Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Als onderzoeksuniversiteit opent Özyeğin University altijd nieuwe horizonten en biedt nieuwe mogelijkheden voor studenten om hen in staat te stellen hun ware competenties te ontdekken. In een zoektocht om zijn afgestudeerden op te laten vallen en anderen een stap voor te zijn, biedt Özyeğin een innovatief onderwijsmodel dat waarde toevoegt aan zijn studenten. De belangrijkste missie van Özyeğin University is om zijn studenten voor te bereiden op vindingrijke afgestudeerden in de zakenwereld, ervoor te zorgen dat ze meer dan één vreemde taal kennen, nieuwe vaardigheden verwerven door sociale activiteiten, zichzelf blijven ontwikkelen, hun globale visie uit te breiden voordat ze afstuderen via internationale stage of uitwisselingsprogramma's, en altijd ten dienste staan van de samenleving.

Stichting Geschiedenis

De Hüsnü M. Özyeğin Foundation begon haar inspanningen om de Özyeğin-universiteit in het najaar van 2005 op te richten. De basis voor de Özyeğin-universiteit omvatte uitgebreide onderzoeken met meer dan 500 onderwerpen, waaronder zakenmensen, docenten en universitaire en middelbare scholieren, naast een studie over "Sectoren en beroepen ontwikkelen in Turkije en in de wereld". Op basis van de resultaten van deze onderzoeken begon ARAMA Consulting met het ontwerpproces. De fundamentele waarden en visie van de universiteit werden besproken en geïdentificeerd in samenwerking met alle belanghebbenden. Özyeğin University heeft zijn visie vormgegeven door middel van een reeks workshops. Meer dan 300 deelnemers woonden deze workshops bij, waaronder zakenmensen, docenten, universiteitsstudenten en pas afgestudeerden.

In overeenstemming met zijn collectief gevormde visie, werd Özyeğin University officieel opgericht op 18 mei 2007 om te dienen als een unieke universiteit die zou bijdragen tot sociale ontwikkeling door middel van zijn moderne onderwijssysteem, innovatieve structuur geïntegreerd met het leven, academische benadering verweven met sectoren, en academische programma's dienovereenkomstig aangepast.

Özyeğin University verwelkomde zijn eerste studenten op zijn Altunizade Campus in september 2008 en opende de deuren van zijn Çekmeköy Campus in september 2011.

Çekmeköy Campus

De Özyeğin University Çekmeköy Campus is een stille, vredige en rustige universiteitscampus. De OzU Çekmeköy Campus werd opgericht door een toonaangevend architectenbureau, dat ook de gebouwen van de University of Cambridge en Princeton University ontwierp en is de eerste LEED-gecertificeerde campus van Turkije. Gelegen op 280.000 vierkante meter grond, biedt de campus alle voorzieningen en faciliteiten die nodig zijn om de academische ontwikkeling van studenten te bevorderen, en hun blootstelling aan sociale, sportieve en culturele evenementen, door zijn stille en comfortabele studiezalen, moderne klaslokalen en laboratoria, Atletencentrum van 15.000 vierkante meter, een bibliotheek van 2.600 vierkante meter en twee auditoria met respectievelijk een capaciteit van 350 en 372 personen.

Visie

Wij zijn een financieel toegankelijke en ondernemende onderzoeksuniversiteit. In al onze programma's streven we ernaar nationaal en internationaal erkend te worden als een van de top-tien in Turkije, Oost-Europa en het Midden-Oosten, en een van de 200 beste van de wereld. Onze afgestudeerden zullen bekend staan om een direct verschil te maken voor hun werkgevers.

Missie

De missie van Özyeğin University is om kennis te creëren, te delen en toe te passen in dienst van de samenleving. Onze agenda voor toegepast onderzoek creëert nuttige kennis. We delen onze kennis via onze educatieve programma's die het leven van onze studenten veranderen. Toepassing van deze kennis genereert economische voordelen voor de samenleving door startende en spin-out bedrijven en door verbeterde efficiëntie en productiviteit voor bestaande bedrijven.

Basiswaarden

De leidende waarden van Özyeğin University zijn vrijheid, flexibiliteit, multidimensionaliteit en toegankelijkheid.

  • De universiteit zal een voorstander zijn van academische vrijheid en institutionele autonomie.
  • De universiteit biedt uitgebreide flexibiliteit aan studenten, medewerkers en instellingen waarmee wordt samengewerkt. Met kenmerken zoals flexibele structuren, dynamische programma's en vrijheid bij de keuze van cursussen, zal de universiteit haar studenten en onderzoekers de mogelijkheid bieden om zich aan te passen aan het snel veranderende bedrijfsleven, evenals onderwijs- en onderzoeksmogelijkheden die kunnen worden aangepast in overeenstemming met individuele verschillen.
  • De universiteit zal een multidimensionale aanpak hanteren die verschillende mogelijkheden en kenmerken zal bieden en een omgeving zal ontwikkelen met verschillende culturen en standpunten. De universiteit evolueert in een omgeving van diversiteit door verschillende mogelijkheden te bieden voor interculturele uitwisseling en om creativiteit, leren en ontdekken te ondersteunen. In dit verband zal groot belang worden gehecht aan internationale uitwisselingsprogramma's voor studenten en professoren en internationale academische samenwerking.
  • Met een effectief operatie- en financieel ondersteuningsmodel zal de universiteit financieel toegankelijk zijn voor studenten uit verschillende delen van Turkije en de regio. Dankzij een effectief beurzensysteem biedt de universiteit kansen voor briljante en succesvolle studenten met beperkte middelen; daarnaast creëert het in het kader van een innovatief kredietsysteem kansen voor de studenten die bereid zijn om de financiële verantwoordelijkheid voor hun studie op zich te nemen.

Non-discriminatie verklaring

Özyeğin University neemt academisch en administratief personeel aan en geeft studenten toegang ongeacht geslacht, ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst, geloofsovertuiging, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit en discrimineert niet op basis van geslacht, ras, kleur, nationale of etnische afkomst, geloofsovertuiging, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid of genderidentiteit bij de administratie van haar onderwijs- en werkgelegenheidsbeleid, haar studiebeurs of door de universiteit gesponsorde programma's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Ozyegin University

De snel veranderende concurrentiewereld vereist individuen die creatieve kennis kunnen genereren, gebruiken en beheren. Het hoofddoel van het programma voor niet-gegradue ... [+]

Overzicht

FOCUSING OP HET BEDRIJFSLEVEN VAN VANDAAG EN MORGEN

De snel veranderende concurrentiewereld vereist individuen die creatieve kennis kunnen genereren, gebruiken en beheren. Het hoofddoel van het niet-gegradueerde Business Administration-programma is om studenten een managementvisie te bieden die de eisen van vandaag en de stijgende waarden van morgen kan combineren, en om leidinggevende kaderleden op te leiden die in staat zijn leidende functies in de bedrijfswereld op zich te nemen evenals ondernemers die zouden zijn de drijvende kracht van de economie.

Tijdens hun eerste en tweede jaar, studenten deelnemen aan cursussen overwegend samengesteld uit basiscursussen en vereiste programma cursussen. Vanaf het tweede jaar volgen de studenten een reeks Sectoral Solutions-cursussen, waar ze zich in eerste instantie vertrouwd maken met verschillende bedrijfssectoren zoals financiële dienstverlening, gezondheidszorg of de productie van consumenten- en industriële goederen. Tijdens hun derde en vierde jaar volgen studenten voornamelijk keuzevakken.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

De studie van de economie legt uit hoe mensen keuzes maken en helpt ons maatschappelijke, bedrijfsgerelateerde en mondiale problemen te begrijpen. Economie is een bijzond ... [+]

Overzicht

De studie van de economie legt uit hoe mensen keuzes maken en helpt ons maatschappelijke, bedrijfsgerelateerde en mondiale problemen te begrijpen. Economie is een bijzonder nuttige major in de steeds veranderende wereldwijde arbeidsmarkt van vandaag. Een diploma in de economie biedt probleemoplossende en analytische vaardigheden, die van toepassing zijn in vele beroepen en loopbanen.

Het doel van het programma is om de beslissingen van bedrijven en consumenten te begrijpen, evenals de implicaties en oorzaken van economische kwesties. De Faculteit Economie van de Universiteit van Özyeğin University zich in voor het leveren van eersteklas niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's en voor het produceren van kwalitatief hoogstaand economisch onderzoek.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Özyeğin University heeft haar International Business and Trade-programma gelanceerd, met een ambitieus doel om de mondiale experts van morgen op te leiden die zouden vold ... [+]

Overzicht

Özyeğin University heeft haar International Business and Trade-programma gelanceerd, met een ambitieus doel om de mondiale experts van morgen op te leiden die zouden voldoen aan de eisen en de uitdagingen van de internationale zakenwereld. Het programma is er vooral op gericht om zijn studenten de nodige vaardigheden en hulpmiddelen te bieden om concurrerend te worden in een sterk geglobaliseerde wereld. Het programma vereist dat de studenten een expertisegebied kiezen, waar de studenten vertrouwd raken met de sociale structuur van de regio, de taal en, belangrijker, de bedrijfspraktijken. Om praktische ervaring op te doen moedigt de afdeling studenten aan om stage te lopen of hun opleiding voort te zetten in prestigieuze bedrijven, universiteiten of instellingen in hun geselecteerde expertisegebieden.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Welkom bij de afdeling Internationale Betrekkingen van de Özyeğin University van Özyeğin University . Internationale Betrekkingen is een subveld van sociale wetenschappen ... [+]

Overzicht

Welkom bij de afdeling Internationale Betrekkingen van de Özyeğin University van Özyeğin University . Internationale Betrekkingen is een subveld van sociale wetenschappen dat verschillende interdisciplinaire methoden gebruikt die zijn ontleend aan geschiedenis, economie en sociologie om de relaties te bestuderen tussen internationale actoren zoals staten, internationale organisaties, multinationale ondernemingen en niet-gouvernementele organisaties. Afgezien van de theoretische en empirische aspecten van deze relaties, bestuderen internationale relaties ook hun geografische en regionale rollen. De interactie die voortvloeit uit deze relaties resulteert in bepaalde fenomenen, zoals internationale en regionale veiligheid, migratie, veranderende concepten in internationaal recht, oorlogsmisdaden, wederopbouw na een conflict en staatsopbouw.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

In een tijd van integratie van de wereldmarkten is er meer concurrentie en enorme kansen. Naarmate de financiële dienstensector blijft evolueren, groeit ook de behoefte a ... [+]

Overzicht

Een goed functionerende financiële sector is niet alleen een resultaat van economische ontwikkeling, maar ook een van de belangrijkste drijfveren voor duurzame groei.

In een tijd van integratie van de wereldmarkten is er meer concurrentie en enorme kansen. Naarmate de financiële dienstensector blijft evolueren, groeit ook de behoefte aan gekwalificeerd personeel. Om ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden slagen in een zeer concurrerende markt die expertise en betrouwbaarheid waardeert, zijn we toegewijd aan het bevorderen van hun kennis, vaardigheden en capaciteiten.

Het undergraduate International Finance-programma met zijn gerenommeerde faculteit, een sterk curriculum en banden met de financiële sector heeft tot doel professionals af te studeren die zich bewust zijn van de huidige economische en sociale uitdagingen. Onze missie is onze studenten uitrusten met de tools en vaardigheden die nodig zijn voor hun toekomstige loopbaan en hen de basis bieden die ze nodig hebben om bekwame leidinggevenden te worden die een leidende rol zullen spelen in hun professionele en dagelijkse leven... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het undergraduate Management Information Systems-programma is gericht op het cultiveren van eersteklas afgestudeerden die in staat zijn om te voldoen aan de behoeften van ... [+]

Overzicht

Het undergraduate Management Information Systems-programma is gericht op het cultiveren van eersteklas afgestudeerden die in staat zijn om te voldoen aan de behoeften van bedrijven voor het creëren, opslaan, verkrijgen en delen van informatie; die beschikken over zeer geavanceerde vaardigheden en competenties om de nodige methoden, processen en systemen te plannen, ontwerpen, installeren en beheren die nodig zijn om aan dergelijke informatiebehoeften te voldoen, zowel voor bedrijven als voor hun eigen ondernemingen; en die in staat zijn dergelijke behoeften te identificeren, te vervullen en te beheren door technische, economische en strategische analyses uit te voeren.

