TED University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

TED

Mustafa Kemal Atatürk, de grondlegger van Turkije, die geloofde in het vitale belang van de rol van het onderwijs voor de modernisering van het land, verklaarde in zijn toespraak tijdens de inauguratie van de Turkse Grote Nationale Vergadering in november 1925 dat om de doel gesteld voor een modern onderwijssysteem in Turkije was er behoefte aan betrokkenheid van de private onderneming. Turkish Education Association werd opgericht op 31 oktober 1928, op basis van deze visie en in overeenstemming met de baanbrekende inspanningen van Atatürk en zijn vrienden. Op 12 december 1939 kreeg het de beslissing van het kabinet de juridische status van 'Association for Public Good'.

Zoals vermeld in de tweede clausule van zijn handvest, is de president van de Turkse Republiek de hoeder van de Turkse onderwijsassociatie. TED is een gevestigde maatschappelijke organisatie die studiebeurzen biedt aan succesvolle studenten met een beperkt inkomen, open scholen en slaapzalen met een vreemde taal als instructietaal in Turkije en daarbuiten, bouwt wetenschappelijke platforms om de inspanningen om het opleidingsniveau te brengen te bevorderen in Turkije op gelijke voet met de hedendaagse wereldnormen, creëert bewustzijn over de problemen van het onderwijssysteem in Turkije en de mogelijke oplossingen, en draagt ​​bij tot de formulering van het Turkse onderwijsbeleid. Vanaf nu heeft TED 38 scholen, 2 vertegenwoordigingskantoren, een studentenflat, een alumnikantoor en vele sportclubs die verbonden zijn met haar scholen.

TEDU

TED University (TEDU) werd in 2012 opgericht door de Turkse Education Association (TED), die sinds 1928 baanbrekend werk verricht heeft in de ontwikkeling van het onderwijs in Turkije. TEDU is een vooruitstrevende academische instelling die een geïntegreerde benadering van het hoger onderwijs biedt en een hoogwaardige, studentgerichte onderwijservaring biedt. Door academisch rigoureuze cursussen, dynamisch onderwijs, zinvol onderzoek en een groot aantal mogelijkheden voor studenten om zich in binnen- en buitenland te engageren, willen we een gevarieerde gemeenschap van sociaal verantwoordelijke, wereldwijd gerichte, levenslange studenten opbouwen.

We nodigen studenten hierbij uit om actief deel te nemen aan de omgeving van constant leren en produceren op TEDU en te genieten van het voorrecht een TEDU-student te zijn met veel beursmogelijkheden.

Missie en visie

  • Opzetten van scholen die kwalitatief hoogstaand onderwijs aanbieden in Turkse en buitenlandse talen.
  • Breid de ervaring uit naar alle niveaus van het onderwijs, van voorschools tot universitair niveau door het hele land.
  • Voorzie huisvesting voor studenten en steun de opleiding van succesvolle studenten in financiële nood door het verstrekken van nationale beurzen.
  • Maak wetenschappelijke platforms om de Turkse onderwijsnormen op het hedendaagse niveau te brengen.
  • Breid ook activiteiten van het burgerinitiatief uit naar internationale platforms.
  • Onderzoeksprojecten uitvoeren om het maatschappelijk bewustzijn van problemen en oplossingen voor het bestaande onderwijssysteem te vergroten.
  • Neem een ​​actieve rol in de formulering van het Turkse onderwijsbeleid.

Locaties

Ankara

Address
Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA
Ankara, Ankara, Turkije

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden