Lees de Officiële Beschrijving

OVER UNIVERSITEIT

Cankaya University is een snelgroeiende instelling voor hoger onderwijs in Ankara, de hoofdstad van Turkije. Toegewijd aan wetenschappelijk onderzoek, biedt de universiteit ook een gratis, multidimensionale en interactieve onderwijsleersfeer in verschillende onderwerpen. Door betrokken te raken bij academische studies op een plek waar westerse en oosterse culturen elkaar ontmoeten en verstrengeld raken om nieuwe syntheses te creëren, zal dit ongetwijfeld leiden tot motivatie en enthousiasme op het hoogste niveau.

De universiteit van Çankaya streeft naar kwalitatief hoogstaand hoger onderwijs en training volgens wereldnormen, waarbij kennis wordt geproduceerd en onderzoek en ontwikkeling op internationaal niveau wordt aangemoedigd, met inachtneming van de openbare dienstverlening binnen de primaire doelstellingen, het verhogen van personen die in het bijzonder van hun land en natie houden, maar de hele mensheid omarmen in het algemeen.

De boodschap van voorzitter van de raad van toezicht

Als de oprichters van de universiteit is het onze oprechte hoop en wens om in contact te treden met alle academische en administratieve leden alsook met de studenten als leden van dezelfde familie van Çankaya University.

De boodschap van de rector

De Universiteit van Çankaya heeft vier hoofddoelen: hoogwaardig onderwijs geven, wetenschappelijk onderzoek op internationale schaal doen, een innovatieve mindset aanmoedigen die zuivere onderzoeksresultaten omzet in praktische bruikbaarheid, en institutionele internationalisering verbeteren.

Faculteiten en departementen

Internationale overeenkomsten en uitwisselingsprogramma's

Bilaterale overeenkomsten

Door rekening te houden met het doel van internalisering, heeft Çankaya University verschillende overeenkomsten met universiteiten over de hele wereld.

De Universiteit van Çankaya en Rutgers University (New Jersey, VS), een van de toonaangevende staatsuniversiteiten in de Verenigde Staten, hebben een overeenkomst om academici, studenten en studenten uit te wisselen en om gezamenlijk onderzoek te ontwikkelen (R

Çankaya University heeft ook bilaterale overeenkomsten met Missouri University of Science

Erasmusovereenkomsten

Erasmus is het EU-programma ter ondersteuning van onderwijs, opleiding en sport in Europa. Het budget van € 14,7 miljard biedt jonge generaties kansen om te studeren, te trainen, ervaring op te doen en vrijwilligerswerk te doen in het buitenland. In dit kader heeft Çankaya University 64 Erasmus bilaterale overeenkomsten met 44 verschillende vooraanstaande universiteiten in 15 landen van de Europese Unie. Ga voor meer informatie naar http://iro.cankaya.edu.tr/karsilikli-anlasmalar/ . Niet alleen Turkse burgers maar ook internationale studenten hebben de kans om aan dit programma deel te nemen.

Vereiste documenten voor toepassing

  • Aanvraagformulier,
  • Een exemplaar van de examenlijst goedgekeurd door een notaris of een Turkse ambassade in het buitenland,
  • Een kopie van het High School-diploma, goedgekeurd door een notaris of een Turkse ambassade in het buitenland,
  • Het afschrift van de sollicitant, dat de cursussen en cijfers vermeldt, ondertekend door de directie van de High School, en de vertaalde versie goedgekeurd door een notaris of een Turkse ambassade in het buitenland,
  • Een fotokopie van het paspoort van de kandidaat en de vertaalde versie goedgekeurd door een notaris of een Turkse ambassade in het buitenland,
  • 2 pasfoto's van de aanvrager,
  • Aanmeldingstegoed Ontvangst waaruit blijkt dat de aanbetaling, 100 TL, is gestort op de bankrekening van Çankaya University: T. Vakıflar Bankası Meşrutiyet Filiaalnummer: TR280001500158007260429262 (voor elke programmavraag wordt 100 TL gestort en deze wordt niet terugbetaald). Ga voor meer informatie naar http://registrar.cankaya.edu.tr/

Campus leven

accommodatie

Naast de Balgat campus van Çankaya University, is een studentenhuis-Petek Kız Öğrenci Evi- met moderne faciliteiten en hoge normen, beschikbaar voor vrouwelijke studenten. In de Central Campus werden gloednieuwe slaapzalen voor zowel mannen als vrouwen en gehandicapte studenten ontworpen en geopend in het academisch jaar 2015-2016.

Sportfaciliteiten

Binnen de campus van de Çankaya University zijn er 2 sporthallen met Olympische kwaliteiten, 5 kleinere hallen, een voetbalveld met kunstgras, een semi-Olympisch overdekt zwembad en fitnesscentra. Tot de basisactiviteiten behoren basketbal, volleybal, tafeltennis, schaken, gymnastiek en squash.

Studentenclubs

Er zijn tientallen studentenclubs opgericht om de sociale vaardigheden van studenten te versterken en ervoor te zorgen dat een verscheidenheid aan evenementen wordt georganiseerd. Naast het inschrijven in een bestaande studentenclub worden studenten aangemoedigd om initiatief te nemen en hun eigen clubs op te richten.

vervoer

Çankaya University Balgat Campus ligt in het centrum van Ankara, dus de transportfaciliteiten zijn vrij frequent en betrouwbaar. Wat de centrale campus betreft, kunnen studenten en personeel profiteren van pendeldiensten van / naar bijna elk district van Ankara in de ochtenden en aan het einde van de schooldag. Er zijn ook pendeldiensten van / naar centrale campus van / naar Balgat Campus en het stadscentrum doordeweeks. Alle diensten zijn gratis.

Eten

Er zijn twee hoofdrestaurants en verschillende cafetaria's en kantines die dienen voor zowel studenten als personeel in Balgat en Central Campuses. Studenten en personeel krijgen traditionele Turkse gerechten geserveerd, evenals fastfood, sandwiches en snacks in deze food courts.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Cankaya University

Cankaya University 's Department of Management biedt een undergraduate programma dat leidt tot een Bachelor's Degree in aanvulling op vier afzonderlijke graduate ... [+]

Over de afdeling:

Cankaya University 's Department of Management biedt een undergraduate-programma dat leidt tot een bachelor-opleiding in aanvulling op vier afzonderlijke graduate-programma's (MBA, MSc in Human Resources Management en MSc in Marketing en Brand Management, samen met een PhD-programma in Management.) Management is toegewijd aan excellentie in onderwijs en onderzoek.

De afdeling werkt voortdurend aan het verbeteren van de cursusinhoud en de lesmethodologie om dit doel te bereiken. Studenten die deelnamen aan deze programma's krijgen actuele kennis van bedrijfstheorie en -praktijk. Studenten hebben ook de mogelijkheid om vertrouwd te raken met de andere disciplines door middel van een groot aantal keuzevakken.... [-]

Turkije Ankara
September 2019
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands