Antalya Bilim University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom ABU?

Er zijn veel redenen om ABU te kiezen als de eerste stap om je toekomst en een nieuw leven vorm te geven:

 • Cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde docenten met doctoraten van 's werelds topuniversiteiten
 • ABU biedt een echt internationale ervaring. Studenten uit 75 verschillende landen zijn ingeschreven aan de universiteit, terwijl faculteitsleden 19 verschillende landen vertegenwoordigen.
 • ABU campus is de thuisbasis voor jongeren van over de hele wereld; ABU is een diverse, multiculturele universiteit.
 • ABU campus biedt een grote verscheidenheid aan sociale en academische mogelijkheden, beschikbaar voor alle studenten tijdens hun opleiding.
 • Via een breed scala aan beurzen biedt ABU gelijke kansen voor iedereen.
 • Studenten studeren af van ABU als wereldburgers met een duidelijke internationale visie.

Een universiteit met geweldige doelen

ABU is een onderzoeksuniversiteit die interdisciplinaire master en Ph.D. programma's over een breed scala van onderwerpen.

Ons academisch personeel bestaat uit faculteitsleden die zijn gepromoveerd aan vooraanstaande universiteiten in het buitenland, en die uitstekend wetenschappelijk onderzoek hebben verricht. Zo is ABU in staat om kwaliteitsvol onderwijs aan studenten aan te bieden, waardoor ze gemakkelijk over de hele wereld werkgelegenheid kunnen vinden.

ABU heeft een levenslang educatieprogramma aangenomen. ABU, het toonaangevende innovatie- en onderwijscentrum in het Middellandse Zeegebied, beantwoordt aan de educatieve behoeften van individuen en het bedrijfsleven in de regio via ons Continuous Education Center.

De toekomst ligt in jouw handen

ABU biedt een wereld van kansen en opent deuren naar een grote toekomst.

 • Leer actuele informatie over vaardigheden in een prachtige natuurlijke omgeving
 • Leer zij aan zij met studenten en docenten van over de hele wereld
 • Beschikken over de vaardigheden om CEO te zijn van toonaangevende internationale bedrijven
 • Vertrouwd zijn met andere talen en culturen
 • Ontvang de perceptie en vaardigheden om baanbrekende innovaties te creëren
 • Heb een breed wereldwijd netwerk dat u zal helpen in te breken in internationale markten

Hoge normen bij ABU

Hooggekwalificeerde faculteitsleden

De faculteitsleden van ABU zijn gepromoveerd aan toonaangevende universiteiten over de hele wereld, waaronder MIT, Cornell, Duke, Purdue, University of Maryland, University of Wisconsin, University of Toronto, USC, Birmingham University, Florida Atlantic University, Florida State University, Universiteit van Arizona, Johannes Gutenberg University en Michigan University. *

* Een volledige lijst met faculteitsleden is beschikbaar op de ABU-website

ABU biedt een breed scala aan ondersteuning voor studenten

Double Major Degree

Aan Antalya Bilim University van Antalya Bilim University met de goedkeuring van de relevante raad van bestuur, kunnen studenten met een GPA van 2,8 of hoger en die behoren tot de top 20% van hun afdeling zich tegelijkertijd inschrijven voor twee verschillende niet-gegradueerde programma's, afstuderen met diploma's van beide programma's. Dubbele hoofdstudenten moeten alle verplichte vakken van het tweede hoofdprogramma volgen. Studenten kunnen zich inschrijven voor een dubbel majorprogramma in hun derde, vierde of vijfde semester.

Minor Degree

Aan Antalya Bilim University studenten met een GPA van 2,60 zich inschrijven voor een minorprogramma als ze voldoen aan de minimale cursus- en kredietcriteria die zijn vastgesteld door de raad van bestuur van het relevante college. Studenten die alle creditopleidingen met succes hebben afgerond, kunnen aan het begin van het derde, vierde, vijfde of zesde semester van hun major een lagere graad aanvragen.

Internationaal studentenbureau

Wanneer je naar Antalya Bilim University van Antalya Bilim University je er niet alleen voor, want onze universiteit heeft een "International Students Office" om te reageren op alle mogelijke zorgen van onze internationale studenten.

Ons kantoor biedt sociale en culturele evenementen die nieuw zijn in Antalya. Als internationale student krijg je de kans om verschillende culturen te verkennen, nieuwe ervaringen te ontdekken en nieuwe vrienden te maken tijdens de evenementen die worden georganiseerd door ons internationale studentenkantoor.

Onze universiteit wil de overgang naar Antalya Bilim University en het leven in Antalya zo soepel mogelijk maken

Locaties

Antalya

Address
Çıplaklı, Çıplaklı Mh. Akdeniz Blv. Pk:07190 Döşemealtı/antalya, 07190 Döşemealtı/Antalya,
Antalya, Antalya, Turkije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden