Lees de Officiële Beschrijving

HKU geschiedenis

Hasan Kalyoncu University van verschillende religies, talen, rassen, culturen en beschavingen zijn gemengd in Gaziantep, een belangrijk kruispunt van de historische Zijderoute, begon een nieuw leven als een college-georiënteerd in termen van "onderwijs, onderzoek en innovatie".

Het eerste opleidingsjaar Engineering and Architecture Faculty en Economics, Administrative and Social Sciences in de faculteit van drie secties begon op onze universiteit; Studiejaar 2011-2012 zijn twee nieuwe faculteitsafdelingen aan die faculteiten toegevoegd en begonnen studenten te ontvangen voor de faculteit Rechtsgeleerdheid en Gezondheidswetenschappen.

Het heeft als doel om afgestudeerden verschillen te laten accepteren als rijkdom, onderzoek, ondervraging, vanwege de wet en democratische waarden in de wereld die plaatsvindt in de competitieve markt. is bedoeld om afgestudeerden te geven. Offers alle mogelijke kansen om wetenschappelijke kennis te produceren om te delen met het publiek, besproken en een oplossing te vinden voor de problemen.

Visie

Een World Class University met een visie voor de toekomst

Hasan Kalyoncu University voorziet in zelfverzekerde, research-minded en ondernemende afgestudeerden die, vastbesloten om de morele waarden en deugden van de beschaving hoog te houden, goed gekwalificeerd zijn voor de uitdagingen van hun respectieve industrieën.

Hasan Kalyoncu University gelooft in de universaliteit van de wetenschap en streeft ernaar een hoger lerende instelling van groot respect en roem te zijn. De universiteit is klaar en bereid om haar toekomstige afgestudeerden te trainen voor een zeer competitieve wereld, waarin grenzen niet meer bestaan.107091_107066_manzara.jpg

Ons kwaliteitsbeleid

We trachten toekomstige generaties van excellentie te trainen die zullen bijdragen aan de sociaaleconomische ontwikkeling van zowel de regio als het land.

Waarom zou ik voor HKU kiezen?

Open to The World

Globalisering heeft de noodzaak gecreëerd voor universitaire studenten om kennis te hebben van verschillende landen, culturen en universiteiten. Op Hasan Kalyoncu University bieden we een aantal uitstekende interculturele mogelijkheden voor onze studenten, zoals:

  • Studenten helpen om een deel van het Engelse voorbereidingsprogramma in het buitenland te studeren.
  • Deelname aan Erasmus-uitwisselingsprogramma's om een deel van hun opleiding aan de universiteiten van de landen van de Europese Unie te voltooien.
  • Het delen van dezelfde campus met docenten en studenten uit verschillende culturen.
  • Het organiseren van wederzijdse bezoeken aan universiteiten van over de hele wereld.

Samen zijn we sterker!

In overeenstemming met de strategie van de Europese Unie met betrekking tot de vorming van op kennis gebaseerde maatschappijen, blijven we nauwe, actieve en duurzame relaties opbouwen met het bedrijfsleven. Voor dit doel ontwerpen we onze afdelings-syllabi om te voldoen aan de eisen van de dynamische en complexe economieën van vandaag.

We hebben cursussen die docenten, managers en experts uit de bedrijfswereld bij elkaar brengen en die de relaties tussen onze universiteit en de wereld van handel en industrie bevorderen. Inderdaad: "Samen zijn we sterker!"

Altijd ondersteuning voor jou

HKÜ CASE (Centre for Academic Support and Employability)

Hasan Kalyoncu University heeft het "Centre for Academic Support and Employability" opgericht om u te voorzien van effectieve strategieën voor loopbaanplanning en werkgelegenheid.

Altijd hoger

Als onderdeel van onze afstudeerprogramma's in de Instituten voor Sociale en Natuurwetenschappen, hebben we zowel Masters als Ph.D. programma's.

