Abilene Christian University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Abilene Christian University is een diverse, gastvrije, academisch rigoureuze gemeenschap die opnieuw definieert wat het betekent om een christelijke universiteit te zijn in de 21e eeuw.

Opgericht in 1906 , wij zijn een private, non-profit universiteit aangesloten bij Churches of Christ en toegewijd aan transformerend, energiek leren. Ondersteund door een faculteit van christelijke geleerden, bereiden we bachelor- en afstudeerstudenten voor op service en leiderschap over de hele wereld.

Ons op geloof gebaseerde onderwijs gaat verder dan academici. ACU's wooncampus biedt studenten een veilige plek om intellectueel en spiritueel te groeien - en om zelfstandig te leren leven. Divisie I atletiek, intramurale sporten, meer dan 100 studentenorganisaties en talloze service- en aanbiddingmogelijkheden dragen bij aan ons bruisend studentenleven. ACU Online biedt afgestudeerde en doctorale graden gericht op werkende professionals.

Spirituele Formation

Een van de meest significante manieren waarop een student zich ontwikkelt bij ACU is spiritueel.

Onze visie voor spirituele vorming bij ACU is gebaseerd op verbindingen:

  • Verbinden met God : Een-op-een tijd met God verkennen in een op Christus gerichte omgeving.
  • Verbinden in nieuwe spirituele gemeenschappen : samenkomen met anderen die je eraan zullen herinneren dat je een geliefd kind van God bent.
  • Verbindend in persoonlijke spirituele oefeningen : individuele en gemeenschapspraktijken die onze op Christus gerichte toewijding versterken door gebed, studie, dienstbaarheid, aanbidding, spirituele leiding en vele anderen.
  • Verbinden in bediening en dienst : de helende acties die we in de wereld aanbieden vloeien voort uit de Geest van God op het werk in ons en door ons
  • Verkenning van roeping en carrière : inclusief onze door God gegeven sterke punten en interesses die ons leiden om keuzes te maken over hoe we onze energie en tijd in werk en bediening willen besteden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In Bijbel En Bediening

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

De bacheloropleiding van de Bijbel en het Ministerie geeft je een solide theologische basis in het Oude en Nieuwe Testament, en je krijgt een beter begrip van hoe bijbelse principes worden toegepast op het dagelijks leven en de bediening. Naarmate je je verdiept in je concentratie, ontwikkel je gespecialiseerde vaardigheden en kennis. [+]

De bacheloropleiding van de Bijbel en het Ministerie geeft je een solide theologische basis in het Oude en Nieuwe Testament, en je krijgt een beter begrip van hoe bijbelse principes worden toegepast op het dagelijks leven en de bediening. Naarmate je je verdiept in je concentratie, ontwikkel je gespecialiseerde vaardigheden en kennis.

We bieden vier verschillende studierichtingen binnen deze major; kies degene die het beste past bij uw oproep.

De bijbelse tekstconcentratie is bedoeld voor studenten die een passie hebben voor de taal, de boodschap en de historische context van de Bijbel. Het is een ideale optie voor mensen die willen prediken of afstuderen.

De concentratie van het jeugd- en gezinsministerie bereidt studenten voor op het bedienen van adolescenten en gezinnen in kerkelijke omgevingen.... [-]


Ba In Convergentiejournalistiek

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

ACU's programma voor convergentiejournalistiek is ontworpen met het hedendaagse medialandschap in het achterhoofd. Je krijgt ervaring met schrijven voor afdrukken, televisie, radio en internet. [+]

Op een dag dat print-, web- en broadcast-media met elkaar botsen, moeten de verhalenvertellers van vandaag bereid zijn om te creëren voor een omgeving met meerdere platformen.

ACU's programma voor convergentiejournalistiek is ontworpen met het hedendaagse medialandschap in het achterhoofd. Je krijgt ervaring met schrijven voor afdrukken, televisie, radio en internet.

Vooral belangrijk voor dit carrièrepad is hands-on ervaring, en je hebt genoeg mogelijkheden voor real-world leren, inclusief werk in het geconvergeerde medialab van het JMC-netwerk.

Credit-uren

Universitaire Vereisten: 56 credit-uren

+ Major Vereisten: 52 credit-uren

+ Keuzevakken: 20 credit-uren... [-]


Ba In De Biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Biologie is de studie van alle levende wezens, van een microscopisch organisme tot het grootste zeedier. Dit veld is divers en er zijn talloze carrièremogelijkheden - van het lab tot de zee en van het klaslokaal tot de dierentuin. [+]

Biologie is de studie van alle levende wezens, van een microscopisch organisme tot het grootste zeedier. Dit veld is divers en er zijn talloze carrièremogelijkheden - van het lab tot de zee en van het klaslokaal tot de dierentuin.

Het biologieprogramma van ACU is ontworpen met deze veelzijdigheid in gedachten; we bieden verschillende gradatie- en concentratieopties die het beste aansluiten bij uw carrière- en opleidingsdoelen.

Credit-uren

Universitaire Vereisten: 56 credit-uren

+ Major Vereisten: 72 credit-uren (Keuze uit 7 tracks)

+ Keuzevakken: 3-13 credit-uren

= Totaal vereist: 128 credit uren *

*Gebaseerd op track selectie

Cursussen

Je volgt cursussen zoals:... [-]


BBA

BBA In Accounting

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Een diploma in de boekhouding biedt verschillende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden. Accountants zijn ervaren financiële probleemoplossers en kritische denkers die boekhoudinformatie gebruiken om geïnformeerde en ethische zakelijke beslissingen te nemen. [+]

Een diploma in de boekhouding biedt verschillende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden.

Accountants zijn ervaren financiële probleemoplossers en kritische denkers die boekhoudinformatie gebruiken om geïnformeerde en ethische zakelijke beslissingen te nemen.

Elke industrie en sector - bedrijven en organisaties van elke omvang - heeft accountants nodig, dus het is geen verrassing dat carrièregerelateerde carrières sneller zullen groeien dan gemiddeld tot 2024, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid.

De boekhoudkundige major bij ACU bereidt u voor op dit veelgevraagde, gevarieerde beroep.

Universitaire Vereisten: 56 credit-uren

+ Major Vereisten: 63 credit-uren... [-]


BBA In Beheer

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

De meest flexibele van de business-gerelateerde majors van ACU, een managementopleiding bereidt een afgestudeerde voor op een reeks organisaties, van startups tot Fortune 500-bedrijven, en geeft hen de tools om hun vaardigheden aan te scherpen en hun competenties uit te breiden in het door hen gekozen loopbaanveld. [+]

De meest flexibele van de business-gerelateerde majors van ACU, een managementopleiding bereidt een afgestudeerde voor op een reeks organisaties, van startups tot Fortune 500-bedrijven, en geeft hen de tools om hun vaardigheden aan te scherpen en hun competenties uit te breiden in het door hen gekozen loopbaanveld.

Carrière-opties zijn divers en onze concentraties laten je toe je te specialiseren in een van de vier gebieden. Elke management major moet ten minste één concentratie hebben. Veel van onze studenten beginnen hun loopbaan door een stageprogramma.

Credit-uren

Universitaire Vereisten: 56 credit-uren

+ Major Vereisten: 63 credit-uren (Keuze uit 4 tracks)

... [-]

BSc

Bs In De Informatica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Softwareontwikkelaars en andere computerwetenschappers pakken spannende problemen aan in een wereld met een groeiende hoeveelheid gegevens. Als je plezier hebt van het oplossen van problemen en logica, zal het behalen van een Bachelor of Science graad in de informatica je uitdagen en uitrusten om aan deze inspanningen deel te nemen. Bij ACU krijg je een brede basisopleiding en ervaring in programmeertalen, probleemoplossing, klassieke algoritmen, projectontwerp en een verscheidenheid aan geavanceerde computerwetenschappelijke onderwerpen. Je ontwikkelt ook kritisch denken, leiderschap en communicatievaardigheden die je helpen groeien in je carrière, of je nu software wilt ontwikkelen of geavanceerde studies in het veld wilt gaan doen. [+]

Softwareontwikkelaars en andere computerwetenschappers pakken spannende problemen aan in een wereld met een groeiende hoeveelheid gegevens. Als je plezier hebt van het oplossen van problemen en logica, zal het behalen van een Bachelor of Science graad in de informatica je uitdagen en uitrusten om aan deze inspanningen deel te nemen. Bij ACU krijg je een brede basisopleiding en ervaring in programmeertalen, probleemoplossing, klassieke algoritmen, projectontwerp en een verscheidenheid aan geavanceerde computerwetenschappelijke onderwerpen. Je ontwikkelt ook kritisch denken, leiderschap en communicatievaardigheden die je helpen groeien in je carrière, of je nu software wilt ontwikkelen of geavanceerde studies in het veld wilt gaan doen.... [-]


Bs In De Psychologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Wat maakt mensen aan het tikken? Waarom doen we wat we doen? Psychologie is een fascinerend veld; het is de studie van menselijk gedrag en mentale processen. Vooroplopen in de psychologie betekent zich verdiepen in menselijke ontwikkeling, persoonlijkheid en fysiologische psychologie. [+]

Wat maakt mensen aan het tikken? Waarom doen we wat we doen? Psychologie is een fascinerend veld; het is de studie van menselijk gedrag en mentale processen. Vooroplopen in de psychologie betekent zich verdiepen in menselijke ontwikkeling, persoonlijkheid en fysiologische psychologie.

Je leert geschiedenis, theorie, concepten en vaardigheden bij het toepassen van psychologie op industriële, klinische en andere settings. Je studies zullen de synthese van kennis, creativiteit en christelijke toewijding benadrukken om oplossingen voor problemen te vinden.

Een diploma psychologie kan leiden tot onmiddellijke carrièremogelijkheden of een basis bieden voor graduate school. Als u op zoek bent naar een vervolgopleiding met als einddoel psycholoog te worden, zult u blij zijn te horen dat het ministerie van arbeid meldt dat de vraag naar psychologen veel sneller zal groeien dan het gemiddelde tussen nu en 2024.... [-]


Bs In Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Engineering maakt gebruik van wetenschap, wiskunde, economie, sociale en praktische kennis om problemen uit de echte wereld op te lossen. Ingenieurs verbeteren het transport, ontwikkelen betere nanotechnologieën voor de gezondheidszorg, ontwerpen elektrische systemen, beschermen het milieu, zuiveren drinkwater, stroomlijnen de productie en gebruiken kernenergie, naast vele andere ondernemingen. [+]

Engineering maakt gebruik van wetenschap, wiskunde, economie, sociale en praktische kennis om problemen uit de echte wereld op te lossen. Ingenieurs verbeteren het transport, ontwikkelen betere nanotechnologieën voor de gezondheidszorg, ontwerpen elektrische systemen, beschermen het milieu, zuiveren drinkwater, stroomlijnen de productie en gebruiken kernenergie, naast vele andere ondernemingen.

In het Engineering-programma van ACU ontwikkel je ook de praktische vaardigheden om je als ingenieur te laten slagen: het vermogen om overtuigend te spreken, het vermogen om de werkplaats in te gaan om dingen te maken en te testen, en het vermogen om effectief in teams te werken.

Credit-uren ... [-]

Bs In Interieurontwerp

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Abilene

Een carrière in interieurontwerp is deels creatief, deels wetenschappelijk, deels zakelijk: functionele en aantrekkelijke ruimtes ontwerpen, decoreren en decoreren ten dienste van de gebruiker, op tijd en binnen het budget, en weten waarom die ontwerpkeuzes belangrijk zijn. [+]

Een carrière in interieurontwerp is deels creatief, deels wetenschappelijk, deels zakelijk: functionele en aantrekkelijke ruimtes ontwerpen, decoreren en decoreren ten dienste van de gebruiker, op tijd en binnen het budget, en weten waarom die ontwerpkeuzes belangrijk zijn.

ACU's Bachelor of Science in interieurontwerp onderzoekt hoe de technische en esthetische aspecten van interieurontwerp van invloed zijn op een diversiteit van de bevolking in residentiële en niet-residentiële omgevingen. Dit programma, geaccrediteerd door de Council for Interior Design Accreditation (CIDA), bereidt de student voor met unieke probleemoplossende technieken om op een creatieve manier omgevingen te ontwerpen en ontwerpen die de gezondheid, veiligheid en welvaart van de gebouwbezitters beschermen.... [-]


Contact

Adres Abilene Christian University 1600 Campus Court
79699 Abilene, Texas, Verenigde Staten