Nisantasi University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn een grote familie te geloven dat het leven is het product van dromen, dromen aanleiding geven om doelen en doelen aanleiding geven tot het leven, en we grenzen niet alleen het hart, maar ook erg aan het werk.

Als requisiteness van het doen van een werk waarvan de output is de wetenschap, we geloven in de kracht van het zien, anders kijken, veranderen en transformeren. We maken een grote inspanning om onze doelstelling van het veranderen van het leven van elke persoon het aanraken van ons in de richting van zijn / haar doelen en dromen te bereiken, en verfraaien vooral onze omgeving en ons land en vervolgens de hele wereld.

Op deze manier bereiden we onze studenten niet alleen om cursussen, maar ook om het leven; We leren ze niet alleen het curriculum, maar ook hun beroep, helpen we hen het leven te ervaren. Als wereldwijde universiteit, we opleiden mensen van de wereld, die de bescherming van hun nationale waarden. We zijn een universiteit die niet wordt omringd door vier muren, noch een gesloten onderwijsinstelling, maar open voor het leven, het milieu en de hele wereld en ademt elk moment.

Wij bieden kansen voor onze studenten om ze zichzelf, hun dromen te leren kennen en te bepalen van hun doelen. Daarnaast moedigen we ze om te veranderen en te ontwikkelen samen met ons en de hele wereld. Al met al, we weten dat dromen veranderen levens. Als iemand zichzelf verandert, dan is de wereld verandert.

Locaties

Istanbul

Nişantaşı Üniversitesi

Address
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 Istanbul, Istanbul, Turkije
Telefoonnr.
+90 212 210 1010