Multidirectionele ontwikkeling

Het Double Major-programma van de Hasan Kalyoncu University stelt studenten in staat dubbele graden te Hasan Kalyoncu University . Bijvoorbeeld, terwijl het bestuderen van economie een student cursussen in bedrijfsbeheer ook kan nemen, potentieel die met graden in zowel Economie als Business Management een diploma behaalt. Het minorprogramma biedt studenten de mogelijkheid om zich in te schrijven voor cursussen van verschillende afdelingen, waardoor hun kennis op het gewenste gebied wordt vergroot.

Voor een gezond leven

Medewerkers en studenten kunnen profiteren van een scala aan sportmogelijkheden op het terrein, zowel in hun vrije tijd als door georganiseerde activiteiten. Participatie wordt aangemoedigd als een waardevolle bijdrage aan onze lichamelijke gezondheid en mentaal welzijn.

Onze campus beschikt momenteel over een voetbalveld, basketbal, volleybal en tennisbanen en tafeltennisfaciliteiten. Verdere geplande ontwikkelingen zijn een sporthal, binnen- en buitenzwembaden en een golfbaan. Na voltooiing van de voorgestelde sportschool zal functie; stap- en aerobicslessen, gymnastiek, squash, kunstmatige klimmuur, persoonlijke gym, cafetaria, winkels en massage- en saunaruimtes.

Het is ook de bedoeling dat cursussen voor sportontwikkeling, in alle bovengenoemde faciliteiten, worden gehouden voor de studenten en het personeel.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Hasan Kalyoncu University

Het architectuurprogramma aan de Hasan Kalyoncu University omvat de kunst van het maken. We zijn toegewijd aan de traditionele rol van de beoefenaar en bouwmeester: gebou ... [+]

Het architectuurprogramma aan de Hasan Kalyoncu University omvat de kunst van het maken. We zijn toegewijd aan de traditionele rol van de beoefenaar en bouwmeester: gebouwen ontwerpen en bouwen die bijdragen aan de maatschappij en het leven van mensen verrijken. Daartoe bevordert het curriculum onderzoek en ontwerp op basis van de verbanden tussen conceptuele kaders en de tastbare aard van architectuur. Door middel van rigoureus onderzoek naar de geschiedenis, theorie en materiële cultuur van de gebouwde omgeving betrekken studenten design als een samensmelting van de kunst en wetenschap van het bouwen.

HKU biedt een prachtige omgeving voor architectuuronderwijs. Studenten ervaren de culturele rijkdom en een gevarieerd wandtapijt van zowel traditionele als hedendaagse gebouwen. Ze leren over de kansen en verantwoordelijkheden die inherent zijn aan de rol van de architect als vormmaker van de gebouwde omgeving terwijl ze de diepgaande impact van architectuur op individuen, gemeenschappen en samenlevingen ontdekken.... [-]

Turkije Gaziantep
Open Inschrijving
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

Om te slagen, moeten civiel ingenieurs creativiteit en originaliteit koppelen aan een diep begrip van technische onderwerpen, evenals bredere gebieden zoals duurzaamheid, ... [+]

Om te slagen, moeten civiel ingenieurs creativiteit en originaliteit koppelen aan een diep begrip van technische onderwerpen, evenals bredere gebieden zoals duurzaamheid, ontwerp en beheer. Hasan Kalyoncu University Civil Engineering afdeling, je zult kernvakken bestuderen zoals structurele, vloeistof- en grondmechanica, engineeringontwerp en bouwmanagement; evenals opkomende onderwerpen die cruciaal zijn voor de toekomst van de samenleving, zoals klimaatverandering; gebruik en beheer van bronnen; en intelligente en toekomstbestendige infrastructuur.

In je eerste twee jaar, zal je je richten op het ontwikkelen van fundamentele vaardigheden die ten grondslag liggen aan je latere studie en toekomstige carrière. Er is een mix van theoretische kennis gekoppeld aan praktische ervaring.... [-]

Turkije Gaziantep
Open Inschrijving
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

Computeringenieurs ontwerpen, ontwikkelen en beheren systemen die informatie verwerken, opslaan en overbrengen. Deze systemen omvatten personal computers, werkstations, m ... [+]

Computeringenieurs ontwerpen, ontwikkelen en beheren systemen die informatie verwerken, opslaan en overbrengen. Deze systemen omvatten personal computers, werkstations, mainframe-computers, computernetwerken en al hun verschillende componenten. Computeringenieurs zijn met name betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van "ingebedde" computers die worden gebruikt in vliegtuigen, auto's, communicatieschakelsystemen, biomedische instrumenten, industriële robots en huishoudelijke apparaten. Het ontwerpen van deze systemen werpt zowel hardware- als softwareproblemen op, een computeringenieur heeft meestal de hardware-achtergrond van een elektrotechnisch ingenieur en de softwareachtergrond van een computerwetenschapper.... [-]

Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

De Afdeling Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen betrekt studenten bij de studie van hoe mensen zichzelf regeren - van de kleinste gemeenschappen tot he ... [+]

De Afdeling Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen betrekt studenten bij de studie van hoe mensen zichzelf regeren - van de kleinste gemeenschappen tot het internationale systeem. In de gemeenteraad, de zalen van het Congres of de Verenigde Naties, zijn de grote politieke vragen hetzelfde: hoe verzoen ik individuele aspiraties en gemeenschapsbehoeften, vrijheid en gelijkheid, autoriteit en rechtvaardigheid, participatie en macht.

De afdeling biedt studenten een major in de politieke wetenschappen en een andere in internationale betrekkingen. We bieden ook minderjarigen aan in Politieke Wetenschappen, Internationale Betrekkingen en Rechtvaardigheid en Samenleving.

... [-]
Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

HKU elektrische en elektronische engineering graad verkent de fundamenten van elektrische en elektronische engineering, met inbegrip van elektrische circuits, controle en ... [+]

HKU elektrische en elektronische engineering graad verkent de fundamenten van elektrische en elektronische engineering, met inbegrip van elektrische circuits, controle en instrumentatie, elektromagnetische golven en communicatie netwerken ontwerp.

Je leert ook over baanbrekende benaderingen op dit gebied en hoe je deze kunt toepassen op echte problemen. Een project in een onderwerp van uw keuze zal helpen uw professionele vaardigheden te ontwikkelen door middel van modules die zijn ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in engineering.

In je eerste twee jaar, zal je je richten op het ontwikkelen van fundamentele vaardigheden die ten grondslag liggen aan je latere studie en toekomstige carrière. Er is een mix van theoretische kennis gekoppeld aan praktische ervaring.... [-]

Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Hasan Kalyoncu University

Het Engelstalig onderwijsprogramma (ELE) heeft als doel goed opgeleide leraren Engels te onderwijzen en op te leiden met kritische en creatieve denkvaardigheden die een b ... [+]

Het Engelstalig onderwijsprogramma (ELE) heeft als doel goed opgeleide leraren Engels te onderwijzen en op te leiden met kritische en creatieve denkvaardigheden die een bijdrage kunnen leveren aan de Engelse taaleducatie op lokaal en internationaal niveau. In het kader van taalonderwijs, literatuur, algemene kennis en wetenschappelijke cursussen, zullen onze studenten zo worden opgevoed dat ze de interdisciplinaire relaties kunnen internaliseren.

ELE biedt een verscheidenheid aan keuzevakken met betrekking tot de behoeften en interesses van studenten, naast de verplichte vakken voor professionele vereisten, cursussen voor onderwijswetenschappen en universitaire hoofdprogramma's. Cursussen tweede vreemde taal bieden studenten de mogelijkheid om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.... [-]

Turkije Gaziantep
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Turkije