Mevlana University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze oprichters organisatie Gevher Sultan Onderwijs, Onderzoek, Cultuur en Health Foundation (GESAV), werd opgericht in 2007, en de oprichting van Mevlana University werd gestart vanaf dat moment, het nemen van de eerste stap in het educatieve leven van ons land in juli 2009. Onze universiteit neemt het de naam van de prominente afgezant van universele humanitaire waarden, Hazrat Mevlana Jalaluddin Rumi, met als is het uiteindelijke doel om één van de toonaangevende universiteiten uit het oogpunt van de kwaliteit van onderwijs, cultuur, kunst, zijn evenals inter- beschaving dialoog, vrede en tolerantie activiteiten gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en publicatie.

De 114 bylaw van de wet nummer 5193, gepubliceerd in het Staatsblad dd 07.07.2009, stelt de organisatie van onze universiteit, opgericht door Gevher Sultan Onderwijs, Onderzoek, Cultuur en Health Foundation. Er zijn zes faculteiten, een College, een Vocational School, drie instituten en twee Centers.

Academische Participaties in het organigram - Faculteit Ingenieurswetenschappen - Universiteit van Health Care Sciences - Faculteit Educatie - Vocational School - Faculteit der Rechtsgeleerdheid - Instituut van Wetenschappen - Faculteit Bedrijfskunde - Instituut voor Sociale Wetenschappen - Faculteit Geneeskunde - Institute of Health Sciences

Locaties

Turkije online

Address
Turkije online, Turkije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: