt ernaar uit om u te verwelkomen in haar gloednieuwe Campus en is klaar om ervoor te zorgen dat u volledig uitgerust met alle kennis, vaardigheden, ervaring en internationale exposure die u nodig heeft om een ​​aanzienlijke invloed op de huidige en onze toekomstige geglobaliseerde samenleving.

Locaties

Kayseri

Abdullah Gül University

Address
Abdullah Gül University
Sümer Campus, Barbaros Mahallesi, Erkilet Bulvarı, Kocasinan

38080 Kayseri, Provincie Kayseri, Turkije