Deskundige in technologie en zaken... [-]
Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het undergraduate Entrepreneurship-programma is erop gericht om 'onafhankelijke', 'zakelijke' en 'sociale' ondernemers voor te bereiden die de drijvende krachten achter o ... [+]

Overzicht

Het undergraduate Entrepreneurship-programma is erop gericht om 'onafhankelijke', 'zakelijke' en 'sociale' ondernemers voor te bereiden die de drijvende krachten achter ontwikkeling zullen zijn met de innovaties die ze volbrengen, evenals de hoeveelheid zakelijke en werkgelegenheidskansen die ze creëren.

Het programma tracht studenten uit te rusten met de nodige opleiding en capaciteiten om potentiële zakelijke kansen te vinden en te beoordelen, en deze om te zetten in verhandelbare en duurzame economische producten en diensten en zo nieuwe zakelijke kansen en werkgelegenheid te creëren. Met het doel om het bewustzijn van studenten in ondernemerschap te vergroten, biedt het programma niet alleen studenten voldoende kansen en faciliteiten om ondernemerschapsvaardigheden te verwerven en / of te ontwikkelen, maar leert het hen ook ondernemend gedrag, houding en vaardigheden.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

De missie van het Özyeğin University psychologieprogramma van Özyeğin University is om bij te dragen aan de oplossing van sociale problemen door psychologische kennis die ... [+]

Overzicht

De missie van het Özyeğin University psychologieprogramma van Özyeğin University is om bij te dragen aan de oplossing van sociale problemen door psychologische kennis die door zijn dynamische en bekwame faculteitsleden is geproduceerd over te brengen naar elk aspect van het leven en nieuwe psychologen te produceren om te werken in de theoretische en praktische domeinen van de psychologie. Wij streven ernaar universeel onderwijs aan te bieden door rekening te houden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van psychologie en met de behoeften van het land; en een leer- en oefenomgeving creëren voor onze studenten om hun professionele kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en hun academische en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Ozyegin University

Het Undergraduate Aviation Management-programma is trots op zijn rijke curriculum, ontworpen om een sterke basis te bouwen in zowel management als luchtvaart via een reek ... [+]

Overzicht

Het Undergraduate Aviation Management-programma is trots op zijn rijke curriculum, ontworpen om een sterke basis te bouwen in zowel management als luchtvaart via een reeks hoofd- en kerncursussen. Het uitgebreide curriculum van het programma introduceert studenten op het gebied van management en luchtvaart, en voorziet hen van diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden die op beide gebieden vereist zijn. Het Undergraduate Aviation Management-programma is ook verrijkt met een gevarieerde set keuzevakken in verschillende disciplines, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om zich te specialiseren in hun interessegebied. Met een echt internationale visie, streeft het programma ook naar internationale uitwisselings- en stagemogelijkheden voor studenten met vooraanstaande academische records.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program streeft naar het cultiveren van een nieuwe generatie ingenieurs met diepgaande kennis en uitgebreide capaci ... [+]

Overzicht

Het Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program streeft naar het cultiveren van een nieuwe generatie ingenieurs met diepgaande kennis en uitgebreide capaciteit om geavanceerde technologieën voor civieltechnische toepassingen te gebruiken; uitgerust met brede vaardigheden op het gebied van specialisatie in termen van zowel ontwerp als praktijk; gewijd aan persoonlijke, culturele en sociale waarden; tonen van intens enthousiasme en een sterk verlangen om na te denken, vragen te stellen en te leren. Onze afgestudeerden hebben het voorrecht posities in te nemen op verschillende gebieden van de civiele techniek die een diepgaande specialisatie vereisen in de steeds veranderende zakelijke wereld.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

De afdeling Communication Design, die voor het eerst in Turkije is opgericht binnen de faculteit Architectuur en Design, biedt een vierjarig undergraduate-programma aan d ... [+]

Overzicht

De afdeling Communication Design, die voor het eerst in Turkije is opgericht binnen de faculteit Architectuur en Design, biedt een vierjarig undergraduate-programma aan dat is gericht op het begrijpen van de principes, theorieën en de praktijk van communicatieontwerp met het doel ideeën over te brengen en informatie bestaande uit beeld, tekst en geluid in de meest efficiënte vorm. Omvat gebieden zoals informatiearchitectuur, interactief interfaceontwerp, multimediatoepassingen, nieuwe generatie van communicatietechnologieën en interactieve tentoonstellingssystemen, dit programma is in onderlinge ondersteuning met andere afdelingen binnen de faculteit. Onze studenten kunnen, naast het verwerven van een sterke achtergrond in principes voor communicatieontwerp, worden uitgerust met interdisciplinaire kennis die een breed domein omvat, of door diepgaande kennis te verwerven via ons modulaire programma, kunnen worden gediplomeerd als experts in een persoonlijk gericht veld.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Undergraduate Program in Computer Science verwelkomde zijn eerste studenten in september 2010. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd onder begeleidin ... [+]

Overzicht

Technologie is een onmisbaar onderdeel van ons leven geworden en we zijn verslaafd aan technologie geworden. Dit kan de indruk wekken dat we nu meer dan ooit het bevel voeren over technologie en wetenschap. Maar hoe nauwkeurig is het? Er is een gevaar voor technologische verslaving: het kan het denken, uitvindingen en creativiteit beperken en uiteindelijk de kracht van de productie van wetenschap en technologie verzwakken. De missie van een technische faculteit zou dus moeten zijn om onze jeugd te transformeren van technologiegebruikers naar technologievaardigmakers in de uitgestrekte oceaan van technologie. Ingenieurs die we koesteren, moeten weten dat ten minste de helft van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om de mobiele telefoon te maken die ze in hun handen hebben, eigenlijk in hun eigen gedachten ligt. Hun gegronde zelfvertrouwen en kennisopbouw zullen zeker een verschil maken in hun toekomstige ondernemingsactiviteiten en hun toetreding tot de academische wereld door middel van wetenschappelijke productie. Het moet bekend zijn dat achter elk succesvol technologisch initiatief mensen schuilgaan die de accumulatie van kennis, hard werken en rationeel denken als hun primaire principes hebben aangenomen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is 'een goed idee' nooit genoeg om zelf een technische gigant te creëren. Met dit in gedachten leren we onze studenten dat leren, vragen stellen en analyseren de belangrijkste manieren van denken zijn. Terwijl we dat doen, bereiden we ze ook voor als ondernemersingenieurs, helpen ze om geïntegreerd te worden in de industrie en ontdekken we onze studenten die in... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Undergraduate-programma in Electric Elektronic Engineering verwelkomde de eerste studenten in september 2009. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd o ... [+]

OverzichtUndergraduate-programma in Electric Elektronic Engineering verwelkomde de eerste studenten in september 2009. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd onder begeleiding van het ABET-criterium met het onderzoek van vooraanstaande computerwetenscholen in de wereld en Turkije, in overeenstemming met remaks van alle belanghebbenden en consultants. Onze afdeling omvat ook Bologna-standarts in haar structuren. In het licht van een nieuwe beoordelingsfase die in 2014 werd uitgevoerd, hebben we besloten te worden beoordeeld door MÜDEK (Vereniging voor Evaluatie en Accreditatie van Engineering-programma's)Educatieve doelstellingenOnze afgestudeerden zullen in staat zijn omwerken als elektrische elektronische ingenieurs, onderzoekers of managers in nationale of internationale bedrijven,het volgen van master- of doctorstitels in elektrische elektronische ingenieurs, of een verwant veld, in graduate scholen wereldwijd, en uiteindelijk faculteitsfuncties in de academische wereld, ennieuwe producten ontwikkelen op basis van de ontwikkelingen in elektrische elektronische ingenieurs en / of nieuwe hightechbedrijven starten.Programma-uitkomstenOnze studenten zullen de onderstaande kennis, vaardigheden en gedrag verkrijgen op het moment van hun afstuderen.Basisuitkomsten 1. Vermogen om effectief te communiceren en een rapport in het Turks en Engels te schrijven en presenteren. 2. Vermogen om individueel te werken, en in intra-disciplinaire en multidisciplinaire teams. 3. Erkenning van de noodzaak van levenslang leren en het vermogen om toegang tot informatie te krijgen, de ontwikkelingen in wetenschap en technologie te volgen en zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden. 4. Kennis van projectmanagement, risicobeheer, innovatie en veranderingsmanagement, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling. 5. Bewustzijn van sectoren en het vermogen om een businessplan op te stellen. 6. Het begrijpen van professionele en ethische... [-]
Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. ... [+]

Overzicht

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. Deze vier (4) jaar durende opleiding is geïntegreerd met restaurantmanagement en is uniek in Turkije. Het programma biedt een solide basislijn met fundamentele cursussen over culinaire kunsten, gevolgd door een verrijkte reeks cursussen over geavanceerde gastronomietechnieken; en introduceert later studenten in restaurantbeheer. Tijdens hun vierjarige studieperiode leren studenten de geheimen van de culinaire wereld kennen en krijgen praktische ervaring door hun theoretische kennis in toegepaste cursussen in de praktijk te brengen.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het Undergraduate Hotel Management Program van de Özyeğin University School of Applied Sciences is een 4-jarig academisch programma gelanceerd als de eerste in zijn soort ... [+]

Overzicht

Het Undergraduate Hotel Management Program van de Özyeğin University School of Applied Sciences is een 4-jarig academisch programma gelanceerd als de eerste in zijn soort in Turkije met de publiekelijk aangekondigde doelstelling om tot de top twintig (20) internationale academische programma's op dit gebied te behoren tegen het jaar 2020.

Het protocol ondertekend tussen het Özyeğin University Undergraduate Hotel Management Program en Swissôtel Hotels

Verder heeft het Undergraduate Hotel Management Program van de Özyeğin University School of Applied Sciences ook aanzienlijke inspanningen geleverd om zijn Adviesraad, de enige in zijn soort in de wereld, te vestigen, die 12 actieve, ervaren leiders van de horeca- en toerismebranche samenbrengt, het houden van de eerste vergadering, en het oproepen van het begin van zijn werk op 16 juli 2009. Onze raad van advies is vandaag trots op zijn achttien (18) leden die onze studenten van het Undergraduate Hotel Management begeleiden als mentor.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Undergraduate-programma in Industrial Engineering verwelkomde zijn eerste studenten in september 2009. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd onder be ... [+]

Over ons

Undergraduate-programma in Industrial Engineering verwelkomde zijn eerste studenten in september 2009. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd onder begeleiding van het ABET-criterium met het onderzoek van toonaangevende scholen voor industriële techniek in de wereld en Turkije, in overeenstemming met opmerkingen van alle belanghebbenden en consultants. Onze afdeling omvat ook de normen van Bologna in haar structuren. In het licht van een nieuwe beoordelingsfase die in 2014 werd uitgevoerd, hebben we besloten te worden beoordeeld door MÜDEK (Vereniging voor Evaluatie en Accreditatie van Engineering-programma's)

Educatieve doelstellingen

Onze afgestudeerden zullen in staat zijn om... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het beroep van Industrial Design is gericht op het oplossen van de problemen van mensen, het verbeteren van hun levenskwaliteit en het leven aangenamer te maken met het o ... [+]

Overzicht

Industrieel Ontwerp Beroep

Het beroep van Industrial Design is gericht op het oplossen van de problemen van mensen, het verbeteren van hun levenskwaliteit en het leven aangenamer te maken met het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve producten, diensten en systemen. Het analyseren van de bestaande ervaringen van gebruikers, het verbeteren van gebroken ervaringen en het voorstellen van nieuwe gebruikerservaringen, vormen de kern van dit vak. Een breed scala aan producten, diensten en systemen die we dagelijks gebruiken, zijn de resultaten van dergelijke inspanningen. Deze omvatten de CocaCola-fles die een merkpictogram werd, Sony Walkman, waardoor de muziekluisterpraktijk en de Apple iPhone werden gewijzigd die onze interactie met telefoons opnieuw definieerden. Deze voorbeelden benadrukken ook het brede werkveld van de industriële ontwerpers. De unieke sociale en culturele context van Turkije verbreedt zelfs de toepassing van industrieel ontwerp in ons land. Naast de nadruk op ontwikkeling en economische groei, hebben bedrijven hun aandacht gericht op industrieel ontwerpen om met innovatieve oplossingsvoorstellen te komen. In dit aspect wordt industrieel ontwerp geëvalueerd als de nieuwe bron van innovatie, en dus de concurrentie.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Het Interior Architecture and Environmental Design Programme van de Ozyegin University Faculteit Architectuur en Design streeft ernaar haar afgestudeerden voor te bereide ... [+]

Overzicht

Het Interior Architecture and Environmental Design Programme van de Ozyegin University Faculteit Architectuur en Design streeft ernaar haar afgestudeerden voor te bereiden als interieurarchitecten die veel nadruk leggen op ecologische, sociale en economische duurzaamheid, door de duurzaamheidsconcepten niet alleen toe te passen in ruimtelijk ontwerp, producten en materialen, maar in al hun ontwerp- en productieprocessen.

Het doel van het programma is ontwerpkennis en -vaardigheden te verbeteren door middel van nauwgezet onderzoek naar milieu-, sociale en technologische contexten, door middel van theoretische en toegepaste verkenningen, en door het formuleren van experimentele, kritische en creatieve perspectieven voor het produceren van betere leefruimten.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Studenten die het voorbereidende programma voor de Engelse taal met succes hebben afgerond, hebben het recht om hun 4-jarige professionele undergraduate-vluchtprogramma t ... [+]

Overzicht

Studenten die het voorbereidende programma voor de Engelse taal met succes hebben afgerond, hebben het recht om hun 4-jarige professionele undergraduate-vluchtprogramma te starten. Academische cursussen, evenals theoretische training op de grond, worden Özyeğin University door het Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program, terwijl vlieglessen zullen worden aangeboden door AYJET Anatolian Stars Flight Training Organization volgens het academische samenwerkingsprotocol getekend tussen Özyeğin en AYJET. Onze afgestudeerden zullen ook worden gekwalificeerd voor de Pilot License (ATPL), afgegeven door het Directoraat Generaal van de Burgerluchtvaart (SHGM).... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Ozyegin University

Undergraduate-programma in Mechanical Engineering verwelkomde zijn eerste studenten in september 2009. De eerste structurering van het curriculum werd uitgevoerd onder be ... [+]

Overzicht

Özyeğin University Department of Mechanical Engineering werd opgericht in 2009. We hebben de eerste afgestudeerden in 2014. In 2015 worden onderzoeks- en onderwijsactiviteiten uitgevoerd met 9 faculteitsleden die experts zijn op het gebied van energie, mechatronica en materialen. Het totale beurspercentage van de afdeling is 60%. In 2015 kunnen 54 nieuwe studenten zich inschrijven voor het werktuigbouwkundig programma.

Onze missie

De missies van het Departement Werktuigkunde zijn het opleiden van effectieve ingenieurs en wetenschappers met een ondernemende en onderzoekende geest, die zijn uitgerust met fundamentele wetenschappelijke en technische kennis en het vermogen om moderne technologieën te gebruiken die essentieel zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe theorieën en technologieën voor de realisatie van de apparaten, systemen en processen die de maatschappij en de industrie nodig hebben, en om fundamenteel en toegepast onderzoek uit te voeren in samenwerking met de industrie en andere instellingen om nieuwe informatie te verkrijgen die de maatschappij nodig heeft en die essentieel zijn voor het ontwerp en de productie van geavanceerde technologie. technologische producten en processen.... [-]

Turkije Orman Sokak
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istanbul, Turkije